29 / 04 / 2024

gülnar otogarı açılış tarihi

gülnar otogarı açılış tarihi

Mersin'in Gülnar İlçesi için büyük öneme sahip olan ve 2016 yılı Mart ayında temeli atılan Gülnar Otogarı’nın inşaatında sona gelindi

Hemen Bakın! Eğer aylık bu kadar para kazanmıyorsanız açlık sınırının altındasınız!

Türkiye’de sürekli artan enflasyonun getirdiği alım gücündeki düşüş her geçen gün artarken, açlık ve yoksulluk sınırları da daha hızlı güncellenmeye başladı. Peki ayda ne kadar para kazanmazsanız açlık sınırının altında yaşıyor ya da yoksulsunuz?

ÖTV’siz ve masrafsız otomobil arayanlara duyurulur! Açılış fiyatına inanamayacaksınız!

ÖTV’siz ve masrafsız otomobil almak isteyenlere güzel haber. Açılış fiyatı 150 bin TL! İşte detaylar!

Uzmanlar açıkladı! Gümüş zengin edecek! Hangi bankalarda gümüş hesabı açılır? Hemen bu bankalara bakın!

Uzmanların gümüşün yatırımcısını zengin edeceği açıklamasından sonra yatırımcılar hangi bankalarda gümüş hesabı açılıp açılamayacağını merak ediyor. Peki hangi bankalarda gümüş hesabı açılır? Gümüş hesabı olan bankalar...

Coldwell Banker Vadi Gayrimenkul Kağıthane ofisi 19 Haziran'da açılıyor!

Özgür Çelik ve Sedar Erdoğan ortaklığında kurulan Coldwell Banker Vadi Ofisi 19 Haziran Cumartesi günü hizmete açılıyor.

Taksim Cami ramazanın son cuması ibadete açılıyor!

Taksim'de temeli 4  sene önce atılan ve son hazırlıkların yapıldığı cami, ramazan ayının son cuma günü ibadete açılıyor.

Göztepe Stadı açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir Bayraklı'da Deprem Konutları Temel Atma ve Göztepe Stadı Açılış Töreni'nde önemli açıklamalar yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından sonra Göztepe Stadı'nın açılışı gerçekleştirildi.

Antalya Elmalı Otogarı açılış için hazır!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Elmalı Otogarı, açılış için sayıyor. Modern ve kullanışlı bir yapı olarak hizmete açılacak terminal 10 bin metrekarelik alana inşa edildi. 

Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı iki gün sonra açılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun önem verdiği projelerden biri olan Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı iki gün sonra hizmete açılıyor.

Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattı 3 gün sonra açılıyor!

Tüm dünyayı derinden etkileyen Kovid-19 salgını sebebiyle test sürüşleri geciken Mecidiyeköy-Mahmutbey Metrosu, 28 Ekim tarihinde açılıyor...

İstanbul-İzmir Otoyolu açılışı için son 3 gün!

İstanbul ve İzmir arasındaki mesafeyi kısaltan, konforlu seyahat imkanı sağlayan İstanbul-İzmir Otoyolu 3 gün sonra açılıyor...

Konya Meram Hacı Rafet Görey Cami açılıyor!

Meram Belediyesi tarafından inşa ettirilen ‘Hacı Rafet Görey Cami'nin açılışı bugün gerçekleştirilecek.

Şanlıurfa Harran Şehir Otogarı açılıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Harran Şehir Otogarı büyük açılışa hazırlanıyor.

İstanbul Yeni Havalimanı 3 gün sonra açılıyor!

Türkiye Cumhuriyeti'nin en büyük projeleri arasında yer alan İstanbul Yeni Havalimanı 29 Ekim'de hizmete açılıyor.

gülnar otogarı açılış tarihi Haberi

gülnar otogarı açılış tarihi


Mersin Büyükşehir Belediyesi, Gülnar İlçesi’ne yaptığı yatırımlarına son sürat devam ediyor. İlçenin en önemli eksiklerinden biri olan otogar projesini hayata geçirerek, Gülnar halkının takdirini kazanan büyükşehir, projeyi tamamladığı zaman Gülnar halkının önemli sorunlarından birini de çözmüş olacak.


Yüzde 95’i tamamlanan projede peron giriş ve çıkışlar için beton dökülürken, şehirlerarası otobüslerin peron gösterge çizgileri de çizildi. Boyama işlemlerinin ve iç dekorasyonun tamamlandığı otogarda son olarak büyükşehir ekipleri çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışmaları yapacak. Toplam bin 700 metrekare alanı kapsayacak olan çevre düzenleme çalışmaları kapsamında limoni servi, keçi sakalı, orman sarmaşığı, erguvan, gül, fıstık çamı, mezarlık servisi, grevilla çalısı, yayılıcı ardıç, yer örtücü bitki ve mevsimlik bitki dikimi ile yeşillendirilecek alanda çalışmalar kısa zaman içerisinde tamamlanacak.


Projeyle ilgili açıklamalar yapan Muhtar Mustafa Kafadar,...