02 / 05 / 2024

Gülle Platin Residence

Gülle Platin Residence

İnşaat sektörüne yatırım yapan sanayici kervanına tekstilci İsmail Gülle de katıldı. İnşaata para kazanmak için girdiğini söyleyen İsmail Gülle, Bodrum'da 130 villalık bir projeye başladı

Türkiye İhracatçılar Meclis Başkanı İsmail Gülle'nin yerine gelen isim belli oldu

Türkiye İhracatçılar Meclisi başkanı İsmail Gülle'nin yerine seçilen isim belli oldu. İsmail Gülle, 4 yıl başkanlığını yaptığı TİM'e veda ederken 'Bir saniyesine bile hükmedemediğimiz, hâkimi olamadığımız bu dünya için fırıldaklık yapmadan görevi yerine getirdim' şeklinde konuşmuştu.

Gümüş, platin, paladyum ve demir... Bu hafta hangi değerli madenler kazandırdı?

Milyonlarca yatırımcı altından sonra değerli emtia aracı olan gümüşe yapıyor. Öte yandan yatırımcılar, platin, paladyum ve demirin fiyatlarını da yakından takip ediyor. Bu hafta gümüş rekor seviyelere ulaşırken, platin paladyum ve demir ne kadar kazandırdı? İşte ayrıntılar...

Yatırımcıların yeni gözdesi platin bugün kazandırdı! İşte 4 Mart 2022 platin fiyatı!

Altın ve gümüş kadar yaygın olarak adı geçmese de platin de yatırım yapılabilen kıymetli metaller arasında yer alıyor. Altın ve gümüş dışında başka bir yatırım aracı arayanlar platini de araştırıyor. Peki platine yatırım yapılır mı? Bugün platin kaç para?

Gülle Yapı Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülle Yapı Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Şeyma Gülle tarafından kuruldu.

Net Bahçekent Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Net Bahçekent Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 100  bin TL sermaye bedeli  ile Ozan  Gülle  ve Mohamad Nour Balalo tarafından kuruldu.

Latin Amerika'ya lojistik merkezi inşa edilecek!

"Evsid Connect Latin Amerika" sanal ticaret etkinliğinde konuşan Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı İsmail Gülle, Latin Amerika'ya yeni bir lojistik merkezi inşası için çalışmalara başlandığını dile getirdi. 

İnşaat malzemeleri sektörüne büyük iş düşüyor! 

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı İsmail Gülle, pandemi sonrasında ticari hacmini yukarı çıkarmak için atılması gereken adımları açıkladı.

Koronavirüs sonrası Türkiye-ABD ticareti 200 milyar dolara ulaşabilir!

Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı Gülle, "Koronavirüs sonrası ABD ile 100 milyar dolarlık ticaret hedefimizi ihracatçılarımızın gayretiyle 200 milyar dolara bile ulaştırabiliriz." dedi.

Asc Araç Ekspertiz Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Asc Araç Ekspertiz Hizmetleri Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Süha Erken ve Azad Gülle ortaklığında kuruldu.

Ocak ayı ihracat rakamları açıklandı!

TİM Başkanı Gülle, "Ocak ayında ihracatımız yüzde 6,1 artış ile 14 milyar 765 milyon dolar oldu. 12 aylık ihracatta ise 181,6 milyar dolara ulaştık." dedi.

İhracatçılar Turkey yerine Türkiye'yi kullanacak!

TİM Başkanı Gülle, "İhracat elçileri olarak sattığımız her üründe uluslararası arenalarda kullandığımız 'Turkey' yerine bundan sonra 'Türkiye' kullanacağız." dedi.

10 bin ihracatçıya daha yeşil pasaport imkanı doğdu!

TİM Başkanı İsmail Gülle,'Yeşil pasaport için ihracat limitin 500 bin dolara inmesiyle yeşil pasaporta hak kazanan ihracatçı sayısı 11 bin 952'den 22 bin 325’e yükseldi.' ifadesini kullandı.

TİM, ABD pazarındaki elini güçlendirmeyi hedefliyor!

TİM Başkanı İsmail Gülle: "Türkiye’nin 192 üründe ABD pazarı için önemli bir potansiyeli bulunduğunu tespit ettik. Bu rapor ışığında, TİM olarak, ABD’deki muhataplarımızla eyaletlerle ticari ilişkilerimizi güçlendirmek adına, doğru partnerlere ulaşabilmemiz için iş birliklerini yoğunlaştıracağız.'

Gülle Platin Residence Haberi

Gülle Platin Residence

Türkiye, inşaata verilen desteğin sanayiciye de sağlanması tartışmalarını sürdürürken, yılların tekstilcisi ve İstanbul Tekstil Hammaddeleri İhracatçıları Birliği (İTHİB) Başkanı İsmail Gülle de, gayrimenkul sektörüne girdi. 40 yıllık sanayici olan Gülle, bu alanda kârlılığın düştüğünü söyleyip, inşaattan elde edeceği gelirle ana sektörünü desteklemeyi hedefliyor. İnşaat faaliyetlerinin Gülle Tekstil altında devam ettiğini belirten İsmail Gülle, Bodrum-Gümbet'te 130 dairelik Gülle Platin Residence isimli bir villa projesine başladıklarını açıkladı. Çorlu'da yeni açtıkları iplik fabrikasına 20 milyon dolarlık yatırım yaptıklarını, ancak tesisin 2 aydır kapalı olduğunu belirten Gülle, "40 yıldır sanayicilik yapan bir aileden geliyoruz. Bu kâr oranlarıyla işleri sürdürmekte zorlanıyoruz" dedi. Bodrum'da yaptıkları yatırımı, sanayiye yönelttikleri zaman geri dönüş süresinin en erken 10 yıl olduğunun altını çizen Gülle, "İnşaatta ise bu zaman dilimi...