07 / 05 / 2024

Güler İnfinity arsa alanı

Güler İnfinity arsa alanı

İçerisinde 60 adet dairenin bulunduğu Güler Infinity ne zaman teslim edilecek sorusuna Mayıs 2015 tarihinde cevabı veriliyor. Mersin'de hayata geçirilen proje, Mersin Olimpiyat Stadyumu'na 8 dakika, Kipa AVM'ye 3 dakika uzaklıkta yükseliyor...

Güler Concept satışta! Yeni proje!

Güler Concept tarafından  Bursa Balkan Mahallesi’nde yükselen adını firmanın kendisinden alan Güler Concept satışta...

Balıkesir Gönen'de 32 bin TL'den başlayan fiyatlarla 18 gayrimenkul satılıyor! Arsa ve arazi alacaklar dikkat! 

Balıkesir Gönen Milli Emlak Şefliği, Balıkesir ili, Gönen ilçesinde yer alan 3 arsa ile 15 araziyi yüzde 20 indirim ve 24 ay taksit fırsatıyla satıyor. Peki Gönen'deki arsa ve arazilerin büyüklükleri ne kadar? Satış fiyatları kaç TL? 

Arda Güler'e tahsis edilen Mercedes İspanyol basınının gündeminde: Kaç para? 

Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Milli gururumuz Arda Güler'e tahsis edilen lüks otomobil İspanyol basınında manşetlerde yer aldı. Her adımı olay olan Arda Güler'in otomobili de oldukça konuşuldu. İşte detaylar...

Kağıthane Belediyesi'nden İstanbul'un göbeğinde arsa fırsatı!

İstanbul İli Kâğıthane Belediye Başkanlığı, İstanbul Kağıthane Gürsel Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsanın muhammen bedeli 8 milyon 367 bin TL olarak belirlendi.

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Yaşar Güler’in hayatı...

Yeni Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler oldu. Yeni kabinenin açıklanmasından sonra Yaşar Güler'in hayatı, kariyeri ve hangi görevlerde yer aldığı konusu oldu.

Aydın Güler kimdir?

Garanti BBVA'nın yönetim kurulu üyesi Aydın Güler kimdir? Aydın Güler kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Güler Sabancı Kimdir?

Güler Sabancı kimdir? Güler Sabancı’nın mesleği nedir? Güler Sabancı hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

TOKİ arsa kura çekimi sonuçları ne zaman açıklanacak? Gözler arsa kura sonuçlarına çevrildi! 

TOKİ arsa kura çekimi takvimi için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. 250 bin sosyal konut kura çekimi sürerken gözler TOKİ arsa kura çekimi tarihleri takvimine çevrildi. Peki TOKİ arsa kura çekimi sonuçları ne zaman açıklanacak?

Güler Işık’ın inşaat firmasına açtığı davada karar!

Türk Halk Müziği sanatçısı Güler Işık Fatih'teki binasının yenilenmesi için anlaşma yaptığı inşaat davasına dava açmıştı. Söz konusu davada mahkeme tarafından karar verildi.

Güler Grup Nakliye İnşaat Taahhüt Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güler Grup Nakliye İnşaat Taahhüt Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ertaç Güler tarafından kuruldu.

Güler Işık inşaat firmasıyla mahkemelik oldu!

Türk Halk Müziği sanatçısı Güler Işık Fatih'teki binasının yenilenmesi için anlaşma yaptığı inşaat davasına dava açtı. 

Güler Aras kimdir?

Doğuş GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üye Adayı Güler Aras kimdir? Güler Aras daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Güler Aras'ın biyografisi...

Balıkesir Gönen'de arsa yatırımına talep artıyor!

Balıkesir Gönen'de en çok tercih edilen bölgelerden biri Kurtuluş Mahallesi'ne bağlı Aqua Termal oldu. Konuyla ilgili konuşan Mekan Emlak Gayrimenkul Genel Müdürü Tahir Köstek, "Gönen'in en büyük mahallerinden biri olan Kurtuluş Mahallesi de arsa yatırımlarıyla gün geçtikçe değerleniyor" dedi.

Güler İnfinity arsa alanı Haberi

Güler İnfinity arsa alanı

Dairelerin tamamının 200 metrekare 4 oda 1 salon olarak tasarlandığı Güler Infinity ne zaman teslim edilecek sorusuna yanıt vermeden önce projenin diğer bilgilerinden bahsedelim.


Güler Infinity sosyal alanları içerisinde; fitness salonu, genel ve çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, barbekü, yürüyüş parkuru, narenciye bahçesi, spor alanları, kameriye, 24 saat güvenlik, merkezi ısıtma sistemi, güneş enerji destekli 24 saat sıcak su, konfor cam, mantolama ile ısı yalıtımı ve jeneratör yer alıyor. 


Mersin'de hayata geçirilen Güler Infinity ne zaman teslim edilecek sorusuna 2015 yılında cevabı veriliyor. Proje toplamda 60 adet daireden meydana geliyor. 



Mersin Güler Infinity projesi lokasyon olarak; Mersin Olimpiyat Stadyumu'na 8 dakika, Kipa AVM'ye 3 dakika, Yeni Tıp Fakültesi'ne 5 dakika, Mersin Marina AVM'ye 7 dakika, Mersin Forum'a 10 dakika, denize ise 5 dakikalık mesafede...