05 / 05 / 2024

Güler Finansal Danışmanlık Hizmetleri A.Ş

Güler Finansal Danışmanlık Hizmetleri A.Ş

Bolu Dağı A.Ş Highway Outlet AVM işletmesine yüzde 1,5 oranında katıldı...

Forge Grup Finansal Danışmanlık Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Forge Grup Finansal Danışmanlık Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emre Çiftçioğlu tarafından kuruldu.

Gül Gül Gayrimenkul Danışmanlık Ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gül Gül Gayrimenkul Danışmanlık Ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Gül Gül tarafından kuruldu.

Eylem Göylüler Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eylem Göylüler Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Eylem Göylüler tarafından kuruldu.

Arana Finansal Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Arana Finansal Danışmanlık Limited Şirketi Sarıyer'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Maksym Verzilov tarafından kuruldu.

Gül Sarıgül Turizm Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Gül Sarıgül Turizm Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te Abdullah Başaran ve Murat Kürt ortaklığı tarafından kuruldu.

Pulse Of Fate Göç Ve Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pulse Of Fate Göç Ve Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Jıngjıng Lı ve The Pulse Of Fate Immıgration L.L.C. ortaklığında kuruldu.

Güvenler Danışmanlık İnşaat Tarım Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güvenler Danışmanlık İnşaat Tarım Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hayrettin Güven tarafından kuruldu.

Güzel Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Organizasyon Sağlık Ve Eğitim Limited Şirketi kuruldu!

Güzel Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Organizasyon Sağlık Ve Eğitim Limited Şirketi Sancaktepe’de  100  bin TL sermaye bedeli ile Ebru Güzel tarafından kuruldu.

Goodlink Turkey Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Goodlink Turkey Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited  Şirketi Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile M.Habıbullah Al Mamun, Rafıqul Hasan Rafı, Rakıb Bın Walı tarafından kuruldu.

Biffa Elektronik Güvenlik Sistemleri Eğitim Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Biffa Elektronik Güvenlik Sistemleri Eğitim Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Sancaktepe’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Fatih Pişgin tarafından kuruldu.

Sar Bilişim Yapı İnşaat Gıda Akaryakıt Reklam Ajansı Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Tic Limited Şirketi kuruldu!

Sar Bilişim Yapı İnşaat Gıda Akaryakıt Reklam Ajansı Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Tic Şirketi Çekmeköy’de  1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli  ile Hüseyin Sarı  ve Erdal Sarı tarafından kuruldu.

Konveks Gayrimenkul İş Geliştirme Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Konveks Gayrimenkul İş Geliştirme Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi Arnavutköy’de 100 bin TL sermaye bedeli  ile Hikmet Polat, Serdar Güler, Levent Polat tarafından kuruldu.

Ovit Danışmanlık Gıda Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ovit Danışmanlık Gıda Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik’te 20 bin TL sermaye bedeli ile Adem Koçal tarafından kuruldu.

Güler Finansal Danışmanlık Hizmetleri A.Ş Haberi

Güler Finansal Danışmanlık Hizmetleri A.Ş

Güler Yatırım Holding A.Ş'den özel durum açıklaması;


Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:


Şirketimiz iştiraklerinden Güler Finansal Danışmanlık Hizmetleri A.Ş., Bolu Dağı'nda hizmette bulunan HIGHWAY OUTLET ALIŞ VERİŞ MERKEZLERİ'nin Yönetim ve İşletme hakkına sahip Bolu Dağı A.Ş.'ne % 1.5 oranında iştirak...