02 / 05 / 2024

Gül Yapı ulaşım

Gül Yapı ulaşım

Gül Yapı'dan dört dörtlük tanıtım. Emlak Fuarı' nın en ilgi çeken standlarından biri de Gül Yapı'ya ait. Firma dört ayrı yeni projesini katılımcıların ilgisine sunuyor.

Mavi Göl Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Göl Yapı İnşaat Limited Şirketi Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nurhan Çetin tarafından kuruldu.

Amazon'dan 'Gülümseten Kasım' kampanyası geliyor! En uzun indirim kampanyasından 7,90 TL'ye yararlanabilirsiniz! 

Amazon Türkiye Ülke Müdürü Richard Marriott, 1-30 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek "Gülümseten Kasım" kampanyası ile şimdiye kadarki en uzun indirim kampanyasına imza atılacağını belirtti. İşte Amazon'un o kampanyasının detayları...

Delta Onarım Güçlendirme Yapı Ve Mühendislik Hizmetleri Ltd.Şti. kuruldu!

Delta Onarım Güçlendirme Yapı Ve Mühendislik Hizmetleri Ltd.Şti. bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Işıl Ellikçi Akıncıer tarafından kuruldu.

İzmir İstinye Park'a nasıl gidilir? Ulaşım bilgisi!

İzmir Üçkuyular'da inşa edilen İzmir İstinye Park projesi 22 Ekim'de açılıyor. Peki İzmir İstinye Park'a nasıl gidilir? sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte İzmir İstinye Park'a nasıl gidilir sorusunun yanıtı ve ulaşım bilgisi...

Mg Gül Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mg Gül Yapı Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Murat Gül tarafından kuruldu.

Gül Yıkım Hafriyat İnşaat Nakliyat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gül Yıkım Hafriyat İnşaat Nakliyat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Demir ve Mehmet Küçükosman ortaklığında kuruldu.

Kuzu Effect AVM nerede? Kuzu Effect AVM'ye nasıl gidilir, ulaşım bilgisi!

Kuzu Effect AVM nerede? Kuzu Effect AVM'ye nasıl gidilir, ulaşım bilgisi haberimizde yer alıyor. Proje Ankara Oran'da yer alıyor.

01 Burda AVM'ye nasıl gidilir? Ulaşım ve adres bilgisi!

01 Burda AVM'ye nasıl gidilir? Ulaşım ve adres bilgisi haberimizde yer alıyor. Bugün hizmete açılan AVM 150 milyon dolar yatırım bedeline sahip.

Fatma Gül Çevik, Pera GYO'nun yeni genel müdürü oldu!

Pera GYO Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Ayşegül Bensel'in Yönetim Kurulu'ndaki görevleri saklı kalmak üzere yalnızca Genel Müdürlük görevinden ayrılması nedeniyle yerine şirketin Proje Müdürü Fatma Gül Çevik genel müdür olarak atandı...

Salda Gölü yapılaşma olmadan korunacak!

Salda Gölü'nde yapılaşmanın önüne geçmek için Özel Çevre Koruma alanı gölün tüm çevresini kapsayacak şekilde 29 bin 500 hektara çıkarıldı.  

Bursa Şehir Hastanesi nerede, nasıl gidilir, ulaşım bilgisi 2019!

Bursa Şehir Hastanesi nerede? Bursa Şehir Hastanesi'ne nasıl gidilir 2019? gibi soruların yanıtları haberimizde yer alıyor. işte Bursa Şehir Hastanesi ulaşım bilgisi 2019...

Burak Güven Yapı Tasarım Dekorasyon Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burak Güven Yapı Tasarım Dekorasyon Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mennan Güven tarafından kuruldu. 

Kanada'da en iyi mektubu yazana göl kenarında müstakil ev!

Kanadalı bir kadın, Calgary kenti yakınlarında bulunan göl kenarındaki müstakil evini düzenlediği mektup yazma yarışmasının kazananına verecek.

Gül Yapı ulaşım Haberi

Gül Yapı ulaşım

İnşaat sektöründe 30 yılı aşkın deneyime sahip Gül Yapı ve Gül Proje, 4 ayrı projesini Emlak 2014 Fuarı'nda tanıtıyor. Fuarın ilk günü yoğun bir ziyaretçi trafiği yaşayan projeler, Arap yatırımcıların da ilgisini çekti. Gül Yapı Başkanı Ali Gül, bu yıl İstanbul'un yaşam ve yatırım için en uygun lokasyonlarındaki 4 ayrı projeyi vitrine çıkardıklarını söyledi. Gül Proje Başkanı Metin Gül de fuarın ilk gününde yoğun bir ilgiyle karşılaşmaktan dolayı mutlu olduklarını belirterek, "Kentin en uygun lokasyonlarındaki projelerimiz hem yatırımcının hem oturumcunun ilgisini çekiyor. Bunun yanı sıra fuarda Arapların da ilgisini gözlemledik" dedi. Gül Yapı ve Gül Proje'nin projeleri ise şöyle: 


GÜLPARK YAŞAM: Esenyurt'ta 1+0'dan 3+1'e kadar değişen daire tipleri yer alıyor. 2015 yılında teslim edilecek projede 564 konut ve 60 ticari...