29 / 04 / 2024

gül inşaat gaziosmanpaşa

gül inşaat gaziosmanpaşa

Gül İnşaat Gaziosmanpaşa Konutları için ön talep toplamaya devam ediyor. 55 bin metrekare arsa alanına sahip projede 1.000'in üzerinde daire yer alacak.

Gaziosmanpaşa Gül İnşaat Evleri!

Gaziosmanpaşa Gül İnşaat Evleri 55 bin metrekarelik arsa üzerinde hayata geçirilecek. 1.000'den fazla dairenin bulunacağı projede ön talepler devam ediyor.

Küçükköy Gül İnşaat projesi iletişim!

Küçükköy Gül İnşaat projesi iletişim için 0212 573 03 19 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Ön satışların başladığı proje 55 bin metrekare arsa üzerinde inşa edilecek.

Gül İnşaat Gaziosmanpaşa projesi nerede?

Gül İnşaat Gaziosmanpaşa projesinde 1.000'in üzerinde konut yer alıyor. Ticari ünitelerin de bulunduğu projede ön talep toplanıyor. Peki Gül İnşaat Gaziosmanpaşa projesi nerede?

Gül İnşaat Gaziosmanpaşa projesinin alanı 16 bin metrekare büyüdü!

Gül İnşaat Gaziosmanpaşa kentsel dönüşüm projesinde 34 bin 50 metrekarelik alan 55 bin metrekareye çıktı. Nisan ayında başlaması planlanan projenin alanı büyüdüğü için yıkımlar Temmuz'da başlayacak...

Gül İnşaat Gaziosmanpaşa'da satışlara Nisan'da başlıyor!

Gaziosmanpaşa Küçükköy'de kentsel dönüşüme başlayan Gül İnşaat satışlara Nisan'da başlayacak. Gül İnşaat Gaziosmanpaşa projesinde 1.111 adet konut ve 30 bin metrekare ticari alan olacak...

Gül İnşaat Gaziosmanpaşa projesi 4 ay içinde satışta!

Gül İnşaat Gaziosmanpaşa projesinde 1.111 adet konut inşa edecek. Konut ve ticari birimlerin yer alacağı Gül İnşaat Gaziosmanpaşa projesinin şantiyesi 3 ay içerisinde kurulacak...

Gül İnşaat da Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüme talip oldu!

Gaziosmanpaşa kentsel dönüşüme Gül İnşaat da talip oldu. Gül İnşaat bölgede 40 dönüm alanı dönüşüme hazırlayacak. Gül İnşaat Gaziosmanpaşa kentsel dönüşüm projesinde 1111 adet konut inşa edecek...

Gül İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Myrose Şubesi açıldı!

Gül İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Myrose Şubesi bugün Kağıthane'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Gül ve Mevlüt Gül ortaklığında açıldı.

Gül İnşaat'a 20 milyon TL'lik haciz!

İstanbul Beylikdüzü'nde bir toprak sahibi, Gül İnşaat'ın 40 kadar konutu kendisinden habersiz yabancı uyruklu kişilere sattığını iddia etti ve savcılığa suç duyurusunda bulundu. İcra Dairesi, arsa sahiplerini haklı gördü ve Gül İnşaat'a 20 milyon TL'lik icra gönderdi.

Gül İnşaat Esenyurt projesi geliyor! Yeni proje!

Gül İnşaat'ın İstanbul Esenyurt'ta hayata geçireceği yeni projesi için ÇED süreci başladı. Projede 208 konut ve 20 iş yeri yer alacak.

Gül İnşaat Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi Hilton Topkapı Şubesi açıldı!

Gül İnşaat Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi Hilton Topkapı Şubesi Bayrampaşa'da 60 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Gül İnşaat Katar’da villa, Kuveyt’te kule yapacak!

Aralık ayında Katar’da ofis açan Gül İnşaat Katar’da ruhsat aşamasında olan 34 villalık projenin ardından Kuveyt’te de bir kule projesi için çalışmalara başladı.

Gül İnşaat'ın 212 gayrimenkulü bugün satışta!

Turyap 2018’in ilk gayrimenkul açık artırmasını bugün gerçekleştirecek. Gül İnşaat'ın 212 gayrimenkulü bugün satışa çıkarılıyor. 

Gül İnşaat konut ve iş yeri açık artırma fiyatları!

Turyap aracılığı ile Gül İnşaat'ın Sefaköy, Ataköy ve Basın Ekspres'te yer alan toplam 10 projesindeki konut ve iş yeri açık artıma usulü ile satılıyor..

Turyap Gül İnşaat açık artırması nerede? 

Hemen teslim ve temen tapu fırsatının sunulduğu Gül İnşaat gayrimenkulleri açık artırmayla 6 Şubat 2018 Salı günü satışa çıkarılıyor...

Gül İnşaat konut ve iş yeri açık artıma ihalesi 2018!

Turyap aracılığı ile Gül İnşaat'ın Sefaköy, Ataköy ve Basın Ekspres'te yer alan toplam 10 projesindeki konut ve iş yeri açık artıma usulü ile 6 Şubat'ta satışa çıkarılıyor. 

Gül İnşaat gayrimenkul ihalesi ne zaman?

Gül İnşaat, Beylikdüzü, Büyükçekmece, Sefaköy, Ataköy ve Basın Ekspres bölgelerinde yer alan 10 projesindeki toplam 212 konut ve işyerini açık artırma ile satışa çıkarıyor. Peki, Gül İnşaat gayrimenkul ihalesi ne zaman?

Turyap Gül İnşaat açık artırma ihalesi 2018!

Gül İnşaat, Turyap aracılığı ile 212 gayrimenkulünü açık artırmayla satışa çıkarıyor. Açık artırma 6 Şubat Salı günü saat 12:00'de Double Tree By Hilton'da yapılacak..

Gül İnşaat açık artırması ne zaman?

Gül İnşaat toplam 212 konut ve işyerini açık artırmayla satışa çıkarıyor. Peki Gül İnşaat açık artırması ne zaman? diyorsanız işte yanıtı...

Turyap Gül İnşaat'ın 212 gayrimenkulünü satıyor!

Turyap 2018’in ilk gayrimenkul açık artırmasını düzenliyor. Gül İnşaat'ın mülkiyetindeki 212 gayrimenkulü satışa sunuyor..

gül inşaat gaziosmanpaşa Haberi

gül inşaat gaziosmanpaşa

Gül İnşaat Gaziosmanpaşa Konutları İstanbul Avrupa Yakası Gaziosmanpaşa Küçükköy mevkiinde inşa edilecek. Projenin 30 bin metrekaresi ticaret alanı için ayrıldı.


Toplam arsa alanı 55 bin metrekare olarak belirlenen Küçükköy Gaziosmanpaşa projesinde fiyatlar ve ödeme seçenekleri henüz açıklanmadı. 


Gül İnşaat Gaziosmanpaşa Evleri'nin yakın zamanda satışa çıkması planlanıyor. Proje 1.000'den fazla konut, ticari ünite ve sosyal donatı alanlarından oluşuyor. 



Gül İnşaat Gaziosmanpaşa Konutları satış ofisi 

Tel :  0212 573 03 19

Web: www.gulinsaat.com.tr

Özge...