02 / 05 / 2024

gümüşhane şiran devlet hastanesi

gümüşhane şiran devlet hastanesi

Gümüşhane'nin Şiran ilçesinde geçtiğimiz yıl ihalesi yapılarak yapımına başlanan yeni Şiran Devlet Hastanesi inşaatında sona gelindi. Toplam 28 dönüm arsa üzerine kurulan hastanenin 3 ay sonra açılacağı bildirildi...

Gümüşhane Kelkit için acele kamulaştırma kararı!

Gümüşhane ili Kelkit ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Gümüşhane'de heyelan bölgesine 729 konut yapılacak iddiası!

Gümüşhane'de 2012'de heyelan bölgesine yapılan devlet hastanesinden sonra şimdi de Belediye tarafından yine heyelanlı bölgeye 729 konut inşa edileceği ileri sürüldü.

Zemini kayan Gümüşhane yeni devlet hastanesi pandemi hastanesi oldu!

Gümüşhane’de yapımı tamamlanan fakat zemininde kayma olduğu için 5 yıldır hizmete alınmayan yeni devlet hastanesi, Kovid-19 salgını kapsamında pandemi hastanesi yapıldı.

Gümüşhane Çakırkaya Manastırı restore edilecek! 

Gümüşhane'nin Şiran ilçesinde bulunan kayadan oyma tarihi Çakırkaya Manastırı 1 milyon TL'lik restorasyon projesiyle restore edilecek...

Gümüşhane Devlet Hastanesi ne zaman açılacak?

Gümüşhane Devlet Hastanesinin açılacağı tarih ve hastanenin maliyetin meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Beyaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Gümüşhane'de riskli hastane binası güçlendirilecek!

Gümüşhane ilçesinde yapımı tamamlanan ve zeminindeki heyelan riski nedeniyle 4 yıldır hizmete açılamayan yeni devlet hastanesi için güçlendirme ve heyelan önleme projesi başlatılıyor.

Gümüşhane'deki Aynalı Viraj Tüneli tepki çekiyor!

Gümüşhane’de İkisu-Şiran karayolunun 8. kilometresinde yüklenici firma tarafından başlanan ancak yarım bırakılan Aynalı Viraj Tüneli tepki çekiyor..

Gümüşhane Devlet Hastanesi ne zaman açılacak?

Gümüşhane'nin yeni hastanesi açılmayı bekliyor. Yapımına 3 yıl önce başlanılan hastane 51 milyon liraya mal olmuştu.

Gümüşhane Şiran 38 işyeri yapım ihalesi 14 Eylül'de!

Gümüşhane Şiran Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, 38 işyeri yaptırıyor. İhale 14 Eylül'de yapılacak..

Gümüşhane Şiran Küçük Sanayi Sitesi'nde 38 işyeri yaptırılacak!

Gümüşhane Şiran Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, 38 işyeri yaptırılacak. İşyeri yapım ihalesi ise 25 Temmuz'da gerçekleşecek..

Gümüşhane'ye Tersun tüneli müjdesi!

AK Parti Gümüşhane Milletvekili ve TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Cihan Pektaş, Gümüşhane Şiran'da gerçekleşen iftar yemeğinde Tersun dağına tünel projesiyle ilgili müjdeyi verdi.

Gümüşhane Şiran'da kentsel dönüşüm kararı!

Gümüşhane Şiran Karaca Mahallesi sınırları içerisinde bulunan bazı alanların kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı ilan edilmesi hakkında karar yürürlüğe girdi.

Gümüşhane Devlet Hastanesi inşaatına ilişkin 6 sorun mecliste!

Gümüşhane Devlet Hastanesi inşaatının ihale süreci ve bitim tarihi meclis gündemine taşındı. CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, konuya ilişkin sorularını Sağlık Bakanı Recep Akdağ'a sordu..

gümüşhane şiran devlet hastanesi Haberi

gümüşhane şiran devlet hastanesi

Toplam 28 dönüm arsa üzerine kurulan, 5 dönümü yeşil alan ile otopark ve bin 100 metrekare kapalı alana sahip olan yeni hastane binasında 10 adet poliklinik odası, röntgen-radyoloji, laboratuar, acil servis, otopsi, ameliyathane 7 adet tek kişilik oda, 13 adet çift kişilik oda ve donanımlı bir hastanede olması gereken herşey olacak.


Şiran Devlet Hastanesi İdari ve Mali Müdürü Ali İhsan Karakuş kamu kurum müdürleri ve köy muhtarlarına yeni hastaneyi gezdirerek hastane binası hakkında bilgiler verdi.


Karakuş, yeni hastane binasını tanıtırken ilçenin 30-40 yıl sağlık tesisi ihtiyacını karşılayacağını, birçok avantajı ve yeniliklerinin olduğunu, aktif 34 yataklı olacağını belirterek, hastanenin 3 ay sonra açılacağını söyledi.


Yeni hastane binasını gezene kamu kurum müdürleri ve muhtarlar ise hastaneyi ilçeye kazandıran yönetici ve Milletvekillerine teşekkür ederek, hastanenin...