30 / 04 / 2024

Gülay Özdemir açıklamaları

Gülay Özdemir açıklamaları

Türkiye Gazbeton Üreticileri Birliği (TGÜB) Genel Sekreteri Gülay Özdemir, "Mevcut bina stokunun yarısının güçlendirilmesi gerektiği ve ülke genelinde 20 yılda 14 milyon konutun elden geçirilmesi gerekmektedir” dedi.

Naci Görür ve Övgün Ahmet Ercan’dan İzmir depremi sonrası peş peşe korkutan açıklamalar!

Prof. Dr. Naci Görür ve Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, saat 23.53'te İzmir'de meydana gelen 4,0 şiddetindeki depreme ilişkin açıklamada bulundu. İşte Naci Görür ve Övgün Ahmet Ercan’ın açıklamaları...

Kuyumcuda görünce şaşırmayın: Altın artık bu şekilde satılacak

Sahte altın satışını önlemek için önemli bir adım atıldı. Darphane Bandrollü Ürün İzleme Sistemleri Dairesi Başkanı Bülent Yılmaz'ın açıklamalarına göre, yeni sistemin uygulanmasıyla sahte altın satışının önüne geçilmesi hedefleniyor. Tüm gram altınlar ambalaj içinde ve sertifikalı olarak sunulacak.

Olası büyük depremde İstanbul kendisini kurtaramayacak! Naci Görür açıkladı: İstanbul’un dışından müdahale gerekecek!

Bilim Akademisi Üyesi ve Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, olası büyük İstanbul depremi ile ilgili çarpıcı bir tespiti gündeme getirdi. İşte Görür'ün o açıklamaları...

Malatya'da peş peşe iki deprem! Prof. Dr. Naci Görür açıkladı: Stres yüklenmesinden şüphe ettiğimiz fay!

AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nden yapılan son dakika açıklamalarında Malatya'da bu sabah peş peşe iki deprem meydana geldiği belirtildi. Prof. Dr. Naci Görür, depremlerle ilgili açıklamalarda bulundu. 

İstanbul'da 7.3'ten büyük bir depremin olasılığı açıklandı! 3 deprem bilimciden çarpıcı açıklamalar!

Deprem uzmanları Türkiye'deki deprem riskli bölgeler için uyarılarını sık sık yeniliyor. Bu doğrultuda, beklenen büyük İstanbul depremi de sık sık gündem oluyor. 3 deprem bilimciden çarpıcı açıklamalar geldi. 

Bakan Bilgin, EYT’lilerin maaşı ve asgari ücret konusunda son noktayı koydu!İşte Bilgin’den gündem yaratacak açıklamalar

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, dün akşam katıldığı bir TV programında EYT'de meydana gelen belirsizliklere ve asgari ücrete yapılacak zamma ilişkin açıklamalarda bulundu. Bilgin, EYT'de maaş gecikmesi yaşayan yurttaşlara toplu ödeme yapılacağını ifade etti.

Kızılay'dan açıklama geldi! "İşlem parası alıyoruz, kan satmıyoruz"

Türkiye'nin en büyük yardım kuruluşlarından Kızılay, geçtiğimiz günlerde kan satışı bedelinde yapılan zam nedeniyle eleştirilere maruz kaldı. Bazı haber kaynaklarında Kızılay'ın kan satış bedeli olarak 980 TL aldığı iddiaları yer almıştı. Ancak Kızılay, yaptığı açıklamada, kanın kendileri için değil

Naci Görür'den yeni fay uyarısı! O bölgede depremler olacak! Peş peşe korkutan açıklamalar...

Türkiye'de meydana gelen peş peşe depremler vatandaşları tedirgin ediyor. Naci Görür'den yeni fay uyarısı! O bölgede depremler olacak! Peş peşe korkutan açıklamalar...

Asgari ücrete ara zam gelir mi? Peş peşe gelen açıklamalar şaşkına çevirdi! Şimdi bakın! 

Asgari ücrete ara zam konusu son günlerde sık sık gündeme geliyor. Asgari ücrete ara zam gelir mi? Peş peşe gelen açıklamalar şaşkına çevirdi! Şimdi bakın! 

Gram altın çıldırdı! Altın dehası İslam Memiş yeni rekoru hemen açıkladı! Bu rakamı görenler mutluluktan ağlayacak!

Altın fiyatları haftanın son işlem gününe damgasını vurdu. Ons altın mayıs ayından bu yana ilk kez 1900 doları görürken gram altın çıldırdı. Altın dehası İslam Memiş yeni rekoru hemen açıkladı! Bu rakamı görenler mutluluktan ağlayacak!

Altın, dolar, borsa için kritik gün bugün! Gözler o açıklamaya çevrildi

Analistler bugün FED Başkanı Jerome Powell'ın yapacağı açıklamaların piyasaları etkileyeceğini vurgularken tahminlerini de açıkladı. İşte ayrıntılar...

Hem doları hem de piyasaları çok etkileyecek açıklamalar!

Amerika Birleşik Devletleri’nden gelen açıklamalar hem doların dünya ve Türkiye’deki gidişatını heme de piyasaları oldukça etkileyecek türden!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’den kritik EYT açıklaması! O konu problem olacak mı?

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati gündeme dair açıklamalar yaptı. Bakan Nebati’nin hazinedeki yükü nedeniyle problem doğurabileceği tartışılan EYT ile ilgili rahatlatan bir açıklama yaptı.

Gülay Özdemir açıklamaları Haberi

Gülay Özdemir açıklamaları

Türkiye Gazbeton Üreticileri Birliği (TGÜB) Genel Sekreteri Gülay Özdemir günümüzde Türkiye’nin deprem güvenliği konusunda geldiği noktayı ve gazbetonun yapılarda deprem güvenliğine sağladığı katkıyı dile getirdi.


17 Ağustos’un ülkemizde yaşanan en büyük ve unutulmaz felaketlerden biri olduğunu belirten Özdemir; “O günden itibaren deprem farkındalığı ve güvenliği konusunda ciddi kararlar alındı ve önemli bir sürece girildi. Bu süreç günümüzde devam etmekle birlikte önümüzde hala katedilmesi gereken uzun bir yol bulunmaktadır” dedi.


Özellikle, 2012 tarihinde TBMM’de geçen ve kamuoyunda Kentsel Dönüşüm Yasası olarak bilinen Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanuna dikkat çeken Özdemir;“Deprem öncesi alınacak tedbirleri düzenleyen bu yasayla, kötü yapıların yıkılarak, bütüncül bir planlamayla düzgün yapılaşmanın sağlanacağı ve yerel malzeme kullanılarak yerli üretimin teşvik edileceği belirtilmektedir. Ülkemizde 17 Ağustos 2015 itibariyle, 19...