05 / 05 / 2024

Gümüş Proje Mühendislik Mimarlık Danışmanlık İnşaat adres

Gümüş Proje Mühendislik Mimarlık Danışmanlık İnşaat adres

Gümüş Proje Mühendislik Mimarlık Danışmanlık İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi, Serkan Kaya tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 25 Eylül'de Esenyurt, İnönü Mahallesi'nde kuruldu.

Select Proje Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Select Proje Mühendislik Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Güray Oktay tarafından kuruldu.

Gürbüz Harita Etüt Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürbüz Harita Etüt Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çatalca'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Doğanay Gürbüz tarafından kuruldu.

Tag Yapı Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Makina Sanayi İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tag Yapı Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Makina Sanayi İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Talha Güven tarafından kuruldu.

Karizma Proje Mühendislik Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karizma Proje Mühendislik Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Yıldız Göksu Kılıç tarafından kuruldu.

Wild Rose Mimarlık Mühendislik Ve İç Mimarlık Proje Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wild Rose Mimarlık Mühendislik Ve İç Mimarlık Proje Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Elif Ceren Gül Burak tarafından kuruldu.

Cmt Mimarlık Mühendislik Proje İnşaat Ve Metal Limited Şirketi kuruldu!

Cmt Mimarlık Mühendislik Proje İnşaat Ve Metal Limited Şirketi Beşiktaş'ta Cem Güneş tarafından kuruldu.

Ars Grup Proje Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ars Grup Proje Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de Gülcan Özmen tarafından kuruldu.

Özgüven Proje Yapı Tasarım Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgüven Proje Yapı Tasarım Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Güven Dinç tarafından kuruldu.

Alfa Pmd Proje Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Alfa Pmd Proje Mühendislik Danışmanlık Limited  Şirketi Ümraniye’de   10 bin TL sermaye bedeli  ile Dursun Ali Adıgüzel tarafından kuruldu.

Mrcn Proje Mühendislik Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mrcn Proje Mühendislik Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Güliz Ünlü Ünkap ve Levent Ünkap ortaklığında kuruldu.

Dıone Mühendislik Proje Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dıone Mühendislik Proje Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emirhan Sancak, Mert Güner, Uğur Can Erginağ ve Umut Dağar ortaklığında kuruldu.

Knot Yangın Danışmanlığı Proje Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Knot Yangın Danışmanlığı Proje Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Fahri Gök tarafından kuruldu.

Selimoğulları Yapı Mühendislik Proje İnşaat Tekstil Otomotiv Tur.Tarım Gıda San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Selimoğulları Yapı Mühendislik Proje İnşaat Tekstil Otomotiv Tur.Tarım Gıda San.Ve Tic.Ltd.Şti. Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Selahattin Güler ve Serdar Güler ortaklığında kuruldu.

Gümüş Proje Mühendislik Mimarlık Danışmanlık İnşaat adres Haberi

Gümüş Proje Mühendislik Mimarlık Danışmanlık İnşaat adres

Gümüş Proje Mühendislik Mimarlık Danışmanlık İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi, Serkan Kaya tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 25 Eylül'de kuruldu.


Gümüş Proje Mühendislik Mimarlık Danışmanlık İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A-     1-Her türlü proje çizim faaliyetinde bulunmak.Konusuyla ilgili şehir planlaması işlemleri yapmak.     2-Çeşitli alanlarda ticari faaliyette bulunan veya bulunmak isteyen gerçek ve tüzel kişilerin yatırım  proje değerlendirmelerini yapmak.     3-Her türlü mühendislik hizmetleri vermek, proje ve uygulamalarını yapmak.    B-     1- Her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak,bunları uygulamaya koymak fenni mesullük almak, proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak, çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak, üç...