06 / 05 / 2024

Gülermak Kolin

Gülermak Kolin

Sincan-Ankara-Kayaş tren hatlarının yeniden inşasını içeren Başkentray Projesi'nin ihalesine yerli ve yabancı toplam 17 firma ve iş ortaklığından teklif geldi. İhaleye en düşük teklifi ise 186 milyon 235 bin 935 avro ile Gülermak-Kolin İş Ortaklığı verdi

Kolin İnşaat, TCDD ile 8.1 milyar TL’lik iş yapacak...

Kolin İnşaat aldığı kamu ihaleleri ile sık sık gündemde yerini koruyor. Kolin İnşaat, TCDD’den 8.1 milyar TL’lik iş yapacağı kaydedildi.

Üçyol–Buca Metrosu'nun ihale süreci tamam!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin inşa edeceği ve şehir tarihinin en büyük yatırımı olan Buca Metrosu’nun yapım ihalesinin değerlendirme sürecinde sona gelindi. Yapılan açıklamada, Gülermak Ağır Sanayi İnşaat ve Taahhüt A.Ş’nin sözleşmeye davet edileceği duyuruldu.

Filyos Limanı'nın 2'nci ihalesini 695.4 milyon TL'ye Kolin İnşaat aldı!

“2. Abdülhamit’in Rüyası” olarak tanıtılan Filyos Limanı için ikinci bir ihale gerçekleştirildi. İkinci ihale “Pazarlık” usulüyle düzenlendi. İhale 695.4 milyon TL'ye Kolin İnşaat’a verildi. İhale sonucu tam 439 gün sonra açıklandı.

11 milyar TL'lik Slovenya demiryolu ihalesinde Türkler yarışıyor!

Slovenya'da Koper Limanı ve Divaca arasında yeni demiryolu yapılması için ihalede 3 Türk şirketi bulunuyor. İhalede, Avusturyalı inşaat devi Strabag, Alman Ed Züblin ve Türk şirketi Gülermak, Slovenyalı Kolektor CPG ve iki Türk ortağı Yapı Merkezi ile Özaltın Grubu ve Cengiz İnşaat yer alıyor.

BOTAŞ'tan İstanbul Havalimanı'ndan çekilen Kolin'e 50 milyon TL'lik fatura!

İstanbul Havalimanı’nın inşası ve 25 yıl boyunca işletmesini üstlenen İGA Havalimanı İşletmesi AŞ'den çekilmeye hazırlanan Kolin’e, 50 milyon TL’lik doğalgaz faturası gönderdi. 

İzmir Narlıdere Metrosu, Gülermak'a emanet!

İzmir'in 180 kilometreye ulaşan raylı sistem ağı büyümeye devam ediyor. F.Altay-Narlıdere Kaymakamlık arası metro hattının yapımını Gülermak üstlendi...

Kabataş-Mahmutbey Metro Hattı'nın kaba inşaatı tamam!

Gülermak-Kolin-Kalyon İnşaat İş Ortaklığı tarafından inşa edilen Kabataş-Mahmutbey Metro Hattı'nın kaba inşaatı tamamlandı. İnce işçilik çalışmalarının yapılmaya başlanıldığı metronun 2018 yılının ilk yarısında açılması planlanıyor.. 

Cengiz-Kalyon-Kolin Akkuyu’ya ortak oldu!

Rus Rosatom, 20 milyar dolarlık Türkiye’nin nükleer güç santrali projesi Akkuyu Nükleer’in yüzde 49 hissesini Cengiz Holding, Kalyon İnşaat ve Kolin İnşaat konsorsiyumuna satılıyor.

Kolin İnşaat 2 milyar 765 milyon TL sermaye ile yeni şube açtı!

Kolin İnşaat 1977 yılında Elazığ’da kuruldu. 40 yıldır faaliyet gösteren Kolin İnşaat, bugün 2 milyar 765 milyon TL sermaye ile yeni şube açtı.

Kocaeli tramvay hattı yapım ihalesi imzalandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Gülermak arasında tramvay hattı yapım ihalesi sözleşmesi imzalandı. Kocaelililer için yalnızca ulaşım aracından ibaret olmayan tramvay projesiyle birlikte 30 yıllık hayal de gerçek oluyor.

Kocaeli Tramvayı için ilk imzalar atıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Gülermak Ağır Sanayi veTaahhüt A.Ş. arasında Otogar-Sekapark arası Tramvay hattı yapım ihalesinin protokolü imzalandı.

Kocaeli Otogar-Sekapark tramvay hattı 2017'de bitecek!

İzmit Otogarı ile Sekapark arasında hizmet verecek tramvay hattının ihale protokolü, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Gülermak Ağır Sanayi ve Taahhüt AŞ arasında imzalandı.

Kocaeli'de tramvay yapımına start verildi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Gülermak Ağır Sanayi ve Taahhüt A.Ş. arasında Otogar-Sekapark arası Tramvay hattı yapım ihalesinin protokolü imzalandı.

Gülermak Kolin Haberi

Gülermak Kolin

 

  Başkentray Projesi'nin ihalesi, TCDD Genel Müdürlüğü Konferans Salonu'nda yapıldı. Komisyon başkanlığını TCDD Genel Müdür Yardımcısı İsmet Duman'ın yaptığı, Rusya, Çin, İspanya ve İtalya'nın önemli firmalarının da katıldığı ihaleye, yerli ve yabancı 17 firma ve iş ortaklığı teklif sundu, 2 firma ise teşekkür mektubu gönderdi.    TCDD tarafından 350 milyon 832 bin 791 avro yaklaşık maliyet belirlenen proje için en düşük teklifi 186 milyon 235 bin 935 avro ile Gülermak-Kolin İş Ortaklığı verdi. İhale komisyonu, gerekli değerlendirmeleri yaptıktan sonra en uygun teklifi sunan iş ortaklığına işi verecek.    Ankara şehir içi yolcu taşımacılığına büyük katkı sağlayacak 36 kilometrelik Başkentray Projesi, birçok yeniliği de bünyesinde barındırıyor. Yılda 110 milyon yolcu taşınması planlanan Başkentray Projesi ile Ankara-İstanbul, Ankara-Konya ve Ankara-Sivas Hızlı Tren Projelerinin Ankara şehir içi...