18 / 05 / 2024

Gültepe Mahallesi yüzme havuzu

Gültepe Mahallesi yüzme havuzu

Gecekondulardan temizlenen, yolları açılan, modern tesisleri ve konutlarıyla bambaşka bir görünüme kavuşan Çinçin'de, Altındağ Belediyesi tarafından yapılan tesisler güneş gibi doğuyor. 2 yüzme havuzu olan dev bir spor tesisinin yapımına başlandı.

TİM Başkanı Gültepe: 375 milyar dolarlık hedefe kilitlendik!

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mustafa Gültepe, ihracatçılar olarak 2028 yılı için 375 milyar dolarlık hedefe odaklandıklarını vurgulayarak, "Bu hedefe ulaşmak için var gücümüzle çalışacağız" dedi.

Emre Göltepe hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer aldı? Erdemir’de ne iş yapıyor?

Emre Göltepe kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Ne zaman Kurumsal Finans Müdürü oldu? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer aldı? İşte Emre Göltepe’nin hayatı...

Migros’ta ilk ve son kez! Örgü hamak 69,90 TL’ye, oto cam güneşliği 44,9 TL’ye, yüzme tahtası 44,90 TL’ye düştü!

Migros’ta büyük yankı uyandıran indirim kampanyası sürüyor. Bu kapsamda, örgü hamak 69,90 TL’ye, oto cam güneşliği 44,9 TL’ye, yüzme tahtası 44,90 TL’ye düştü. İşte 14 Ağustos Pazartesi Migros fiyat listesi...

TİM Başkanı Mustafa Gültepe ihracatta rekor sözü verdi!

Küresel talebin Türkiye’nin ihracatında belirleyici rol oynadığını belirten Gültepe, "Ekonometrik modelleme yöntemlerinden faydalanarak bir ihracat tahmini hazırladık. İhracatta bu yıl 265 milyar dolarla yeni bir rekora imza atacağız” dedi.

Kağıthane Gürsel Mahallesi'ndeki riskli yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Kağıthane ilçesi, Mer'i Revizyon Nazım İmar Planlarına Riskli Yapılara ilişkin Plan Notu İlavesi Seyrantepe Mahallesi, Batı Kısmı Gürsel Mahallesi, 8483 ve 8486 adalar 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Adana Göl Mahallesi sakinlerinden kentsel dönüşüme tepki!

Adana'da kentsel dönüşüm projesine dahil edilen Göl Mahallesi'ndeki vatandaşlar Adana Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ'ye tepki gösterdi.

Konak Gültepe kentsel dönüşümde ilk kazma 1 yıl içinde vurulacak!

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Konal Gültepe Mahallesinde kentsel dönüşüm için planların çıkarıldığını ve ilk kazmanında 1 yıl içinde vurulacağının planlandığını söyledi.

Beykoz Göztepe Mahallesi’nde kaçak yapılar yıkılıyor!

Beykoz Belediyesi tarafından Göztepe Mahallesi’nde yer alan kaçak yapıları yıkmak için ihale düzenlendi.

Sefaköy'de hastane açılması talebi mecliste!

İstanbul'un Küçükçekmece ilçesi Sefaköy Gültepe Mahallesi'nde hastane açılması talebi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Gaziantep Hasan Celal Güzel Millet Bahçesi Yüzme Havuzu açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Hasan Celal Güzel Millet Bahçesi Yüzme Havuzu'nu hizmete açtı.

Göztepe Mahallesi 1/5000 plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Kadıköy İlçesi, Göztepe Mahallesi, 109 pafta, 501 ada, 21 parsele ilişkin 1/5000 plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Mustafa Gültepe: Atıl kamu binalarını istiyoruz!

Geçen yıl, İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği’nin (İHKİB) başkanlığına seçilen Talu Tekstil Yönetim Kurulu Başkan Mustafa Gültepe’nin en önemli projelerinde biri Anadolu’daki atıl kamu binalarını alıp burada ileri teknoloji hazır giyim üretimi yapmak.

Gültepe planlarına onay çıkmadı!

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi, Konak Belediyesi'nin Gültepe bölgesi için hazırladığı imar planlarına, İZSU'nun önerilerine yer verilmediği nedeniyle onay vermedi.

Gültepe Mahallesi yüzme havuzu Haberi

Gültepe Mahallesi yüzme havuzu

Temelleri kısa bir süre önce atılan spor tesisi ve yüzme havuzlarının inşaatı hızla devam ediyor. Başkent'in tam ortasında bir cazibe merkezine dönüşen Çinçin her geçen gün gelişirken, spor tesisi ve yüzme havuzları mahalle sakinleri tarafından sabırsızlıkla bekleniyor. 


"ÖZELLİKLE ÇOCUK VE GENÇLERİN BU SPOR TESİSİNDEN VE YÜZME HAVUZUNDAN FAYDALANMASINI İSTİYORUM." 


Ankara'da kentsel dönüşümün öncüsü haline gelen Altındağ Belediyesi bölgeye yatırımlarını artırarak sürdürüyor. Bölgedeki gençlerin sporla ilgilenmeleri, sağlıklı yaşam sürmeleri ve kötü alışkanlıklardan uzak durmaları için hayata geçirilen spor tesisi ve 2 yüzme havuzu projesi hızla ilerliyor. 

Sanatla ve sporla ilgilenen insanların kötü alışkanlıklardan uzak duracağına inandığını her fırsatta belirten Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki "Çinçin adıyla bilinen Gültepe Mahallesi'nde, sadece fiziki değil sosyal dönüşüm için de projeler gerçekleştirdik. Çinçin'e içerisinde çok konforlu 2...