04 / 05 / 2024

Gül İnşaat LİV Yapı 3S Kale ortaklığı

Gül İnşaat LİV Yapı 3S Kale ortaklığı

İnşaat sektörünün önde gelen markaları Gül İnşaat, LİV Yapı ve 3S Kale ortaklığında inşa edilen ve 1471 daireden oluşan KaleKent’te tapular daire sahiplerine barbekü partisiyle teslim ediliyor.

Zeynosh Global Gayrimenkul Gıda İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zeynosh Global Gayrimenkul Gıda İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Işıl Zeynep Özden tarafından kuruldu.

4e Gayrimenkul Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

4e Gayrimenkul Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 83 milyon 278 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Hüdai Yılmaz ve Betül Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Gönenli İnşaat Danışmanlık Taşımacılık Orman Ürünleri Kömür Medikal Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Gönenli İnşaat Danışmanlık Taşımacılık Orman Ürünleri Kömür Medikal Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. Beşiktaş'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Ferdi Turhan tarafından kuruldu.

Kızılırmak Güçlendirme İnşaat Limited Şirketi Kuruldu!

Kızılırmak Güçlendirme İnşaat Limited Şirketi Ümraniye’de 250.000,00 TL sermaye bedeli ile Fatih Kızılırmak tarafından kuruldu.

Yeni 100 Yıl Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni 100 Yıl Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Sezayir Yüksel tarafından kuruldu.

Leysın Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Leysın Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nabil Jamıl Usman tarafından kuruldu.

Cmr Güner İnşaat Temizlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cmr Güner İnşaat Temizlik Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Birgül Batur ve Harun Güner ortaklığında kuruldu.

Şaki Hayvancılık Tarım Gıda İnşaat İnşaat Nakliye Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıld

Şaki Hayvancılık Tarım Gıda İnşaat İnşaat Nakliye Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Şaki Hayvancılık Tarım Gıda İnşaat İnşaat Nakliye Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı.

Hükümdar Madencilik Gıda İnşaat Otomotiv Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hükümdar Madencilik Gıda İnşaat Otomotiv Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Fatih Emre Kılıçer tarafından kuruldu.

Gürce İnşaat Metal Elektrik Soğutma Ve Havalandırma Sistemleri Taşımacılık Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Gürce İnşaat Metal Elektrik Soğutma Ve Havalandırma Sistemleri Taşımacılık Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü'nde İsmail Ayan tarafından kuruldu.

Güliz İnşaat Petrol Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güliz İnşaat Petrol Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Gül Zeynep Koyuncı tarafından kuruldu.

Lider Grup Su Ürünleri Gıda İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lider Grup Su Ürünleri Gıda İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Ulaş Kılıç tarafından kuruldu.

Gdh Gayrimenkul Danışmanlık Otomotiv Tekstil Gıda İnşaat Ve Bilişim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gdh Gayrimenkul Danışmanlık Otomotiv Tekstil Gıda İnşaat Ve Bilişim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Gülçin Elçin ve Hakan Çetin ortaklığında kuruldu.

Gül İnşaat LİV Yapı 3S Kale ortaklığı Haberi

Gül İnşaat LİV Yapı 3S Kale ortaklığı

İnşaat sektörünün önde gelen markaları Gül İnşaat, LİV Yapı ve 3S Kale ortaklığında inşa edilen ve 1471 daireden oluşan KaleKent’te tapular daire sahiplerine barbekü partisiyle teslim ediliyor.


LİV Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Sönmez Aydın, Gül İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Metin Gül, 3S Kale Yönetim Kurulu Üyelerinin ev sahipliği yapacağı etkinlikte mangal partisinin yanı sıra, canlı klasik müzik dinletisi, sokak satıcılarının ikramıyla birlikte sürpriz hediyeler dağıtılacak.


Etkinlik 29 Kasım 2015 Pazar saat 14.00’da başlayacak.



Haber Star Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Gül İnşaat, LİV Yapı ve 3S Kale tarafından Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Kale Kent projesinde tapular daire sahiplerine 29 Kasım Pazar günü teslim edilecek..


Beylikdüzü'nde Gül İnşaat, LİV Yapı ve 3S Kale işbirliği ile hayata geçirilen 1471 dairelik Kale Kent projesinde tapu teslimi 29 Kasım...