02 / 05 / 2024

Gülbin Uzuner Bekit kimdir

Gülbin Uzuner Bekit kimdir

Akfen Holding, yurt içindeki nitelikli yatırımcılara yönelik çıktığı 200 milyon liralık tahvil ihracını tamamladı...

Hafize Gaye Erkan onu görevden almıştı! Yerine kimin geleceği belli oldu!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan’ın görevden aldığı Gizem Uzuner’in yerine Dünya Gazetesi Haber Koordinatörü Kerim Ülker’in danışmanlık görevine getirileceği ifade edildi. Kerim Ülker, Dünya gazetesinin köşe yazarları arasında yer alıyordu.

Gülbin Tosun'a yanan evi için tazminat ödenecek!

Haber spikeri Gülbin Tosun 6 yıl önce evinin yanışını canlı yayında izlemişti. Gülbin Tosun’un taşeron firmaya ve sigorta şirketine açtığı davayı mahkeme kısmen kabul etti.

Tuzla Aydınlı Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Tuzla Aydınlı Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 5 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu. 

İstanbul Mecidiyeköy Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Mecidiyeköy Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 2 milyon 600 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu. 

İstanbul Avcılar Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Avcılar Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 9 milyon 650 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu. 

Ergene Velimeşe Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Ergene Velimeşe Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 5 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu. 

Bakırköy 222 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Bakırköy 222 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 150 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu.

Bakırköy 221 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Bakırköy 221 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 260 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu.

Bakırköy 215 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Bakırköy 215 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 960 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu.

Ayşen Örek Design Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayşen Örek Design Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Ayşen Gülbin Örek ve Armağan Can ortaklığında 30 bin TL sermaye bedeli ile Küçükçekmece'de kuruldu.

Öz ve Uzuner İnşaat Emlak Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz ve Uzuner İnşaat Emlak Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Galip Kılıç tarafından 100 bin TL sermaye ile 22 Haziran'da Başakşehir, İstanbul OSB Ziya Gökalp Mahallesi'nde kuruldu.

Öz ve Uzuner İnşaat Emlak Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir Şubesi açıldı!

Öz ve Uzuner İnşaat Emlak Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir Şubesi, Galip Kılıç Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 20 Ekim'de Başakşehir, Ziya Gökalp Mahallesi'nde açıldı.

Umut Uzuner kimdir?

Mimar Umut Uzuner kimdir? Umut Uzuner, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Umut Uzuner, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Umut Uzuner...

Gülbin Uzuner Bekit kimdir Haberi

Gülbin Uzuner Bekit kimdir

Akfen Holding'in 200 milyon liralık tahvil ihracı başarıyla tamamlandı. Şirketin 2 yıl vadeli ve 3 ayda bir kupon ödemeli olarak yapılan 200 milyon lira tahvil ihracı 20 Kasım 2019 tarihinde Oyak Yatırım Menkul Değerler A.Ş. aracılığıyla yapıldı. 150 milyon lira olarak planlanan tahvil ihracında çok sayıdaki yatırımcıların yoğun ilgisiyle 200 milyon liralık satış gerçekleştirildi. 2010'dan bu yana 9 yılda dokuzuncu tahvil ihracına çıkan Holding bu işlemlerin sonunda 1,4 milyar liralık ihraca imza attı.

AKFEN’İN GELECEK YILLARDAKİ YATIRIMLARINDA KULLANILACAK

Tamamı Türkiye’de olmak üzere 2018 yılında 5,6 milyar TL’lik yatırım hayata geçiren, 2019 – 2020 yıllarında çeşitli projelerle yapacağı yaklaşık 10 milyar TL’lik yatırımı tamamlayacağını duyuran Akfen Holding, tahvil ihracıyla birlikte elde edeceği kaynağı gelecek yılların yatırımları için kullanmayı planlıyor.

Akfen Holding Finanstan Sorumlu...