07 / 05 / 2024

Gül projeden 6 yeni proje

Gül projeden 6 yeni proje

2017’yi yatırım yılı ilan eden Gül inşaat, 3.5 milyarlık 6 projeyi hayata geçirecek. Projelerin toplam inşaat alanı ise 1.5 milyon metrekare.

Kahramanmaraş Göksun'da 6 bini aşkın bina inşa edilecek! 

Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerden etkilenen Göksun'da, 6 binden fazla binanın inşa edilmesi öngörülüyor.

İnşaat sektöründeki en güçlü 6 isim!

Capital tarafından 17'nci defa iş dünyasının en güçlü 30 ismi belirlendi. Bu isimlerde inşaat sektörünün temsilcileri de yer alıyor. İşte inşaat sektöründeki en güçlü 6 isim...

Tuz Gölü Fayı 6 büyüklüğünde deprem üretebilir!

Jeoloji Mühendisleri Odası Konya Şube Başkanı Başkanı Prof. Dr. Fetullah Arık, "Tuz Gölü Fay'ının uzunluğunu düşündüğümüz zaman daha büyük deprem üretme olasılığı var ama parçalı kırıklı. Bu fay hattının 6 ve 6,5 büyüklüğünde deprem üretme potansiyeli mevcut" dedi.

Elazığ'da eğri duran Mavi Göl apartmanına oturulabilir denilmiş!

Elazığ'da yaşanan 6.8 büyüklüğündeki depremde yıkılan Mavi Göl apartmanıyla ilgili şaşırtıcı bir gerçek ortaya çıkmıştı. Mavi Göl apartmanı, eğri durmasına rağmen 'az hasarlı', 'oturulabilir' raporu almış...

Emlakkulisi.com Eylül'de 6.5 milyon ziyaret aldı!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi www.emlakkulisi.com Eylül'de 6.5 milyon ziyaret aldı. Emlakkulisi.com'un sayfa görüntülenme sayısı ise 14 milyon 94 bin oldu.

Turyap Gül İnşaat açık artırması nerede? 

Hemen teslim ve temen tapu fırsatının sunulduğu Gül İnşaat gayrimenkulleri açık artırmayla 6 Şubat 2018 Salı günü satışa çıkarılıyor...

Gül İnşaat konut ve iş yeri açık artıma ihalesi 2018!

Turyap aracılığı ile Gül İnşaat'ın Sefaköy, Ataköy ve Basın Ekspres'te yer alan toplam 10 projesindeki konut ve iş yeri açık artıma usulü ile 6 Şubat'ta satışa çıkarılıyor. 

Turyap Gül İnşaat açık artırma ihalesi 2018!

Gül İnşaat, Turyap aracılığı ile 212 gayrimenkulünü açık artırmayla satışa çıkarıyor. Açık artırma 6 Şubat Salı günü saat 12:00'de Double Tree By Hilton'da yapılacak..

Gül İnşaat 212 gayrimenkulü açık artırmayla satışa çıkardı!

Gül İnşaat, 10 projesindeki 212 adet konut ve işyerini açık artırmayla satışa sunuyor. Müzayede Turyap aracılığı ile 6 Şubat Salı günü saat 12:00'de gerçekleştirecek..

Türkiye'nin En Güçlü 30 İş İnsanı'ndan 6'sı gayrimenkul sektöründen!

Capital bu yıl 13. kez "Türkiye'nin En Güçlü 30 İş İnsanı" araştırmasını gerçekleştirdi. Listede gayrimenkul sektöründen 6 isim yer aldı..

Alkent Göl Malikaneleri'nde 6 villa 12.3 milyona satıldı!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Alkent Göl Malikaneleri projesindeki 6 adet villayı KDV dahil 12 milyon 306 bin 700 TL bedelle sattı.

Göl Plus Evleri satış fiyatları!

Göl Plus Evleri 2019 yılında sahiplerine teslim edilecek. 14 katlı üç bloktan oluşan projede dairelerin metrekare birim fiyatı 6 bin TL'den başlıyor...

Göl Plus Küçükçekmece'de metrekaresi 6 bin TL'ye!

3 blok şeklinde yükselen Göl Plus Küçükçekmece projesi 194 daire ve ticari üniteden meydana geliyor. Göl Plus Küçükçekmece'de metrekaresi 6 bin TL'ye satışa sunuluyor.

Gül projeden 6 yeni proje Haberi

Gül projeden 6 yeni proje

Gül Proje'nin proje atağı tam gaz devam ediyor. Hayata geçirecekleri projelerle 2017 yılını yatırım yılı ilan eden şirket, yatırım değeri 3.5 milyar lirayı aşan 6 projeyi hayata geçirmek için kolları sıvadı. İstanbul Avrupa yakasının en önemli ulaşım akslarının kesişim noktası olan Basın Ekspres Yolu üzerinde inşaatına başlanan Gül Proje Ekspres'i satışa çıkardıklarını söyleyen Gül Proje Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gül, projeyi kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçireceklerini belirterek, "Projemizin fiyat avantajı çok büyük. Bölgede metrekare satış fiyatları 7-8 bin lira bandında. Biz de ise 4 bin 380 liradan başlıyor" dedi.


1.5 MİLYONLUK ALAN

Ali Gül, Seyrantepe, Beylikdüzü, Sultangazi ve Zeytinburnu'nda yeni projeler hayata geçireceklerini belirterek, toplamda 1 milyon 500 bin metrekare inşaat yapacaklarını söyledi. Gül Proje Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sönmez Aydın...