27 / 04 / 2024

Gülpark Suits konumu

Gülpark Suits konumu

Toplam 45 adet dairesi bulunan projede ödeme planına göre 12 aya kadar vade imkanı bulunuyor. Gülpark Suits Sefaköy daire fiyatları metrekare birim bazında 4 bin TL'den başlıyor.

Sefaköy Gülpark Suits ulaşım!

Daire teslimlerinin 2016 yılında yapılacağı projede 45 adet daire bulunuyor. Sefaköy Gülpark Suits ulaşım bilgileri kapsamında proje TEM’ e 4.5 kilometre mesafede yer alıyor.

Küçükçekmece Gülpark Suits adres bilgileri!

Toplam 45 adet dairenin yer aldığı projede daireler 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Küçükçekmece Gülpark Suits adres bilgileri kapsamında proje TEM’e 4.5 kilometre mesafede bulunuyor.

Gülpark Suits ödeme seçenekleri!

TEM’ e 4.5 kilometre mesafede yer alan proje toplam 45 adet daireden meydana geliyor. Gülpark Suits ödeme seçenekleri kapsamında 12 ay vadelendirme imkanı bulunuyor.

Gülpark Suits lokasyon bilgileri!

Gül Yapı, Çebi Yapı ve Liv Yapı ortaklığında hayata geçirilen proje 5 bin metrekare inşaat alanında bulunuyor. Gülpark Suits lokasyon bilgileri kapsamında TEM’e 4.5 kilometre kadar uzaklıkta yükseliyor.

Kadınların inşaat sektöründeki konumu güçleniyor!

Evlerde ve binalarda erkeklere göre çok daha fazla vakit geçiren kadınlar, binaların inşasında henüz arzu edilen düzeyde söz sahibi değiller. 

Neo Park Bolluca: Neo Yapı’nın Arnavutköy’dekison projesi!

Neo Yapı tarafından Arnavutköy'de inşa edilen Neo Gölpark projesi 415 müstakil ev ve 8 mahalleden meydana geliyor.

Hem oturum hem yatırımcıların gözdesi Beytepe!

MiaVita Beytepe Projesi Yatırımcısı Nurettin Yılmaz,Beytepe semtinin gün geçtikçe değerine değer kattığını söylerek “Beytepe fark yaratan konumu ve yaşam standartlarını yükselten kalitesiyle hem oturum hem de yatırımcıların gözdesi” dedi...

Maltepe Mesa Gökada iletişim!

3 blok şeklinde yükselen Mesa Gökada projesi E-5 ve TEM’e kolay erişimi, benzersiz konumu ile dikkat çekiyor. Maltepe Mesa Gökada iletişim! bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Olaverde Luxury Residence Gündoğan'da yükseliyor!

Olaverde, Bodrum’un en gözde beldesi Gündoğan’da gerçek denize sıfır konumu ile sizi hayallerinizle buluşturuyor.

Sinpaş Gökorman Ümraniye nerede?

Sinpaş GYO İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de yepyeni projesi Gökorman'ı hayata geçiriyor. Proje konumu ve geniş yeşil alanları ile farklılık yaratıyor...

Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu'nun temeli bugün atılıyor!

76 kilometrelik Menemen-Aliağa- Çandarlı Otoyolu'nun temeli bugün atılıyor. Tören Menemen Gölpark’ta gerçekleşecek.

Bayrampaşa Gülpark Yuvam ev fiyatları!

Gül Yapı tarafından hayata geçirilen Gülpark Yuvam projesi 3 blokta 159 adet daire ve 30 cadde mağazasından oluşuyor. Bayrampaşa Gülpark Yuvam ev fiyatları 625 bin TL'den başlangıç gösteriliyor.

Gülpark Ellidokuz Konutları fiyatlar!

Gülpark Ellidokuz Konutları fiyatları 180 bin TL'den başlayarak değişiyor. Gülpark Ellidokuz Konutları projesinde 270 daire yer alıyor...

Tekirdağ Gülpark 59 Sitesi fiyat listesi!

Tekirdağ Gülpark 59 Sitesi fiyat listesi 182 bin liradan başlıyor. Gülpark 59 Evleri 270 daireden meydana geliyor...

Gülpark 59 Tekirdağ fiyatları!

Gülpark 59 Tekirdağ fiyatları 180 bin TL'den başlayarak değişiyor. Gülpark 59 Evleri projesinde ilk etap teslimleri 4 ay sonra yapılıyor...

İzmir Gölpark çevresindeki evlerin fiyatı 50 bin TL arttı!

İzmir Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, “İzmir’in ilk ve tek doğal ‘Gölpark’ını Menemen’de hizmete açtık” dedi. Şahin Gölpark'ın çevresindeki evlerin fiyatının şimdiden 50 bin lira arttığını belirtti.

Gülpark Yaşam Esenyurt ev fiyatları!

Gülpark Yaşam Esenyurt ev fiyatları 145 bin liradan başlayarak değişiyor. Gül Yapı'nın inşa ettiği Gülpark Yaşam Evleri Esenyurt'ta dairelerin teslimleri hemen yapılıyor...

Gülpark Suits konumu Haberi

Gülpark Suits konumu

Daire tiplerinin 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği Gülpark Suits Sefaköy projesi toplam 45 adet daire, 11 adet dükkan ve 1 adet süper marketten meydana geliyor. 


Ödeme planı kapsamında projede yüzde 25 peşinat ödendiğinde, kalan yüzde 75'lik kısım banka kredisi ile taksit veya firma bünyesinde 12 ay taksitlendirme sağlanıyor. Proje Gül Yapı, Çebi Yapı ve Liv Yapı imzası taşıyor.


Ortak kullanım alanları arasında projede yüzme havuzu, mağazalar, 7/24 özel güvenlik sistemleri, hamam, otopark, teras bahçeleri ve süs havuzları, sauna, kafeterya gibi donatılar yer alıyor.


Lokasyon bilgisi kapsamında proje çevre restoranlara 200 metre, hastaneye 500 metre, Atatürk Havalimanı’na,  E-5 Karayolu'na ve 212 Alışveriş Merkezi'ne 3 kilometre, okula 400 metre, TEM’e 4.5 kilometre mesafede bulunuyor. 


Gülpark Suits Sefaköy daire...