06 / 05 / 2024

Gümüşdere arazisi ne zaman satılacak

Gümüşdere arazisi ne zaman satılacak

Gümüşdere arazisi özelleştirme kapsamında satılıyor. Gümüşdere Köyü Güzelleştirme ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Hatip Polat, "Burada özelleştirme yapılacaksa bile ilk hak sahibi köylüler olmalı" dedi.

Gümüşün gram fiyatı ne kadar? 1 Temmuz 2023 gümüş alış satış fiyatı

1 Temmuz 2023 Cumartesi günü gümüşün fiyatı ne kadar oldu? Gümüşün gram fiyatı ne kadar? İşte 1 Temmuz 2023 gümüş alış satış fiyatı...

Gümüş gram fiyatı ne kadar? 21 Haziran 2023 güncel gümüş fiyatları

21 Haziran 2023 Çarşamba günü gümüşün fiyatı ne kadar oldu? Yatırımcılar gümüş fiyatlarını araştırıyor. İşte güncel gümüş fiyatları..

Gümüş düşecek mi? Gümüş fiyatları ne kadar, kaç TL oldu?

Son zamanlarda tercih edilmeye başlanan gümüş fiyatlarının artıp artmayacağı yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Peki, gümüş bugün ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

Gümüş gram fiyatı ne kadar? 23 Mayıs Salı güncel gümüş fiyatı...

23 Mayıs Salı günü gümüşün fiyatı ne kadar oldu? Gümüş fiyatları ne kadar? İşte güncel gümüş fiyatları...

Gümüşün geleceği bu rakamı görenlerin ayakları yerden kesildi! Gümüş ne kadar olacak? İşte o rakam!

Gümüşün geleceği bu rakamı görenlerin ayakları yerden kesildi! Gümüş ne kadar olacak? İşte tek tek açıklanan o rakam...

Vatandaşın yatırım aracı belli oldu: Ne altın, ne dolar, ne de gümüş! Bambaşka bir şey çıktı!

Vatandaşların yeni yatırım aracı belli oldu! Altın ve doların yanı sıra gümüş de artık geride kaldı. Satışlar rekor üstüne rekor kırarak, bambaşka bir şey yatırım aracı olarak tercih ediliyor.

Gümüş fiyatları piyasaları tepetaklak edecek! Gümüş bugün ne kadar?

Yükselişe geçen altından sonra gümüş fiyatlarının da yukarı seyri devam ediyor. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş gümüşün ne zaman yükseleceğini duyurdu. Gümüş fiyatları piyasaları tepetaklak edecek! Peki, Gümüş bugün ne kadar?

Gümüş gram fiyatı ne kadar? 27 Nisan 2023 gümüş fiyatları

27 Nisan 2023 Perşembe günü gümüşün gram fiyatı ne kadar oldu? Güncel gümüş fiyatları kaç lira? İşte 27 Nisan 2023 gümüş fiyatları...

İslam Memiş gümüşün ne kadar olacağını peş peşe açıkladı! Elinde gümüş olanlar aman dikkat!

Altın ve Para piyasaları uzmanı İslam Memiş gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını peş peşe açıkladı. Elinde gümüş olanlar aman dikkat! İşte o rakam...

Sarıyer Gümüşdere-Kısırkaya Bölgesi 2. Etap 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Gümüşdere-Kısırkaya Bölgesi 2. Etap 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı İle 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

İslam Memiş gümüşün ne kadar olacağını peş peşe açıkladı! Gümüş yatırımcıları aman dikkat!

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş,  gümüşün ne kadar olacağını peş peşe açıkladı. Peki gümüş ne kadar olacak? Gümüş yatırımcıları aman dikkat!

Güncel gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? 21 Mart 2023 gümüş fiyatları

Gümüş fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatları ile birlikte rekora koşan gümüş fiyatları bugün de araştırılıyor. Peki güncel gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? 21 Mart 2023 gümüş fiyatları.

İslam Memiş gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını açıkladı! Yer yerinden oynadı! Gümüş yatırımcıları koşun!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını açıkladı! Yer yerinden oynadı! Gümüş yatırımcıları koşun!

Gümüşdere arazisi ne zaman satılacak Haberi

Gümüşdere arazisi ne zaman satılacak

Gümüşdere Köyü'nün 590 dönümlük bir arazide olduğunu ve bunun 450 dönümünün tarım arazisi olarak kullanıldığını vurgulayan Mehmet Hatip Polat "Bu köy bu özelliği ile İstanbul'da sulak tarım yapılan ikinci tarım arazisine sahip. Burada 13 bin 900 tane meyve ağacımız var. 110 dönümlük alanda sera tarımı, 290 dönümlük arazide de açık tarım uygulanıyor. Köylüler bütün geçimini tarımla sağlıyor" dedi. İSKİ'nin daha önce tarım arazisinin 80 dönümlük bir bölümünde arıtma tesisi kurmak için çalışma yaptığını belirten Polat. şunları söyledi: 


"ISKİ'ye dava açtık. Ziraat Mühendisleri Odası tarım arazilerinde bir araştırma yaptı. Buranın 1. derece sulak tarım arazisi olduğuna dair rapor verdi. Biz de ISKİ'ye açtığımız davayı kazandık ve yürütmeyi durdurma kararı aldık." 8 Mayıs 2014'teyayımlanan Resmi Gazeteyle tarım arazilerinin Maliye arazisi olmaktan çıkarıldığını...