17 / 05 / 2024

gümüş residence teslimleri ne zaman

gümüş residence teslimleri ne zaman

Beylikdüzü Gümüş Residence'ta fiyatlar 80 bin liradan başlıyor, projenin anahtar teslimleri 2014 Ağustos'ta gerçekleşecek...

Pera Gümüşlük Perataş fiyatları!

Perataş İnşaat imzasıyla Muğla Bodrum Gümüşlük'te hayata geçirilen Pera Gümüşlük projesinde daire teslimleri 2018 yılında gerçekleşecek. Projede inşaat çalışmaları 6 ay önce başladı...

Pera Gümüşlük Bodrum fiyatları!

Pera Gümüşlük Bodrum projesi Perataş İnşaat imzası taşıyor. 2018 yılında teslimleri yapılacak olan proje 10 bin metrekare alan üzerine inşa ediliyor...

Tual Adalar Dağ Mühendislik teslimleri!

Toplam 700 adet daireden meydana gelen Tual Adalar projesi Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa edilecek. Tual Adalar Dağ Mühendislik teslimleri Aralık 2017 tarihinde yapılması planlanıyor.

Güzel Residence 14 ay sonra teslim edilecek!

Dünyanın önemli alışveriş caddeleri arasında değerlendirilen Bağdat Caddesi’nde projelendirilen Güzel Residence’ın yapımına başlandı. Projede teslimler 14 ay sonra yapılacak.

Güzel Residence satışa çıktı!

Dünyanın en iyi dördüncü alışveriş caddesi seçilen Bağdat Caddesi'nde projelendirilen Güzel Residence'ın yapımına başlandı. Gürkan Güzel, projedeki dairelerin, gerçek rezidans kriterlerine uygun olarak tasarlandığını belirtti.

Eagle Residence teslimleri ne zaman?

İstanbul'un Anadolu Yakası Kartal ilçesinde bulunan projede dairelerin tipleri 1+0'dan 3+1'e kadar farklılık gösteriyor. Projede daire fiyatları 220 bin TL'den başlıyor. Peki Eagle Residence teslimleri ne zaman?

Aydos Country Residence teslimleri!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje 30 aya kadar taksit sağlanıyor. Projede iletişim olarak telefon numarası 444 1 440 olarak belirlendi. Aydos Country Residence teslimleri Ağustos 2017'de gerçekleşmesi gerekiyor.

Bağcılar Mirage Residence teslimleri ne zaman?

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterek tasarlandığı proje Atatürk Havaalanı'na yakın yerde yükseliyor. Proje 17 kat şeklinde yükseliyor. Peki Bağcılar Mirage Residence teslimleri ne zaman?

Güzel Residence Fenerbahçe'de teslimler 13 ay sonra!

Güzel Group tarafından Fenerbahçe'de yapımına başlanan Güzel Residence, akıllı ev sistemleri, 24 saat güvenlik imkânı ve fitness salonuyla öne çıkıyor.

Güzel Residence'ta teslimler 13 ay sonra!

Güzel Group tarafından Fenerbahçe'de yapımına başlanan Güzel Residence'ın her iki bloğunda da inşaat faaliyetleri sürüyor. Güzel Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gürkan Güzel, projenin 13 ay sonra teslim edileceğini söyledi.

Güzel Residence projesinin yapımına başlandı!

BAĞDAT Caddesi’nde projelendirilen Güzel Residence’nin yapımına başlandı. Güzel Group tarafından inşa edilen biri 10 diğeri 11 kat iki binadan oluşan proje 140 ile 260 metrekare arasında değişen toplam 38 daireden oluşuyor.

Fenerbahçe'de Güzel Residence proje yapımına başlandı!

Güzel Group, kentsel dönüşümün yoğun olarak yaşandığı bölgelerden biri olan İstanbul Bağdat Caddesi'nde Fenerbahçe'de projelendirilen Güzel Residence'nin yapımına başladı.

Fenerbahçe Güzel Residence Projesi!

Bağdat Caddesi'ne 40 adım kadar uzaklıkta bulunan proje toplam 10 bin metrekare inşaat alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Fenerbahçe Güzel Residence Projesi 38 daireden bulunuyor.

gümüş residence teslimleri ne zaman Haberi

gümüş residence teslimleri ne zaman


Harşit Yapı tarafından 3 bin 725 metrekare alan üzerinde Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Gümüş Residence'ta projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon konut tipleri yer alıyor. Proje Ağustos 2014'te teslim edilecek


Gümüş Residence havadan görüntüleri için tıklayınız


Gümüş Rezidans Evleri projesinde stüdyolar, 80 bin 750 liradan; 1 oda 1 salon konutlar, 114 bin 750 liradan ve 2 oda 1 salon konutlar ise 187 bin liradan başlayan fiyatlarla alıcıları bekliyor.

Beylikdüzü Gümüş Rezidans projesinin sosyal alanları arasında;

Fitness center,

Sauna, 

Türk hamamı, 

Güneşlenme alanları, 

Seyir alanları, 

Yüzme havuzu 

Kapalı otopark bulunuyor.


www.gumusresidence.com

0212 852 54 07


Ceren...