05 / 05 / 2024

Gültekin Grup İstanbul otel projeleri

Gültekin Grup İstanbul otel projeleri

Erkek giyim markası Crispino’yu 25 milyon lira yatırımla yeniden ayağa kaldıran Ali Rıza Gültekin, 5 yılda 100 mağaza açma hedefinin yanı sıra İstanbul ve Antalya’da yapacağı otellerle turizm sektöründe de büyümeyi hedefliyor...

Gültek Grup İnşaat Hafriyat Hırdavat Makina Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Gültek Grup İnşaat Hafriyat Hırdavat Makina Sanayi Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Gültekin ortaklığında kuruldu.

Hamit Gültekin İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hamit Gültekin İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 40 bin TL sermaye bedeli ile Şeyh Hamit Gültekin tarafından kuruldu.

Göztepe Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göztepe Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Abdussamet Civelek tarafından kuruldu.

Mosso Grup Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mosso Grup Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Gültekin tarafından kuruldu.

Mg Grup Yapı İnşaat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Mg Grup Yapı İnşaat Turizm Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 2 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Ali Gültekin tarafından kuruldu.

Gümaş Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gümaş Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yahya Yeşil tarafından kuruldu.

Akın Holding'in acı günü! Salih Gültekin vefat etti!

Akın Holding Yönetici Asistanı Esin Gültekin'in babası Salih Gültekin vefat etti. Akın Holding taziye ilanı yayınladı. 

Güler Grup Nakliye İnşaat Taahhüt Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güler Grup Nakliye İnşaat Taahhüt Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ertaç Güler tarafından kuruldu.

Tevfik Göksu'dan Ekrem İmamoğlu'na Kanal İstanbul yanıtı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Kanal İstanbul projesi açıklamalarına yanıt verdi. Göksu, Kanal İstanbul'u anlattı...

Gürol Grup İnşaat Hafriyat Limited Şirketi kuruldu!

Gürol Grup İnşaat Hafriyat Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Uğur Gündüz tarafından kuruldu.

Gültekin Dış Ticaret İnşaat İthalat İhracat Kuyumculuk Otomotiv Tekstil San.Ve Tic.A.Ş.Hidden Hills Şubesi açıldı!

Gültekin Dış Ticaret İnşaat İthalat İhracat Kuyumculuk Otomotiv Tekstil San.Ve Tic.A.Ş.Hidden Hills Şubesi bugün Arnavutköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Suat Gültekin tarafından açıldı.

Gül Grup İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Gül Grup İnşaat Yatırım Anonim Şirketi bugün Bayrampaşa'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Palvan, Mehmet Kerem Gül ve Yusuf Akyol ortaklığında kuruldu.

Gültekin Uysal : Koruma altındaki doğal alanlar yapılaşmaya açılıyor!

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirler kapsamındaki çalışmaları değerlendirdi…

Gültekin Grup İstanbul otel projeleri Haberi

Gültekin Grup İstanbul otel projeleri

Erkek giyim markası Crispino’yu 25 milyon lira yatırımla yeniden ayağa kaldıran Ali Rıza Gültekin, 5 yılda 100 mağaza açma hedefinin yanı sıra İstanbul ve Antalya’da yapacağı otellerle turizm sektöründe de büyümeyi hedefliyor.



Erkek giyim markası Crispino 1999 yılında kuruldu. Kısa sürede tanınan Crispino’nun sahibi olan grup sıkıntıya girince marka 2012 yılında el değiştirdi. 20 yıl Avusturya’da restoran işleten ve Türkiye’ye dönerek 2000 yılında markayı satın alan Gültekin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Gültekin’in 25 milyon liradan fazla yatırım yaparak yeniden ayağa kaldırdığı Crispino şimdi hem yurt içinde hem yurt dışında mağazalar açarak büyümeyi hedefliyor. 5 yılda 100 markayı ulaşmayı hedeflediklerini anlatan Crispino Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Gültekin, inşaat faaliyetlerinin yanı sıra  turizm ve otelcilik alanlarında da yatırımlar için...