14 / 05 / 2024

Gülyapısan İnşaat iş konusu

Gülyapısan İnşaat iş konusu

Gülyapısan İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mehmet Gül tarafından 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 12 Ağustos 2013 tarihinde Hasanpaşa'da Yapı İş Merkezi'nde kuruldu

İnşaat işçileri artık yurt dışını değil, Türkiye'yi seçiyor: Yeni bir işçi 40 bin TL maaş alıyor!

İnşaat işçileri artık yurt dışı yerine Türkiye'de çalışmaya yöneliyor. Sektöre yeni giren bir inşaat işçisi 40 bin TL maaş alıyor. İşte ayrıntılar...

İnşaat iskanı nasıl alınır? İnşaat işlerini kim takip etmeli?

İnşaat sektörü, belirli izin ve belgelerin alınması ile resmiyete dökülür. Bu belgelerin başında ise iskan belgesi geliyor. Peki İnşaat iskanı nasıl alınır? İnşaat işlerini kim takip etmeli? İşte ayrıntılar...

Göçsan İnşaat Malzemeleri Metal Elektrik Malzemesi Makina Matbaa Limited Şirketi kuruldu!

Göçsan İnşaat Malzemeleri Metal Elektrik Malzemesi Makina Matbaa Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Soner Göç tarafından kuruldu.

Göçsan İnşaat Malzemeleri Metal Elektrik Malzemesi Makina Matbaa Limited Şirketi kuruldu!

Göçsan İnşaat Malzemeleri Metal Elektrik Malzemesi Makina Matbaa Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Soner Göç tarafından kuruldu.

Gökkaya Global İnşaat Malzemeleri Petrol Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökkaya Global İnşaat Malzemeleri Petrol Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Zahide Gökkaya tarafından kuruldu.

Eval İnşaat için iflas kararı verildi! Alacaklılar toplantısı 10 Ekim'de!

Bugüne kadar binlerce konut inşa eden ve Esenyurt'tra hayata geçirdiği 1.300 konutluk Eval Park ile gündem olan Eval İnşaat için iflas kararı verildi. İşte ayrıntılar... 

Gökhan Eyigün kimdir? Gökhan Eyigün ne iş yapıyor?

Afyon Çimento, Çimsa, Exsa,Temsa Motorlu Araçlar şirketlerinde Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği yapan Gökhan Eyigün kimdir? Gökhan Eyigün ne iş yapıyor? İşte ayrıntılar...

Şu günler altın almak için çok riskli! 2 altın uzmanı isimden yatırımcılara net açıklama geldi!

Altın fiyatları rekora doymuyor. Her geçen gün rekor tazeleyen altın fiyatları yatırımcıların odağında. Özellikle altın almak isteyenlere seslenen 2 altın uzmanı isimden yatırımcılara çok net açıklama geldi. Şu günler altın almak için çok riskli! 

Güneş 34 İnşaat Malzemeleri Ve İş Güvenliği Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneş 34 İnşaat Malzemeleri Ve İş Güvenliği Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Baran tarafından kuruldu.

Merkez Bankası duyurdu! Doların geleceği seviye resmen açıklandı! Bu rakamı görenler bayram etti! Hemen bakın

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) şubat ayı piyasa katılımcıları anketini açıkladı. Ankete göre doların geleceği seviye resmen açıklandı! Bu rakamı görenler bayram etti! Hemen bakın.

Gülyap Berat İnşaat Enerji Limited Şirketi kuruldu!

Gülyap Berat İnşaat Enerji Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Aslan Gültekin tarafından kuruldu.

Taşsan İnşaat Ve Gıda Yatırımları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşsan İnşaat Ve Gıda Yatırımları Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 4 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Özdemir ve Şaban Özdemir ortaklığında kuruldu.

''Yeni rekorlar görülebilir'' diyen İslam Memiş gümüş fiyatlarının geleceği seviyeyi açıkladı

Gümüş fiyatlarının ne olacağını merak eden yatırımcılar, araştırmalarına devam ediyor. Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş ''yeni rekorlar görülebilir'' diyerek gümüş fiyatlarını geleceği seviyeyi açıkladı.

Gülyapısan İnşaat iş konusu Haberi

Gülyapısan İnşaat iş konusu

Gülyapısan İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mehmet Gül tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 12 Ağustos tarihinde kuruldu. Gülyapısan İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Gül olarak belirlendi. 


Gülyapısan İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatılarını yapmak satmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Gülyapısan İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Hasanpaşa, İkbaliye Mahallesi, Uzunçayır Caddesi, Yapı İş Merkezi, A2 Blok,...