17 / 05 / 2024

Gülcemal Projesi deniz dolgusu

Gülcemal Projesi deniz dolgusu

Gülcemal Projesi kapsamında yapılan deniz dolgusu meclis gündemine taşındı. CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

TOKİ Kahramanmaraş Göksun 2022 Projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! 240 ay vadeyle!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları Çarşamba günü başladı. TOKİ 250 bin Konut Projeleri bütününde Kahramanmaraş’ta da yeni projeleri gerçekleşecek. Peki, TOKİ Kahramanmaraş Göksun Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Nidapark Göcek ön talep topluyor! Göcek'in ilk markalı lüks konut projesi!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Tahincioğlu Holding, Göcek projesi için ön talep dönemini başlattı. Nidapark Göcek adıyla yükselecek projede 32 adet müstakil villa yer alıyor.

Tahincioğlu Gayrimenkul Göcek projesi fiyat! 

Tahincioğlu Gayrimenkul Göcek projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Tahincioğlu Göcek fiyat bilgisi ve proje detayları...

Tahincioğlu Gayrimenkul Göcek projesi nerede? 

Tahincioğlu Gayrimenkul Göcek projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Tahincioğlu Göcek projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Gülcemal Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Gülcemal Yapı Anonim Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Gülcemal tarafından kuruldu.

Karaman Üzümlü Göleti projesi TBMM gündeminde!

Karaman'ın Başyayla ilçesinde yapımına devam edilen Üzümlü Göleti projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Ünver, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Yerebatan Sarnıcı, gergi güçlendirme projesi için onay bekliyor!

Geçtiğimiz günlerde yapılan restorasyon çalışmalarında çökme tehlikesi ile karşı karşıya olduğu öğrenilen Yerebatan Sarnıcı’ndaki gergi güçlendirme projesi başvurusu için Koruma Kurulu'ndan onay gelmedi.

Adıyaman Akpınar göleti projesi meclis gündeminde!

Adıyaman'ın Besni ilçesinde yapılması planlanan Akpınar göleti projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Çanakkale Köprüsü'nün inşaatında deniz canlılarına duyarlılık!

İki yıl önce yapımına başlanan 1915 Çanakkale Köprüsü projesi, deniz canlılarının yaşamına hassasiyet gösterilerek hayata geçiriliyor.

TOKİ Manisa Gördes Projesi inşaatı ihalesi yarın!

Manisa Akhisar Gördes Projesi (Gördes Sağ Sahil Sulaması İkmali) İnşaatı (E-İHALE) ihalesi yarın saat 10:00'da yapılacak.

Kahraman Günaydın, Deniz Finansal Kiralama'dan ayrıldı!

Deniz Finansal Kiralama Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Kahraman Günaydın, 30 Nisan 2020 tarihinde Genel Müdür ve Yönetim Kurulu üyeliği görevinden istifa etti.

Trabzon Gülcemal Projesi üç etap halinde tamamlanacak!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğl yaptığı açıklamada Trabzon Sahil Dolgu (Gülcemal) Projesinin, Trabzon için çok büyük bir kazanım olduğunu söyledi.

Trabzon Gülcemal 2. etap ihaleye çıkıyor!

Yatırımlarına tam gaz devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Gülcemal projesinin ikinci etabını ihaleye çıkarıyor.

Gülcemal Projesi deniz dolgusu Haberi

Gülcemal Projesi deniz dolgusu

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, Gülcemal Projesi kapsamında yapılan deniz dolgusuna ilişkin soru önergesi hazırladı. CHP'li Kaya sorularının Çevre Ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum tarafından yanıtlandırılmasını talep etti.

Kaya önergesinde "Karadeniz kıyılarımızda yer kazanmak amacıyla yapılan ve bitmek bilmeyen deniz dolgularından biri de Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ ortaklığında Gülcemal Projesi kapsamında Ortahisar ilçemizin Beşirli-Toklu sahilinde yapılmaktadır. Elbette deniz kıyılarında halkın gezebileceği, dinlenip eğlenebileceği, denizle buluşacağı alanlar için düzenleme çalışmaları gereklidir ve yapılmalıdır." dedi.

Bu çalışmaların akla, bilime, yasa ve yönetmeliklere uygun olmalı; rant elde etmek amacıyla bilinen mühendislik uygulamalarından uzak ve doğanın dengesini bozacak şekilde olması gerektiğini ifade eden Kaya "Trabzon'da, Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ ortaklığıyla yapılan Gülcemal Projesi ile ilgili olarak alanlarında uzman kişi ve kurumlarca yapılan...