17 / 05 / 2024

Gülşehir Açıksaray Harabeleri

Gülşehir Açıksaray Harabeleri

Ramazan Bayramı nedeniyle yorgunluklarını turistik bölgelerde atmak isteyen yerli ve yabancı turistler Kapadokya'ya koştu. Bunun üzerine Kapadokya'da yer alan konaklama tesislerindeki doluluk oranı yüzde 80'i buldu...

TOKİ Nevşehir Gülşehir projesinde 240 ay taksitle 2+1, 3+1!

TOKİ'nin Nevşehir projelerinin hayata geçirileceği ilçeler açıklandı. Peki TOKİ Nevşehir Gülşehir projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Nevşehir Gülşehir TOKİ'ye nasıl başvurulur? Nevşehir Gülşehir TOKİ 10 soruda tüm detaylarıyla...

Nevşehir Acıgöl TOKİ 2+1 konutlar 2.280 TL taksitle!

TOKİ'nin Nevşehir projelerinin hayata geçirileceği ilçeler açıklandı. Peki TOKİ Nevşehir Acıgöl projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Nevşehir Acıgöl TOKİ'ye nasıl başvurulur? Nevşehir Acıgöl TOKİ 10 soruda tüm detaylarıyla...

TOKİ'den Nevşehir Acıgöl'e 140 yeni konut müjdesi!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa edecek olan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Nevşehir Acıgöl'de 140 yeni konut ve 2 dükkan inşa edecek.

TOKİ Nevşehir Acıgöl'de 140 yeni konut inşa edecek!

Yeni projeleri için start veren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Nevşehir Acıgöl'de 140 yeni konut hayata geçirecek.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Küçükçekmece Göl Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Küçükçekmece Göl Şubesi bugün Küçükçekmece'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Beyşehir Gölü'nde tarihi yapılar keşfedildi!

Beyşehir Gölü’nün batı kıyısında bulunan Anadolu Selçuklulara ait Kubadabad Saray Külliyesi kazılarında drone ile yapılan belgeleme çalışmaları sırasında, göl kıyısından yaklaşık 100 metre açıkta ve 2 metre derinlikte bina kalıntıları ortaya çıktı. 

Göztepe Şehir Hastanesi bugün açılıyor!

İstanbul'un dördüncü şehir hastanesi olarak şehrin sağlık sistemine büyük katkılar sunacak olan ve yüksek teknoloji ile donatılan Göztepe Şehir Hastanesi bugün kapılarını açıyor...

Göztepe Şehir Hastanesi'nin ilk etabı yarın açılıyor!

İstanbul'un dördüncü şehir hastanesi olarak şehrin sağlık sistemine büyük katkılar sunacak olan Göztepe Şehir Hastanesinin ilk etabı, yarın hizmete açılıyor.  

Gül Paşa İnşaat Yatırımları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gül Paşa İnşaat Yatırımları Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Kılıç tarafından kuruldu.

Göztepe Şehir Hastanesi ne zaman açılıyor?

Göztepe'de inşası devam eden ve 1 yılda 1,5 milyon ayakta hastaya, 50 bin yatan hastaya hizmet sağlayabilecek olan Göztepe Şehir Hastanesi ne zaman açılacak?

Adil Bayındır'dan 'Beyşehir Gölü imara açıldı' iddiasına cevap: İnşaat yok, beton yok! 

Konya Beyşehir’in Bağımsız Belediye Başkanı Adil Bayındır, Türkiye’nin en büyük tatlı su gölü Beyşehir’in çevresinin imara açıldığına yönelik iddialara ilişkin, "İnşaat yok, beton yok, ben buralıyım Beyşehir benim suyum" dedi.

Türkiye’nin en büyük tatlı su gölü Beyşehir’e plaj ve marina yapılacak!

Türkiye'nin en büyük tatlı su gölleri arasında yer alan Beyşehir Gölü kenarındaki 188 hektarlık alanda plaj, marina, kamping alanı, bungalovlar ve çadır kamplı tesisler inşa edilecek.

Göztepe Şehir Hastanesi Eylül’de açılacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün akşamki , "Millete Sesleniş" konuşmasında, merakla beklenen şehir hastaneleri hakkında açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Göztepe Şehir Hastanesi’nin eylül ayında açılacağını belirtti…

Gülşehir Açıksaray Harabeleri Haberi

Gülşehir Açıksaray Harabeleri

Bayram nedeniyle yorgunluklarını turistik bölgelerde atmak isteyenler, konaklama tesislerine akın etti. Ramazan Bayramı nedeniyle Kapadokya bölgesindeki turistik konaklama tesislerindeki doluluk oram yüzde 80'i buldu. Göreme Açık Hava Müzesi başta olmak üzer, Kapadokya Bölgesinde turistlerin ziyaret ettiği Zelve Ören yeri, Kaymaklı, Derinkuyu ve Özkonak yer altı kenti ile Gülşehir ST. Jean Kilisesi ve Gülşehir Açıksaray Harabeleri ile birlikte bölgeyi ziyaret eden turist sayısında önemli artış olduğu gözlendi. 


Eylülde daha iyi olacak Ziyaret için rezervasyonların günler öncesinden tamamlandığı Kapadokya bölgesinde havamn açık olması da Kapadokya bayramla birlikte yerli ve yabancı turistin akınına uğradı. 


özellikle küçük el. sanatları ürünleri satan işletmeleri de sevindirdi. Göreme Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Mustafa Durmaz, 'Gezi' olayları ve Ramazan dolayısıyla sakinleşen Kapadokya bölgesinde Ramazan Bayramı tatilinin çok hareketli geçtiğini...