04 / 05 / 2024

Gümbet Otelcilik adres

Gümbet Otelcilik adres

Gümbet Otelcilik ve Ticaret Anonim Şirketi, 150 bin TL'lik sermaye ile 20 Ağustos'ta Üsküdar, Murat Reis Mahallesi, Nuh Kuyusu Caddesi, No:289 Kat 1'de kuruldu.

Gökdemir Otelcilik Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökdemir Otelcilik Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Demir tarafından kuruldu.

Fş Şirin Metal İnşaat Gıda Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fş Şirin Metal İnşaat Gıda Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Adalar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Fatuk Şirin tarafından kuruldu.

Borsada yatırımcı sayısı tüm zamanların rekorunu kırarak 3 milyon kişinin üzerine çıktı!

Düşük faiz ve yüksek enflasyon ortamında, konut piyasasında durgunluk, dövizde ise yatay seyir izlenirken kendine güvenli bir adres arayan yatırımcının yeni adresi Borsa İstanbul oldu. Borsa İstanbul'a gelen yatırımcı sayısı 15 Kasım 2022 tarihi itibarıyla 3 milyon kişinin üzerine çıkarak rekor kırd

Hotel Room Bodrum icradan satılıyor! Yatırımcılar dikkat!

T.C. Bodrum 2. İcra Dairesi, Muğla ili, Bodrum ilçesi, Gümbet Mevkii, Eskiçeşme Mahallesi, 963 ada 1 parselde yer alan Hotel Room Bodrum'u icradan satıyor...

Bodrum'daki imara aykırı yapıların yıkımı devam ediyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum'un geçen günlerde ikinci kez incelemesinin sonrasında hızlandırılan yıkım işlemleri, Gümbet, Yalıkavak, Türkbükü, Gündoğan, Gölköy, Torba mahallelerinde tespit edilen ve imar ile ruhsata aykırılıklar bulunduğu gerekçesiyle durdurulan projeler devam ediyor...

Bodrum'daki imara aykırı yapıların yıkımı devam ediyor!

Muğla ilinin Bodrum ilçesine bağlı Gümbet, Yalıkavak, Türkbükü, Gündoğan, Gölköy ve Torba mahallelerinde imara ve ruhsata aykırılıklar bulunduğu gerekçesiyle durdurulan projelerdeki kaçak yapılar yıkılıyor...

Güç Hotels Otelcilik ve Turizm Yatırımları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güç Hotels Otelcilik ve Turizm Yatırımları Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Çalışgan tarafından kuruldu.

Mektebim Okulları yedi pilot bölgede kampüs açacak!

Mektebim Okulları, STEM alanında güçlü bir adres olma hedefiyle UNESCO ile işbirliğine gitti.  Bu doğrultuda Türkiye’de yedi pilot bölgede en az bir kampüs açmayı planlıyor.

Gökce Otelcilik Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökce Otelcilik Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Gökşen    Ergenç tarafından kuruldu. 

Dedeman Gümbet Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi Dedeman Levent Oteli Şubesi açıldı!

Dedeman Gümbet Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi Dedeman Levent Oteli Şubesi bugün Şişli'de açıldı.

Görkemli Otelcilik Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Görkemli Otelcilik Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Adalar’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Halil Ünal tarafından kuruldu. 

Bodrum Tenda Otel 21 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Muğla Bodrum'da Eskiçeşme Mahallesi, Gümbet Mevkii'nde yer alan kargir otel müştemilatı ve arsası TC Bodrum 2. İcra Dairesi tarafından satışa sunuluyor. Tenda Otel'in satış bedeli 21 milyon 59 bin 278 TL olarak belirlendi.

Sinpaş Gökorman Ümraniye adres bilgisi!

Gökorman projesi İstanbul Ümraniye'de Sinpaş GYO tarafından hayata geçirildi. Projede liste fiyatları lansmana özel indirimle 299 bin 430 TL'den başlıyor...

Gümbet Otelcilik adres Haberi

Gümbet Otelcilik adres

Gümbet Otelcilik ve Ticaret Anonim Şirketi, 150 bin TL'lik sermaye ile 20 Ağustos'ta kuruldu. 


Gümbet Otelcilik ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Otel vb. konaklama yerlerinin faaliyetleri (günlük temizlik ve yatak yapma hizmeti sağlanan yerlerin faaliyetleri) (kendi müşterilerine restoran hizmeti verenler ile devre mülkler hariç) 


Gümbet Otelcilik ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Üsküdar, Murat Reis Mahallesi, Nuh Kuyusu Caddesi, No:289 Kat:1...