18 / 05 / 2024

Gülay Afşarın evi

Gülay Afşarın evi

NTV’nin ekran yüzlerinden Gülay Afşar ile İtaldeko’nun ortaklarından olan Murat Afşar, oğulları Alihan ve Burak’la yaşadıkları Tarabya sırtlarındaki renkli bahçe katında InStyle Home dergisini ağırladı

Prof. Dr. Gülay Barbarosoğlu hangi alanlarda çalıştı? Arçelik’te hangi görevi yürütüyor?

Prof. Dr. Gülay Barbarosoğlu kimdir? Kaç yılında ve hangi üniversitede okudu? Hangi alanlarda çalıştı? Arçelik’te ne iş yapıyor? İşte Gülay Barbarosoğlu'nun hayatı...

Gülay Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülay Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Betül Gül ve Sümeyye Gül ortaklığında kuruldu.

Dolar 11 saat sonra bu kadar olacak! Amerika Merkez Bankası resmen peş peşe açıkladı! Görmeyen duymayan kalmasın

1 Şubat Çarşamba günü dolar/TL kuru yakından takip ediliyor. Gözler bugün açıklanacak olan Fed faiz kararına çevrilirken doların ne kadar olacağı merak ediliyor. Dolar 11 saat sonra bu kadar olacak! Amerika Merkez Bankası resmen peş peşe açıkladı! Görmeyen duymayan kalmasın.

Gülay Otomotiv İnşaat Emlak Turizm Gıda Taşımacılık Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Gülay Otomotiv İnşaat Emlak Turizm Gıda Taşımacılık Ticaret Ve Limited Şirketi Üsküdar’da 500 bin TL sermaye bedeli ile  Gürkan Murat Gül  ve Özkan Sultan Gül tarafından kuruldu.

Gürsel Uçar'dan kaçak yapı yapmayın çağrısı!

Datça Belediye Başkanı Gürsel Uçar, ilçeye kaçak yapı yapılmaması çağrısı yaptı.

Arşın Harita Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arşın Harita Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Emrullah Ciğerci ve Gökhan Tekin ortaklığında kuruldu.

Bülent Arınç'tan SİNPAŞ açıklaması: Yönetim kurulu üyeliği teklifi geldi ancak kabul etmedim!

YİK Üyesi Bülent Arınç, SİNPAŞ GYO Yönetim Kurulu Üyeliği'ne getirildiği iddiasını yalanladı. Teklifi doğrulayan Arınç, bunu 'vicdan ve etik açıdan uygun görmediği için' reddettiğini belirtti.

Hülya Avşar'ın adasının hissedarlarından açıklama!

Magazin gündeminde bu aralar Hülya Avşar'ın Ayvalık'tan ada aldığı söylentileri dolaşıyordu. Çok konuşulan adanın hissedarları söz konusu iddiaları yanıtladı.

Bülent Arınç kimdir?

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Arınç kimdir? Bülent Arınç daha önce hangi görevlerde bulunmuştur?

Müjde Ar'ın Bodrum'daki evi kaçak çıktı!

Yıllarca turizm apart olarak düşük vergi ödeyen Müjde Ar'ın, imar planlarına uygun şeklinde yapılmış olan turizm tesisini şikayet edeyim derken, kendisinin imar affına başvurduğu ve evini konuta çevirdiği belirlendi. Bodrumlular duruma tepki gösterdi...

Gülay Öztürk İnşaat Taahhüt Hafriyat Yıkım Mobilya ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülay Öztürk İnşaat Taahhüt Hafriyat Yıkım Mobilya ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Gülay Öztürk tarafından kuruldu. 

Peruklu hırsız, Hülya Avşar'ın evini de soymuş!

Kütahya´nın yanı sıra birçok ilde kendisini işçi, inşaat ustası, elektrikçi ve asansör bakım görevlisi olarak tanıtarak girdiği evlerden hırsızlık yaptığı belirlenen Zelkif Bay, Hülya Avşar'ın da evini soymuş...

Süleyman Arınç Turizm Otelcilik Sağlık Gıda Altın Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Süleyman Arınç Turizm Otelcilik Sağlık Gıda Altın Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Arınç tarafından kuruldu. 

Gülay Afşarın evi Haberi

Gülay Afşarın evi

NTV’nin ekran yüzlerinden Gülay Afşar ile İtaldeko’nun ortaklarından Murat Afşar, oğulları Alihan ve Burak’la yaşadıkları Tarabya sırtlarındaki renkli bahçe katında InStyle Home dergisini ağırladı. İtalyan estetiğinin öne çıktığı, modern tarzda dekore edilmiş ev, neşeli ve sıcak detaylarıyla dikkat çekiyor.


Gülay ve Murat Afşar, Tarabya’da yeşillikler içinde konumlanan bu sakin siteye 18 yıl önce taşınmış. Burası, evlendikten sonra yaşadıkları ikinci ev. Sitenin Boğaz’a yakınlığı, sunduğu sosyal imkanlar ve ilk oğulları Alihan’ı burada büyütme istekleri kararlarında etkili olmuş.

“Tarabya’yı zaten seviyorduk. Daha önce yaşadığımız ev, yine bu semtteydi. Murat’la bu siteyi görür görmez hemen taşınmak istedik” diye söze başlıyor Gülay Afşar evinin salonunda kapak çekimi için makyajı yapılırken. Cildi oldukça bakımlı gözüküyor. Devamlı ekran önünde olduğu için cildine iyi bakmak zorunda olduğunu söylüyor....