03 / 05 / 2024

Gülfe Kurtuluş

Gülfe Kurtuluş

Emin Tarım Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emin Tarım, Gülfe Kurtuluş, Hayriye Tarım tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 17 Temmuz tarihinde kuruldu

Kurtuluş Akyüz kimdir? Yeşil GYO ve Yeşil Yatırım Holding’de hangi görevleri yürütüyor?

Kurtuluş Akyüz hangi alanlarda çalışıyor? Yeşil GYO’daki görevi ne? İşte Kurtuluş Akyüz ile ilgili merak edilenler...

Kurtuluş37 İnşaat Metal Kimya Ve Reklam Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kurtuluş37 İnşaat Metal Kimya Ve Reklam Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 650 bin TL sermaye bedeli ile Kurtuluş Güvem tarafından kuruldu.

Kurtuluş34 İnşaat Metal Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kurtuluş34 İnşaat Metal Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 650 bin TL sermaye bedeli ile Kurtuluş Güvem tarafından kuruldu.

Asilsoy Gayrimenkul Ve Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asilsoy Gayrimenkul Ve Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahhçelievler'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Kurtuluş Asilsoy tarafından kuruldu.

King Dizayn Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

King Dizayn Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Güray Kurtuluş tarafından kuruldu.

Balıkesir Gönen'de arsa yatırımına talep artıyor!

Balıkesir Gönen'de en çok tercih edilen bölgelerden biri Kurtuluş Mahallesi'ne bağlı Aqua Termal oldu. Konuyla ilgili konuşan Mekan Emlak Gayrimenkul Genel Müdürü Tahir Köstek, "Gönen'in en büyük mahallerinden biri olan Kurtuluş Mahallesi de arsa yatırımlarıyla gün geçtikçe değerleniyor" dedi.

Tek kurtuluş dayanıklı binalar!

Merkez üssü Pütürge olan ve çevre illerden de hissedilen sarsıntıya ilişkin uzmanlar uyarılarda bulundu. Prof. Dr. Görür, "Bu hatta stres birikiyor. Yerleşimler dikkatli olmalı" derken, Prof. Dr. Ersoy ise "Esas olan yapıları dayanıklı hale getirmek, bizim için tek kurtuluş" dedi.

GABORAS: İcralık gayrimenkuller serbest borsada işlem görmeli!

Gayrimenkul Borsası AŞ Üst Yöneticisi Kurtuluş Altun yaptığı açıklamada, "İcralık gayrimenkuller mezatlarda değil serbest borsada, GABORAS'ta, işlem görmelidir. Bu vesileyle değerinde satılarak borçlunun yükü bir nebze hafifletilmelidir" dedi.

Kurtuluş Altun: Gayrimenkullerin, menkule dönüştürülmesi gerekiyor!

Gayrimenkul Borsası AŞ (GABORAS) Genel Müdürü Kurtuluş Altun, "Gayrimenkul servetimiz erimiş gibi gösteriliyor. Bunun arka planında liraya oynanan oyunun bir benzeri var. Bu manipülasyonun arkasında dış etkiler var" dedi...

İstanbul Havalimanı ile Göktürk'te ev fiyatları uçuşa geçti!

Blueground Kurucu Ortağı Kurtuluş Cumhur Korkmaz, “Pilot ve kabin görevlilerin yanı sıra İstanbul Havalimanı’nda görevli personel de Göktürk’teki eşyalı dairelerimize büyük ilgi gösteriyor. Biz de bu talebe yetişebilmek için 2019 yılında Göktürk’teki daire sayımızı 3 katını çıkardık'' dedi.

Şanlıurfa 11 Nisan Kurtuluş Camisi açılıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, açılış için gün sayan 11 Nisan Kurtuluş Camisi'nde incelemeler yaptı.

4 başlıkta kat mülkiyeti kanununa göre kat maliklerinin borçları!

Avukat Kadir Kurtuluş ile Stajyer Avukat Elif Hamzaçebi kat mülkiyeti kanununa göre kat maliklerinin borçları konusunu kaleme aldı. İşte 4 başlıkta kat mülkiyeti kanununa göre kat maliklerinin borçları...

Bolu Gölcük Tabiat Parkı ihalesini Kurtuluş Tokcan kazandı!

19 odalı dağ köşkü ile 25 adet bungolovdan meydana gelen Bolu Gölcük Tabiat Parkı ihalesinin kazananı belli oldu. 

Gülfe Kurtuluş Haberi

Gülfe Kurtuluş

Emin Tarım Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emin Tarım, Gülfe Kurtuluş, Hayriye Tarım tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 17 Temmuz'da kuruldu. Emin Tarım Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri,konut,işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak,yaptırmak,satmak,kendi hesabına arazi ve arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Kat karşılığı arsa almak.Kat karşılığı aldığı arsayı devir etmek,parsellemek sureti ile satmak,takas etmek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Emin Tarım Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Çekmeköy, Sultançiftliği Mahallesi, Turgut Özal Caddesi, Park Verde Sitesi, No:89 A Blok...