26 / 07 / 2024

Gülten Şen

Gülten Şen

GTC Dış Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile 10 Şubat 2015'te, Başakşehir İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Mahallesi'nde, Gülten Şen Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.

Sabiha Gökçen Havalimanı yolunda su baskını!

Pendik Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı bağlantı yolunda su baskını meydana geldi. Suların çekilmesinin ardından ekiplerin yoğun çalışmaları sonucu yol molozlardan ve çamurdan temizlenerek trafiğe açıldı.

Günşen Günay kimdir?

Mimar Günşen Günay kimdir? Mimar Günşen Günay, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Günşen Günay, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Günşen Günay..

İETT'nin Sabiha Gökçen hattında değişiklik!

İETT, Sabiha Gökçen Havalimanı'na giden 18 H hattının adının değiştirildiğini açıkladı. İETT'nin Sabiha Gökçen hattıyla ilgili açıklaması kurumun resmi internet sitesi www.iett.gov.tr üzerinden paylaşıldı.

Lounge İstanbul Sabiha Gökçen açıldı!

İstanbul ve Ankara'daki Turkish Airlines Lounge'larında olduğu gibi havalimanı terminalinden bağımsız girişi olan özel yolcu salonuna, Sabiha Gökçen Havalimanı dışında bulunan THY'e ait otoparktan gerçekleşen ring seferleriyle kolayca ulaşılacak.

Malaysia Airport'tan Sabiha Gökçen açıklaması!

Malaysia Airports Holdings açıklamasına göre, Sabiha Gökçen Havalimanı'nın işletilmesi için kurulan İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı Şirketinin (İSG) hisselerinin toplam 285 milyon euro tutarındaki yüzde 40'ının da alınması konusunu görüştü.

Malaysia Airports Sabiha Gökçen hisselerin alınması için onay aldı!

Malaysia Airports Sabiha Gökçen hisselerin alınması için onay aldı. Malaysia Airports Holdings, Sabiha Gökçen Havalimanı hisselerinin, kendi sahip oldukları dışında kalan yüzde 40'ının alınması için hissedarlarının onayını aldığını bildirdi.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın gürültü haritası hazırlanacak!

Türkiye'nin uluslararası havalimanlarından biri olan Sabiha Gökçen'in gürültü haritası hazırlanacak. Havalimanından kalkan uçakların çevreye yaydığı gürültünün şiddeti, haritası ve hangi noktalara kadar yayıldığı tespit edilecek...

Malaysia Airports Sabiha Gökçen'ni bünyesine kattı!

Rekabet Kurulu, Sabiha Gökçen Havalimanı Yatırım Yapım ve İşletme AŞ ile LGM Havalimanı İşletmeleri AŞ'nin tam kontrolünün Malaysia Airports Holdings Berhad tarafından devralınması işlemine izin verd

Malezyalılar Sabiha Gökçen için onayı kaptı!

Rekabet Kurulu, Sabiha Gökçen Havalimanı Yatırım Yapım ve İşletme AŞ ile LGM Havalimanı İşletmeleri AŞ'nin tam kontrolünün Malaysia Airports Holdings Berhad (MAHB) tarafından devralınması işlemine izin verdi.

Sabiha Gökçen Havalimanı artık Malaysia Airport'un!

Rekabet Kurulu, Sabiha Gökçen Havalimanı Yatırım Yapım ve İşletme AŞ ile LGM Havalimanı İşletmeleri AŞ'nin tam kontrolünün Malaysia Airports Holdings Berhad tarafından devralınması işlemine izin verdi.

Sabiha Gökçen'in Malezyalı şirkete devrine izin çıktı!

Rekabet Kurumu, Sabiha Gökçen Havalimanı'nın Limak Grubu'na ait hisselerinin Malaysia Airport Holding tarafından devralınmasına izin verdi. Satış işlemiyle ilgili Rekabet Kurumunun resmi sitesinden açıklama yapıldı.

Gökçen Eryılmaz kimdir?

Bursa İnşaat Mühendisleri Odası Üyesi Gökçen Eryılmaz kimdir? Gökçen Eryılmaz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Gökçen Eryılmaz, bugün çalışmalarına hangi firmada devam ediyor? İşte Gökçen Eryılmaz..

Merkür Uluslararası Taşımacılık Turizm ve Havacılık Anonim Şirketi Sabiha Gökçen Havalimanı Şubesi açıldı!

Merkür Uluslararası Taşımacılık Turizm ve Havacılık Anonim Şirketi Sabiha Gökçen Havalimanı Şubesi, Halis Din tarafından 1 milyon 500 bin TL'lik sermaye ile 2 Aralık'ta kuruldu.

Gülten Şen Haberi

Gülten Şen

GTC Dış Ticaret Anonim Şirketi 10 Şubat 2015'te 100 bin TL sermaye ile, Gülten Şen Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.


GTC Dış Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;1- Alüminyum hammaddelerini yardımcı maddelerinin ve hurdalarının alım satımını, ithalat ihracatını ve pazarlamasını yapmak. Alüminyum hammadde ve yardımcı maddelerle ilgili imalat faaliyetlerinde bulunmak. 2- Demir ve demir dışı metal, bakır ve hurdaların ahşap kereste mobilya malzeme ve aksesuarlarının, pvc., polietilen, polipropilen, mermer, taş, granit maddelerinin ithalat ihracat ve pazarlamasını yapmak.  3- Lastik, kauçuk ve plastik profil ve profille ilgili her türlü mamul ve malzemenin imalatı, ithalat ve ihracatını yapmak. Plastik hammaddeleri alım satımını yapmak ve her türlü hurda plastik atıklarının toplanarak granül hale dönüştürmek. 4- Yer altı ve yer üstü maden ve tabii kaynakların mevcut...