29 / 04 / 2024

Güzel Residence satışa çıktı!

Güzel Residence satışa çıktı!

Dünyanın en iyi dördüncü alışveriş caddesi seçilen Bağdat Caddesi'nde projelendirilen Güzel Residence'ın yapımına başlandı. Gürkan Güzel, projedeki dairelerin, gerçek rezidans kriterlerine uygun olarak tasarlandığını belirtti.



Dünyanın en iyi dördüncü alışveriş caddesi seçilen Bağdat Caddesi'nde projelendirilen Güzel Residence'ın yapımına başlandı. Projedeki dairelerin, gerçek rezidans kriterlerine uygun olarak tasarlandığını belirten Güzel Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gürkan Güzel, "Projemizde akıllı ev sistemleri, 24 saat güvenlik, fitness salonu, toplantı odası, kapalı otopark bulunuyor. Bununla beraber binada yaşayanlara nefes alabilecekleri, çocukların rahatça oynayabileceği arabadan arındırılmış botanik bahçesi mevcut" diye konuştu. 


14 ay sonra teslim edilecek 

Projenin ruhsat işlemlerinin tamamlandığını söyleyen Güzel, sözlerini şöyle sürdürdü: "İki hafta sonra temel atıp, maksimum 14 ay sonra da teslim edeceğiz. Caddenin en 'Güzel'i olarak hayata geçireceğimiz yatırım, hep hayalini kurduğumuz bir projeydi. Sakinlerinin huzur bulacağı rekreasyon alanlarına sahip Güzel Residence yaklaşık bin 700 metrekare yeşil alana sahip." 


Sabah


Geri Dön