06 / 05 / 2024

Gülhane Parkı nerede

Gülhane Parkı nerede

1971 yılında Gülhane Parkı, yüz bine yakın İstanbulluyu pazar günü sıcaktan koruyormuş. Halk, Gülhane Parkı'na girebilmek için 50 kuruş ücret ödüyormuş. Bu da İstanbul Belediyesi'ne gelir sağlıyormuş.

Ekrem İmamoğlu'ndan Gülhane Parkı Haziran'a yetiştirilsin talimatı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sarayburnu sahili ve Gülhane Parkı’nda incelemeler yaptı. İmamoğlu, Gülhane Parkı'nın Haziran ayına yetiştirilmesinin talimatını verdi.

Ekrem İmamoğlu'ndan Gülhane Parkı talimatı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Gülhane Parkı'nı inceledi. İmamoğlu atıl alanların parka dahil edilmesi gerektiğini söyledi.

Gülhane Parkı'ndaki duvar çökmesi davasında karar çıktı!

Gülhane Parkı'ndaki bir çay bahçesinin duvarının çökmesi sonucu 2 kişinin öldüğü olayla ilgili açılan davada kararını açıklayan mahkeme, sanığa 5 yıl hapis cezası verdi. Mahkeme, sanığa verilen hapis cezasını 36 bin 500 lira adli para cezasına çevirdi...

Gülhane Parkı'ndaki duvar neden çöktü?

İstanbul Milletvekili Oğuz Kaan Salıcı, İstanbul'da Gülhane Parkı'nda bir çay bahçesinin duvarının yıkılmasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Salıcı, İçişleri Bakanı Efkan Ala'ya ilettiği önergede duvarın neden çöktüğünü sordu..

Gülhane Parkı'nda duvar çöktü!

Gülhane Parkı'nın sahil kısmında bulunan çay bahçesinin duvarı çöktü. Olayda ilk belirlemelere göre 1 kişi hayatını kaybederken, yaralananlar olduğu belirtildi.

Sağlam Park Güneşli nerede?

Toplam 105 adet daireden meydana gelen Sağlam Park Güneşli projesinde daire alanları 115 metrekareden başlıyor. Proje 21 kat şeklinde yükseliyor. Peki Sağlam Park Güneşli nerede?

Topkapı Beyaz Park nerede?

Beyaz İnşaat tarafından hayata geçirilen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Projede iletişim kapsamında telefon numarası 481 24 24 olarak belirlendi. Peki Topkapı Beyaz Park nerede?

Bahçeşehir Park nerede?

Bahçeşehir Park Konutları Atmaca Grup ve sahibi olduğu MFA İnşaat imzası taşıyor. Projede dükkan fiyatları metrekare bazında 30 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Peki Bahçeşehir Park nerede?

2000 yılında Gülhane Parkı yeniden şekillenecekmiş!

2000 yılında Büyükşehir Belediyesi, Topkapı Sarayı'nın bir parçası olan Gülhane Parkı'nı yeniden düzenleyecekmiş. Elit bir park haline getirilecek parkın içinde bulunan tarihi eserler de restore edilecekmiş.

Gülhane Parkı'nın tapusu iptal mi edildi?

2008 yılında dönemin Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'a bağlı Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü'ne tapulanan 152 dönümlük Gülhane Parkı'nın tapusunun iptal edildiği ortaya çıktı.

Siltaş Mavi Park nerede?

Siltaş Mavi Park nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. 2 blok içinde 58 daireden meydana gelen Siltaş Mavi Park projesinde henüz satış ofisi açılmadı, görseller belirlenmedi...

1976 yılında Gülhane Parkı'ndaki hayvanlar perişan durumdaymış!

1976 yılında Gülhane Parkı'nda bulunan küçük hayvanat bahçesinde hayvanlar ilgisizlik ve bakımsızlıktan acınacak duruma gelmişler. Bahçedeki hayvanlar ölünce içleri doldurularak bahçenin karşısında bulunan Hayvanat Bahçesi Müzesi'ne taşınıyormuş.

Gül Park Yaşam Evleri nerede?

Gül Yapı tarafından hayata geçirilen Gül Park Yaşam projesinde yer alan konut tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Peki Gül Park Yaşam Evleri nerede?

Gülhane Parkı nerede Haberi

Gülhane Parkı nerede



Yüz binlerce İstanbullu Gülhane'de serinliyor..


              Hami ALKANER


  GÜLHANE Parkı, yüz bine yakın İstanbulluyu pazar günleri kavurucu sıcaktan korurken, Belediye'ye de gelir sağlamaktadır.


  Asırlık ağaçların gölgesinde serinlemek ve koca bir haftanın yorgunluğunu gidermek için, sabahın erken saatinden itibaren akın eden halk 50 kuruş gibi ücreti ödemekte ve gişelerin önünde uzun kuyruklar meydana gelmektedir.

  Yemeklerin pişirildiği, çayların demlendiği, pikapların, sazların çaldığı, gençlerin kaçamak aşk yaptığı, çeşitli oyunların oynandığı parkta saatler ilerledikçe bazı ailelerin kaybolan çocuklarının arama endişesine düştükleri de görülmektedir. Parkta büyüklerinin yanında kaş göz arasında ailelerin bulunması için yayın yapacak hoparlör bulunmadığından Belediye...