04 / 05 / 2024

Gülşehir altyapı 2017

Gülşehir altyapı 2017

Gülşehir ilçesinde, projelendirilen alt yapı ve kanalizasyon çalışmalarına başlanması dolayısıyla tören düzenlendi.

TOKİ Nevşehir Gülşehir projesinde 240 ay taksitle 2+1, 3+1!

TOKİ'nin Nevşehir projelerinin hayata geçirileceği ilçeler açıklandı. Peki TOKİ Nevşehir Gülşehir projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Nevşehir Gülşehir TOKİ'ye nasıl başvurulur? Nevşehir Gülşehir TOKİ 10 soruda tüm detaylarıyla...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Açılışlarını yapacağımız hastaneler sağlık altyapımızı daha da güçlendirecek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi başta olmak üzere bugüne kadar hizmete aldığımız dev eserlerle önümüzdeki günlerde açılışlarını yapacağımız hastaneler sağlık altyapımızı daha da güçlendirmiştir" dedi...

Salda Gölü'nde altyapı ve tesis çalışmaları başlıyor!

Burdur'un Yeşilova ilçesinde bulunan, beyaz kumsalı ve suyunun berraklığıyla Maldiv Adaları'na benzetilen Salda Gölü'nde altyapı ve tesis çalışmaları başlıyor.

We Haliç Sarıgöl konut fiyatları 2017!

We Haliç Sarıgöl konut fiyatları 2017 kapsamında projedeki daireler lansmana özel olarak 362 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor...

Nidakule Ataşehir'in 2017 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Nidakule Ataşehir'in 2017 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Strada Bahçeşehir güncel fiyat listesi 2017!

Strada Bahçeşehir güncel fiyat listesi 2017 kapsamında projede daire fiyatları 334 bin TL'den başlıyor. Proje Akzirve Gayrimenkul imzası taşıyan projede banka kredisi kullanılabiliyor...

Balıklıgöl'ün altyapısı yenileniyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, tarihi Balıklıgöl Yerleşkesi içerisindeki altyapı, drenaj ve su tahliye kanallarını yenilemek için çalışma başlattı.

Nevşehir Gülşehir'de 10.8 milyon TL'ye satılık 139 gayrimenkul!

Gülşehir Belediye Başkanlığı 139 gayrimenkulü ihale usulü ile satılıyor. Gayrimenkuller için ihale 28 Temmuz'da Cuma günü Saat 10.00’da gerçekleşecek..

Referans Bahçeşehir güncel fiyat listesi 2017!

Toplam 465 adet daire ve 34 adet ticari üniteden oluşan Referans Bahçeşehir projesinde 60 ay sıfır faizle taksitli ödemeler yapılıyor. İşte Referans Bahçeşehir güncel fiyat listesi 2017...

Gülşehir'de alt yapı çalışmaları başladı!

Gülşehir ilçesinde, projelendirilen alt yapı ve kanalizasyon çalışmalarına başlanması dolayısıyla tören düzenlendi.

Nevşehir Gülşehir için 2017 proje yılı olacak!

Nevşehir Gülşehir'i modern şehir kimliğine hızla kavuşturacak çalışma ve vizyon projelerle donatan Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy, 2017 yılının Gülşehir için proje yılı olacağını söyledi.

Manisa Sarıgöl'ün 10 mahallesine altyapı yatırımı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, 114 Mahalle Projesi kapsamında Sarıgöl’ün 10 mahallesinde hayata geçireceği altyapı çalışmalarına ait projelerin yersel tetkik ve zemin etüt çalışmalarını tamamladı.

Nevşehir Gülşehir Otobüs Terminali yenileniyor!

Gülşehir Terminal otobüs park alanlarında, 4000 metrekare kilitli parke çalışması, orta alanda peyzaj çalışması, aydınlatma çalışmaları, terminal binasında tamirat çalışmalarına paralel olarak iyileştirme çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor.

Gülşehir altyapı 2017 Haberi

Gülşehir altyapı 2017

Gülşehir Kaymakamı Çağlar Tekin, törende yaptığı konuşmada, yapılacak içme suyu ve kanalizasyon projesinin tamamlanmasıyla ilçenin görülen en önemli sorununa çözüm üretileceğini belirtti.


Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy ise, proje ile kentin alt yapı konusunda gelecek 50 yıl boyunca sorun yaşamayacağını kaydetti.


Başkan Arısoy, Gülşehir'de yaklaşık 20 milyon liralık alt yapı yatırımı ile birlikte 70 kilometre içme suyu hattı ve 76 kilometre kanalizasyon hattı yapılacağını söyledi.


Gülşehir Müftüsü Nuh Arslan tarafından yapılan dua ve kurban kesiminin ardından Gülşehir altyapı projesi için ilk kazma vuruldu.


Törene, İller Bankası Kayseri Bölge Müdürü Sönmez Ata, MHP Nevşehir İl Başkanı İlhan Kaya, daire müdürleri ve vatandaşlar...