01 / 05 / 2024

Güler Mimari Tasarımlar Yapı

Güler Mimari Tasarımlar Yapı

Güler Mimari Tasarımlar Yapı ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mürsal Yayıkçı, Mahsun Yayıkçı tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 24 Temmuz 2013 tarihinde kuruldu

Üsküdar-Kadıköy-Maltepe Tramvayı'nın tasarımları tamamlandı! İşte Anadolu Yakası'nın ilk cadde tramvayı!

Üsküdar Meydandan başlayarak, Cevizli'ye kadar gidecek olan Üsküdar-Kadıköy Rıhtım-Cevizli Tramvayı'nın tasarımları tamamlandı. İBB Genel Sekreter Yardımcısı Doç.Dr. Pelin Alpkökin, X sosyal medya hesabından görselleri paylaştı. İşte o paylaşım ve İstanbulluların yorumları...

Erka Mimari Tasarım Ve İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erka Mimari Tasarım Ve İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Remzi Erkan tarafından kuruldu.

Gh Mimari Tasarım Uygulama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gh Mimari Tasarım Uygulama Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de  200 bin TL sermaye bedeli  ile Gönül Haseki tarafından kuruldu.

Günkay Mimari Tasarım Proje Yönetim Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günkay Mimari Tasarım Proje Yönetim Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal’da  100  bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Göneş  ve Mustafa Kaya tarafından kuruldu.

SCADA Mimari Tasarım Yarışması sonuçlandı!

Kalyon Holding tarafından 1 milyar dolar yatırımla kurulan Karapınar Güneş Santrali’nin Denetleme, Kontrol ve Veri Merkezi (SCADA) için açılan mimari tasarım yarışması sona erdi. Yarışmanın birinci "Vaha" isimli proje oldu. 

Art1st Mimari Tasarım Turizm Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Art1st Mimari Tasarım Turizm Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erdem Görkem Çağlayan tarafından kuruldu.

Art1st Mimari Tasarım Turizm Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Art1st Mimari Tasarım Turizm Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erdem Görkem Çağlayan tarafından kuruldu.

Zmk Mimari Tasarım Ve Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Zmk Mimari Tasarım Ve Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Veli Kalkan ve Servet Gül ortaklığında kuruldu.

Hamle Mimari Tasarım Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Hamle Mimari Tasarım Ve İnşaat Limited Şirketi Güngören’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Soydaş  tarafından kuruldu.

Yeni ofis tasarımlarında 'yaratıcılık' faktörü!

Capıtal Dergisi yazarlarından Ali Özgenç bu ayki yazısında, gün geçtikçe artan tüketim çağında, yoğunlaşan iş hayatının ofis tasarımlarına etkisini kaleme aldı. İşte Ali Özgenç'in o yazısı...

Kristal Mimari Tasarım Gıda ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kristal Mimari Tasarım Gıda ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon 300 bin TL sermaye bedeli ile Djelloul Bencherif ve Ömer Kalkan tarafından kuruldu.

AAD Architects insan ruhuna önem veren mimari tasarımlarıyla öne çıkıyor!

AAD Architects Kurucusu Mimar Ayşegül Güner, 11 yılda ürettikleri her projenin merkezine ‘İnsan Ruhu’nu koymayı ilke edindiklerini söyledi. Güner, "Tüm projelerimizi tasarım aşamasında tüm yönleri ile ele alıyor, her detaya büyük önem veriyoruz" dedi...

Evora İzmir'e En İyi Mimari Tasarım ödülü!

‘İzmir’e yakışan, İzmir kadar güzel bir proje’ sloganıyla inşa edilen Evora İzmir projesi SOTCA organizasyonunda, ‘En İyi Mimari Tasarım’ ödülüne layık görüldü.

Güler Mimari Tasarımlar Yapı Haberi

Güler Mimari Tasarımlar Yapı

Güler Mimari Tasarımlar Yapı ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mürsal Yayıkçı, Mahsun Yayıkçı tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 24 Temmuz'da kuruldu.  Güler Mimari Tasarımlar Yapı ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatları yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Güler Mimari Tasarımlar Yapı ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Esenyurt, Atatürk Mahallesi, Ali Rıza Bey Caddesi,...