27 / 04 / 2024

gülyalı konut fiyatları

gülyalı konut fiyatları

Ordu-Giresun Havalimanı yaklaşık 7 ay önce açılarak hizmete girdi. Havalimanının inşa edildiği Ordu'nun Gülyalı İlçesi'nde havalimanı açılmadan önce 80-90 bin liradan satılan konutların fiyatı 160-180 bin liraya yükseldi.

Konut fiyatlarında rekor yükseliş! En çok hangi şehirler değerlendi?

Konut fiyatlarında yaşanan artışlar beraberinde de birçok şehri etkiledi. Hal böyle olunca, İstanbul, Ankara, İzmir geriledi ve yerini küçük şehirlere bıraktılar ve bu küçük şehirler de zirveye yerleşmiş oldu. Buna göre, konut fiyatlarının en çok arttığı şehirler.

Konut fiyatlarındaki artış yatırımcıların gözünü yurt dışına çevirdi!

Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO) Kurucusu Hasan Can Çalgır, Türkiye’de her geçen gün artan konut fiyatlarından dolayı yatırımcıların gözünü yurtdışındaki alternatiflere çevirdiğini söyledi.

Birleşik Krallık'ta konut fiyatları 2020 yılından bu yana en güçlü başlangıcını yaptı!

İngiliz konut piyasası 2024'ün başında yeniden canlanma sinyalleri verirken ortalama konut fiyatları 2020 yılından bu yana yıla en güçlü başlangıcını yaptı.

Konut fiyatlarındaki artış vatandaşları çileden çıkarttı! İstanbul'da yaşayanlar oraya göç ediyor!

Konut fiyatlarındaki artış vatandaşları çilenden çıkarttı. Özellikle İstanbul gibi büyük ve kalabalık şehirlerde konut fiyatları rekor seviyelere yükseldi. İstanbul'da yaşayanlar oraya göç etmeye başladı.

Almanya’da konut fiyatları fahiş oranda artınca Almanlar köylere göç etmeye başladı!

Büyük kentlerde konut fiyatlarının fahiş oranda artmasından sonra Almanlar, köylere yönelmeye başladı. Ayrıca, evden çalışma sistemi de köye göçü hızlandırdı.

Konut fiyatlarındaki yıllık artış yüzde 103 oldu! Ortalama bir konut fiyatı 3 milyon TL’yi solladı!

Konut satış rakamları düşerken, fiyatlar hızını keserek yükselmeyi sürdürüyor. Gayrimenkul değerleme platformu Endeksa’nın araştırmasına göre, konut fiyatlarındaki yıllık artış yüzde 103 olarak kaydedildi.

Konut kira fiyatlarında fren patladı! Güncel kira fiyatları eski kiracıları 4'e katladı!

Konut kira fiyatları, okulların açılması ile yoğun bir döneme geçti. Kira fiyatları yüksek olduğu için kimse evini değiştirmeyi tercih etmezken, eski kiracılar ile güncel kira fiyatları arasındaki fark neredeyse 4 katına çıktı.

Konut fiyatlarında balon var mı? Ev alacaklar dikkat!  

Son günlerde konut fiyatları sık sık gündem oluyor. 2022 Şubat ile 2023 Şubat arasında, Türkiye genelinde konut fiyatlarında yüzde 141,5 yükseliş yaşandı. Peki konut fiyatlarında balon var mı?

Konut fiyatlarında zirve görüldü mü? Ev alacaklar hemen bakın! Fiyatlar düşecek mi? 

Ekonomist Alaattin Aktaş, konut fiyatlarında zirvenin görülmüş olabileceğine dikkat çekerken, konut fiyatlarında düşüşün güçlü bir olasılık olmadığını dile getirdi. 

Ev fiyatları son 6 yılda 7 kat arttı! Türkiye konut fiyatlarının en çok arttığı ülkeler arasında zirvede!

Konut Fiyat Endeksi’ne göre konut fiyatları ocak ayında yüzde 6,9 oranında yükselirken son 6 yılda 7 kat arttı. Türkiye konut fiyatlarının en çok arttığı ülkeler arasında zirvede yer aldı.

Konut fiyatları Aralık ayında yüzde 167,8 arttı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, Aralık 2022 dönemine ilişkin Konut Fiyat Endeksi verilerini açıkladı. Açıklanan verilere göre, konut fiyatları Aralık ayında yüzde 167,8 arttı...

Konut fiyatları ateş pahasıyken İş Bankasından 250 Bin TL'ye konut satışı! Sakın kaçırmayın!

İş Bankası’ndan kaçırılmayacak bir konut satışı ilanı geldi. İş Bankası’nın ilanına göre konut fiyatlarının 250 Bin TL olduğu görüldü. İşte detaylar…

Gelire göre kredi faizi konut fiyatlarını artırır mı? Uzmanlar ne diyor?

Gelire göre konut kredisi faizi uygulamasını değerlendiren gayrimenkul sektörü uzmanları, konut talebinin canlanmasının fiyatları da yukarı çekeceğini belirtti. Uzmanlara göre gelir kıstası vergi mükellefi olmayan kesime haksız kazanç sağlayacak.

gülyalı konut fiyatları Haberi

gülyalı konut fiyatları

Türkiye'nin deniz üzerine dolguyla yapılan ilk havalimanı olan Ordu-Giresun Havalimanı yaklaşık 7 ay önce açılarak hizmete girdi. Havalimanının inşa edildiği Ordu'nun Gülyalı İlçesi'nde havalimanı açılmadan önce 80-90 bin liradan satılan konutların fiyatı 160-180 bin liraya yükseldi. 


Havalimanına 15 kilometre uzaklıkta olan Altınordu ilçe merkezinde de fiyatlar tavan yaptı. 150 metrekare daire fiyatı 150 bin liradan 200 bin bin liraya, metrekaresi 300 lira olan arsa fiyatları da 600 liraya çıktı. Yeni yapılan sıfır daireler ise deniz manzarasına göre 175 bin TL ile 350 bin TL arasında satılıyor. 


GURBETÇİLER YATIRIM AMAÇLI ARSA VE KONUT ALIYOR

Ordu Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Uğur Yüce, Ordu dışında çeşitli kentlerde yaklaşık 2 milyon gurbetçi Ordulunun yaşadığını, havalimanının hizmete girmesinden sonra gurbetçilerin yatırım amaçlı kentten arsa ve konut satın...