05 / 05 / 2024

Gülizar Ünal

Gülizar Ünal

Bahçelievler Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi, İsa Ünal Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Gülizar Ünal Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 100 bin TL'lik sermaye ile 24 Eylül'de kuruldu.

Halis Bilişim Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Halis Bilişim Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 3 milyon 780 bin TL sermaye bedeli ile Davut Özdemir, Gülizar Halis Salıcı, Fikret Özdemir ve Baran Halis ortaklığında kuruldu.

Yaşar Ünal İnşaat Nakliye Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yaşar Ünal İnşaat Nakliye Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yaşar Ünal İnşaat Nakliye Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Ünal Bozkurt kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kartonsan Karton Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Bozkurt kimdir? Kaç yaşında? Ünal Bozkurt daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ünal Bozkurt'un eğitim hayatı nasıldı? İşte Ünal Bozkurt'un hayatına dair merak edilenler.

Ünal Konaklama Otel Restoran Kafe Gıda Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ünal Konaklama Otel Restoran Kafe Gıda Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de Muhammet Ünal tarafından kuruldu.

Görkemli İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Görkemli İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Kamil Ünal tarafından kuruldu.

G Ünal Turizm Uluslararası Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 1 Şubesi açıldı!

G Ünal Turizm Uluslararası Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 1  6 milyon TL sermaye bedeli ile Zeynal Abidin Sönmüş tarafından açıldı.

G Ünal Turizm Uluslararası Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 2  Şubesi açıldı!

G Ünal Turizm Uluslararası Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 2  6 milyon TL sermaye bedeli ile Zeynal Abidin Sönmüş tarafından açıldı.

Gürünal Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gürünal Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Gürün tarafından kuruldu.

Günbak Yapı Malzemeleri İnşaat Elektrik Ve Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günbak Yapı Malzemeleri İnşaat Elektrik Ve Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Ünal tarafından kuruldu.

Lenda Tour Turizm İnşaat Organizasyon Otelcilik Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Lenda Tour Turizm İnşaat Organizasyon Otelcilik Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ünal Toprakkale ve Carolıne Jeanne Rosalır Dupre ortaklığında kuruldu.

Didem Kınalı evinin kirasını ödeyemiyor!

İbrahim Tatlıses'in meşhur ettiği oryantal Didem Kınalı zor zamanlar geçiriyor. İddialara göre Didem Kınalı evinin kirasını bile ödemekte güçlük çekiyor.

Afyonkarahisar kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, Afyonkarahisar'da kentsel dönüşüm uygulanacak mahallenin sakinleriyle buluştu

Gülizar Biçer Karaca’dan Denizli'deki deprem çalışmalarına ilişkin soru önergesi!

Denizli art arda depremlere sahne olurken CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca’dan kamuoyunun beklediği sorulara ilişkin cevaplar geldi.

Gülizar Ünal Haberi

Gülizar Ünal

Bahçelievler Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi, İsa Ünal Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Gülizar Ünal Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 100 bin TL'lik sermaye ile 24 Eylül'de kuruldu. 


Bahçelievler Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu aşağıda sayılı olanlarla sınırlı olmamak üzere şunlardır:  a. Tapu Sicil Müdürlüğünde İstanbul İli, Bahçelievler İlçesinde kain 70 Pafta, 222 Ada 35 Parsel noda kayıtlı yüzölçümünün tamamı 44.316 m2 olan taşınmaz (Taşınmaz) ile ilgili olarak bir yeniden geliştirme projesi (Proje) tasarlamak; b. Mimari ve iç mimari proje hizmeti kapsamındaki her bir faz için ayrı ayrı öngörülen tüm proje çizimleri (Proje Çizimleri) kapsamında konut ve işyeri blokları inşa edilmesi ve yeni çevre düzenlemeleri yapılarak Taşınmazı geliştirmek; c. Projenin gerçekleştirilmesi ve masraflarının karşılanması ile ilgili olarak oluşturulacak...