14 / 05 / 2024

Gümüşhane Karşıyaka Mahallesine üst geçit mi yapılacak

Gümüşhane Karşıyaka Mahallesine üst geçit mi yapılacak

Gümüşhane Belediyesi, Karşıyaka Mahallesi’ne üst geçit yapmak için çalışmalara başladı. Belediye Başkanı Ercan Çimen, yapılacak olan yeni üst geçidin betonarme prefabrik yapıdan oluşacağını söyledi.

Belediye Karşıyaka'da arsa satacak!

Gümüşhane Belediye Başkanlığı, Gümüşhane Karşıyaka Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. İşte ihale ile ilgili detaylar...

Alsancak, Göztepe ve Karşıyaka Stadlarının temeli atıldı!

Başbakan Binali Yıldırım, Buca ilçesinde gençlik merkezi açılışı ve Alsancak, Göztepe ve Karşıyaka statlarının temel atma törenine katıldı.

Göztepe ve Karşıyaka statlarının ihalesi Haziran'da!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Göztepe ve Karşıyaka statlarının yapım ihalesinin gelecek ay gerçekleştirileceğini söyledi.

Gümüşhane, yatırımcılarını bekliyor!

DOKA Yönetim Kurulu üyesi Gümüşhane Valisi Okay Memiş, Gümüşhane’nin üretim ve ihracatı artırmak için oluşturulan cazibe merkezleri programın da yer almasının tarihi bir fırsat olduğunu söyledi.

Gümüşhane'ye 8.6 milyon TL'ye AVM yapılacak!

Gümüşhane Belediye Başkanlığı, Gümüşhane'ye AVM yaptırılmasını ve 30 yıl süre ile işletmesini ihale edecektir. İhale bedeli 8 milyon 640 bin TL olarak belirlendi.

Gümüşhane Süleymaniye Kayak Merkezi ilçeyi değiştirecek!

Gümüşhane Valisi Memiş, tarihi Süleymaniye Mahallesi'nde 20 milyon liraya mal olması planlanan kayak merkezinin faaliyete geçmesi ile ilçede önemli bir değişim yaşanacağını söyledi.

Gümüşhane konut yatırımlarıyla kabuk değiştiriyor!

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Gümüşhane'nin yapılan yatırımlarla kabuk değiştirdiğini belirtti. Çimen, bunun en son örneğinin Çamlıca Mahallesi'nde yapımına başlanılan 528 konut olduğunu söyledi.

Gümüşhane Devlet Hastanesi'ne 1 ayda taşınacağız!

Gümüşhane Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Özgür Çelebi, Yeni Devlet Hastanesi ile ilgili soruları yanıtladı. Çelebi, hastaneye 1 ayda taşınılacağını söyledi.

Gümüşhane'de 1 yılda 698 milyon TL'lik kamu yatırımı yapıldı!

Gümüşhane Valisi Okay Memiş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ve İdareciler Günü nedeniyle düzenlediği toplantıda Gümüşhane’ye 2016 yılında 698 milyon TL tutarında kamu yatırımı yapıldığını söyledi.

Karşıyaka Tabiat Parkı teleferik projesi Nisan'da başlayacak!

Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü tarafından Gümüşhane Karşıyaka Tabiat Parkı'na yapılacak olan 1 kilometre uzunluğundaki teleferikle ilgili imar çalışmaları hız kazandı.

Eyüp Demirel: Gümüşhane'deki köylerde arsa oluşturulmalı!

Kamuoyu Bilinçlendirme Derneği Başkanı Eyüp Demirel, Gümüşhane'deki ekonomik döngüyü artırmak için köylerde arsa üreterek ev yapacak bireylerin önünün açılması gerektiğini söyledi.

Gümüşhane Kazıkbeli Yaylası'na DOKAP tarafından örnek yayla evi yapılacak!

Gümüşhane İl Genel Meclisi'nin geçtiğimiz Perşembe günü başlayan Aralık ayı toplantıları devam ediyor. Toplantıda ilk olarak DOKAP tarafından Gümüşhane'nin turizm değeri taşıyan yaylalarından birisine örnek yayla evi yapılması için arsa tahsisi konusu görüşüldü.

Gümüşhane'de 100 milyon TL'lik kamu yatırımı yapılacak!

Gümüşhane Valisi Okay Memiş, şehrin doğu ve batı noktalarına yapılacak ve yaklaşık 100 milyon TL’lik kamu yatırımlarının inşaatlarının bahar aylarında başlayacağını söyledi.

Gümüşhane Karşıyaka Mahallesine üst geçit mi yapılacak Haberi

Gümüşhane Karşıyaka Mahallesine üst geçit mi yapılacak

Gümüşhane Karşıyaka Mahallesi’ne üst geçit yapılacak!


Gümüşhane Belediyesi, Karşıyaka Mahallesi’ne üst geçit yapmak için çalışmalara başladı. Belediye Başkanı Ercan Çimen, beraberinde Başkan Yardımcısı Kubilay Bozalan, Fen İşleri Müdürü Serkan Öztürk ve teknik heyetle birlikte Karşıya Mahallesi’nde üstgeçit yapılacak alanda incelemelerde bulundu. Başkan Çimen, yapılacak olan yeni üstgeçidin betonarme prefabrik yapıdan oluşacağını kaydederek, “Karayolları ile ortaklaşa yapacak olduğumuz yeni üstgeçidi Karşıyaka Mahallemizde bulunan sinyalizasyon ışıklarının bulunduğu alana yapacağız. Üstgeçit için çalışmalara başlandı.” dedi. Karşıyaka Mahallesi’nde üstgeçit yapımı için ciddi oranda talep olduğunu ifade eden Başkan Çimen, “Burada bir üst geçit yapılması için vatandaşlarımız bizlere sürekli talepte bulunuyorlar. Trafik açısından bize göre de sakıncalı olan bu bölgeye üstgeçit yapılması için çalışmalara başladık. Halkımızın can güvenliği bizim için son derece önemlidir. Bunun için...