19 / 05 / 2024

Gülşah Sürel Erdem kim

Gülşah Sürel Erdem kim

Gülşah Sürel Erdem, koleksiyonlarıyla Polat Tower'daki sıradışı mağazasının yanı sıra çok yakında Edwards'ta, tasarım meraklılarıyla buluşmaya hazırlanıyor.

Van Gölü'nün kıyısı binalar ve yazlık villaların işgali altında! Tuşba'da sadece 552 imara aykırı yapı var!

Van Gölü’nün kıyısı, resmi binalar ve yazlık villaların işgali altında kaldı. Sadece Tuşba ilçesinde imara aykırı toplam 552 yapının inşa edildiği belirtildi. 

Araç kiralayanların sayısı her geçen ay yükseliyor! Yılın ilk on ayında toplam kira günü sayısı yüzde 38 arttı!

2023 Ocak – Ekim döneminde bir önceki yılın aynı dönemine göre araç kiralayanların toplam kira günü sayısı yüzde 38 arttı.

Van Gölü'nün doğusu için son dakika deprem uyarısı: Muradiye, Çaldıran, Özalp ve Erciş riskte!

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi'nden (YYÜ) Doç. Dr. Hamdi Alkan, 1970 ile 2022 seneleri arasıdna Van Gölü ve civarında 14 bin 178 depremin kaydedildiğini belirtti ve riskli bölgeleri tek tek sıraladı. İşte detaylar...

Açlık sınırı 12 bin 198 liraya, yoksulluk sınırı 39 bin 733 liraya çıktı! Ağustos'ta hangi gıda ürünlerine zam geldi? 

Türk-İş tarafından yapılan hesaplamaya göre, açlık sınırı 12 bin 198 liraya, yoksulluk sınırı 39 bin 733,03 liraya çıktı. İşte ayrıntılar...

Baza yatak gıcırtısı nasıl tamir edilir? Yatak gıcırtısı için ne yapılmalıdır?

Zamanla kalitesi azalan yaylar, baza yatak gıcırtısına neden olabilir. Baza sisteminin metalleri de buna neden olabilir. Bu sorunu önlemenin birkaç yolu var. Baza yatak gıcırtısı nasıl tamir edilir ve bunun için ne yapılmalı sorularına yanıt arıyorsanız haberi okumaya devam edebilirsiniz.

Euro, güçlü duruşunu sürdürüyor! 30 liraya gidiyor...

Döviz kurunun yükselişi sürerken, euro güçlü duruşunu devam ettiriyor. Geçtiğimiz haftalarda ilk kez 29 TL sınırını aşan euro/TL ise bugüne yükselişle açtı.

Meteoroloji belediyeleri uyardı! 2015 yılından güçlüsü geliyor! Yaz kışa dönecek!

Meteoroloji belediyeleri hazır olun diye uyardı. Meteoroloji uzmanları 2015 yılından sonraki en güçlü yağışların geleceğini söyledi. İşte detaylar!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İstikrarlı ve Güçlü Ekonomi" vurgusu! 14 Mayıs sonrası atılacak önemli adımlar...

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler AK Parti'nin yeni seçim beyannamesindeki vaatler beyannamede yer alırken ''İstikrarlı ve Güçlü Ekonomi" vurgusu yapıldı. İşte 14 Mayıs sonrası atılacak önemli adımlar...

AFAD gönüllüsü nasıl olunur? AFAD gönüllüsü olmak için ne gerekli? AFAD gönüllüsü deprem bölgesine nasıl gider?

AFAD gönüllüsü nasıl olunur, ne gerekir? soruları yaşanan deprem felaketinden sonra çok sık sorulmaktadır. İşte bu soruların devamı ve onların yanıtları…

Açlık sınırı her geçen gün yükseliyor! Asgari ücreti geride bıraktı

Türk-İş'in yaptığı araştırmaya göre, ocak ayında 4 kişilik ailenin açlık sınırı 8 bin 864 lira, yoksulluk sınırı 28 bin 874 olarak belirlendi. Böylece açlık sınırı yeni belirlenen 8 bin 506 liralık asgari ücreti geçti.

İslam Memiş'ten son dakika ''güçlü dolar'' uyarısı geldi! Dolarda ciddi artış görülecek! Görmedim, duymadım demeyin

Piyasa uzmanı İslam Memiş'ten son dakika ''güçlü dolar''yorumu geldi. ''Fed'in 75 baz puanlık faiz artırımı fiyatlandı'' diyen Memiş dolarda ciddi artışların olacağını söyledi.

Dyson V12 Detect Slim Süpürgeye zam geldi! En kompakt ve en güçlü kablosuz süpürge kaç TL? 26 Haziran 2022 fiyat listesi

Dyson V12 Detect Slim Kablosuz Süpürge, Dyson'ın en kompakt ve en güçlü kablosuz süpürgesi olarak ön plana çıkıyor. Dyson V12 Detect Slim Süpürgeye zam geldi. Peki Dyson V12 Detect Slim Süpürge kaç lira? İşte 26 Haziran 2022 fiyat listesi..

GYODER, Marmara Üniversitesi Göztepe kampüsündeki öğrenci yurdunun açılışını gerçekleştirdi!

GYODER, Marmara Üniversitesi Göztepe kampüsündeki öğrenci yurdunu tamamladı ve açılışını gerçekleştirdi. 

Gülşah Sürel Erdem kim Haberi

Gülşah Sürel Erdem kim
Milimetrik hesaplarla yarattığı tasarımlarıyla, mücevher ve tasarım dünyasına yeni bir anlayış getiren Gülşah Sürel Erdem, koleksiyonlarıyla Polat Tower'daki sıradışı mağazasının yanı sıra çok yakında Edwards'ta, tasarım meraklılarıyla buluşmaya hazırlanıyor. Gülşah Sürel Erdem'in House Of DIV markalı tasarımları, ilk defa Raffles İstanbul Zorlu Center'da tanıtıldı.