09 / 05 / 2024

gümüşhane hasanbey maahallesi ağız ve diş sağlığı semt polikliniği

gümüşhane hasanbey maahallesi ağız ve diş sağlığı semt polikliniği

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op.Dr. Aziz Ahmet Surel, Hasanbey Mahallesi’nde Şehit Ebe Kevser Ceylan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ne bağlı olarak Ağız ve Diş Sağlığı Semt Polikliniği açılacağını söyledi...

Gümüşhane Merkez'de 44.3 milyon TL'ye satılık 5 katlı otel!

Gümüşhane İl Encümen Başkanlığı, Gümüşhane Merkez Hasanbey Mahallesi'nde yer alan 5 katlı otel, bahçe, otopark ve arsayı satışa çıkardı.

Gümüşhane'de satılık otel, otopark ve arsa! Yatırımcılar dikkat!

Gümüşhane İl Encümen Başkanlığı, Gümüşhane Merkez Hasanbey Mahallesi'nde yer alan otel, bahçe, otopark ve arsayı satışa çıkardı. İşte detaylar...

Gümüşhane'de satılık otel fırsatı! İhalesi 19 Temmuz'da! 

Gümüşhane İl Özel İdaresi, Gümüşhane ili, Merkez ilçesi, Hasanbey Mahallesi, 23 ada 2,6,7,10 parsellerde bulunan 5 katlı otel (Gümüş Otel), bahçe, otopark ve arsadan meydana gelen gayrimenkulü satıyor...

Gümüşhane İl Özel İdaresi'nden büyük fırsat! Gümüş Otel 44.3 milyon TL'ye satılıyor! 

Gümüşhane İl Özel İdaresi, Gümüşhane ili, Merkez ilçesi, Hasanbey Mahallesi'nde yer alan Gümüş Otel ile bahçe, otopark ve arsasını 44 milyon 326 bin 964 TL'ye satıyor...

Gümüşhane İl Encümen Başkanlığı ticaret alanı imarlı gayrimenkul satıyor!

Gümüşhane İl Encümen Başkanlığı, Gümüşhane Merkez Hasanbey Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu ihale 14 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Gümüşhane 357 konut ihalesi bugün!

Yeni konut yatırımlarını son sürat sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Gümüşhane Hasanbey Mahallesi'nde 357 adet konut, 1 adet ticaret merkezi ve 1 adet ilköğretim okulu inşa edecek.

TOKİ'den Gümüşhane'ye 357 yeni konut!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Gümüşhane İli Merkez İlçesi Hasanbey Mahallesi 2. etap 357 Konut 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet İlköğretim Okulu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini 31 Mayıs tarihinde gerçekleştirecek.

Gümüşhane İl Encümen Başkanlığı'ndan 32.5 milyon TL'ye satılık otel!

Gümüşhane İl Encümen Başkanlığı, Merkez ilçesi Hasanbey Mahallesi'nde bulunan beş katlı otel, bahçe ve otoparkı 32 milyon 500 bin TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 6 Mayıs 2021 günü gerçekleşecek.

Gümüşhane Belediyesi'nden 19.1 milyon TL'ye satılık 29 dükkan!

Gümüşhane Belediyesi, mülkiyeti Belediyeye ait olan, Gümüşhane ili, Hasanbey Mahallesi, Kıbrıs Caddesi'nde yer alan 29 dükkanı 19 milyon 120 bin 450 TL'ye satıyor...

Gümüşhane'de 5.4 milyon TL'ye satılık iş yeri!

Gümüşhane Belediye Başkanlığı, Hasanbey Mahallesi'nda yer alan iş yerini 5 milyon 386 bin 500 TL bedelle satışa çıkardı.

Gümüşhane'de 6.6 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Gümüşhane Belediye Başkanlığı, Hasanbey Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 6 milyon 615 bin TL bedelle satışa çıkardı.

TOKİ Gümüşhane'de bin 500 konut inşa edecek!

Gümüşhane Belediyesi ve TOKİ işbirliğinde Hasanbey Mahallesi'nde yapılan 528 konutun inşaat alanı incelendi. Bölgede bin 500 konut daha yapılması planlanıyor.

TOKİ Gümüşhane'de 528 konutun yapımına başladı!

Gümüşhane Hasanbey mahallesinde inşaatı başlayan 528 konut alanında incelemelerde bulunuldu. Trabzon Belediye Başkanı Ercan Çimen, ''Kısa bir sürede yüklenici firma konutları hazır hale getirecek'' diye konuştu.

gümüşhane hasanbey maahallesi ağız ve diş sağlığı semt polikliniği Haberi

gümüşhane hasanbey maahallesi ağız ve diş sağlığı semt polikliniği


Gümüşhane’de 8 bin 920 kişinin yaşadığı Hasanbey Mahallesi'ne Ağız ve Diş Sağlığı Semt Polikliniği açılacak.


Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op.Dr. Aziz Ahmet Surel, Gümüşhaneli vatandaşların ağız ve diş sağlığı hizmetine erişimlerini kolaylaştırmak için Hasanbey Mahallesi’nde Şehit Ebe Kevser Ceylan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ne bağlı olarak Ağız ve Diş Sağlığı Semt Polikliniği açılacağını söyledi.


Surel, Şehit Ebe Kevser Ceylan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinin il merkezinde bulunan ana binasının dışında Torul, Kürtün ve Köse ilçelerinde bulunan semt poliklinikleri ile de ilçelerde yaşayan vatandaşlara hizmet verdiğini hatırlatarak vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda Hasanbey Mahallesi ve çevresinde yaşayan vatandaşlar için böyle bir çalışma başlattıklarını kaydetti.


Poliklinik için kamu binaları öncelikli olmak üzere hizmet sunumunun gerçekleştirileceği yer tespitine yönelik çalışmalara başlandığını dile getiren Surel, yer...