30 / 04 / 2024

gümüşhane valisi yusuf mayda

gümüşhane valisi yusuf mayda

Gümüşhane Valisi Yusuf Mayda kimdir? Gümüşhane Valisi Yusuf Mayda, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Yusuf Mayda, ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor? İşte Vali Yusuf Mayda...

Şiran Halk Eğitim Merkezi'nin temeli atıldı!

Gümüşhane’nin Şiran ilçesinde yapılacak olan Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü hizmet binası için temel atma töreni düzenlendi. Vali Mayda, "Mayıs ayında da inşallah hükümet konağı inşaatına başlanacak." dedi...

Beş ilde ulaşımı rahatlatacak Torul 1 ve Torul 2 tünelleri hizmete girdi!

Gümüşhane İli'nde tarihi İpek Yolu üzerinde yer alan ve yapımı tamamlanan 5 ilde ulaşımı rahatlatacak olan "Torul 1 Tüneli'' ve "Torul 2 Tüneli" hizmete açıldı...

Bayburt-Gümüşhane Havalimanı 2020'de tamam!

Bayburt Valisi Epcim, Gümüşhane’nin Salyazı köyünde inşaatı devam eden Bayburt-Gümüşhane Havalimanı’nı inceledi. Yaklaşık 300 milyon liraya ihale edilen projenin 2020’de tamamlanması planlanıyor.

Gümüşhane yaylalarında kaçak yapılaşmaya sıkı takip!

Gümüşhane Valisi Okay Memiş, mera ve yaylalara kaçak bina yapımına savaş açtıklarını, yapılaşmanın son bulacağını anlattı.

Gümüşhane'de kaçak yapılaşmaya geçit yok!

Gümüşhane Valisi Okay Memiş, yaylalardaki kaçak yapılaşmalarla ilgili konuştu. Memiş, yeni yapılarda kaçak yapılaşmaya asla izin vermeyeceklerini söyledi.

Gümüşhane'de otogar ve stadyum nereye yapılmalı?

Gümüşhane Olay Gazetesi köşe yazarı olan Hasan Pir, bugünkü yazısında Gümüşhane'deki otogar ve stadyum projesinin nereye yapılması gerektiğini söyledi.

TOKİ Gümüşhane'de 528 konutun yapımına başladı!

Gümüşhane Hasanbey mahallesinde inşaatı başlayan 528 konut alanında incelemelerde bulunuldu. Trabzon Belediye Başkanı Ercan Çimen, ''Kısa bir sürede yüklenici firma konutları hazır hale getirecek'' diye konuştu.

Gümüşhane'de AVM ihalesi yapıldı!

Gümüşhane’de otogar ve Daldaban Sanayi sitesinin bulunduğu alanda yapılacak AVM'nin ihalesi yapıldı. İhalesini Kundur İnşaat firmasının kazandığı AVM'nin inşaatı 16 ay sonra tamamlanacak.

Gümüşhane, yatırımcılarını bekliyor!

DOKA Yönetim Kurulu üyesi Gümüşhane Valisi Okay Memiş, Gümüşhane’nin üretim ve ihracatı artırmak için oluşturulan cazibe merkezleri programın da yer almasının tarihi bir fırsat olduğunu söyledi.

Gümüşhane'ye 8.6 milyon TL'ye AVM yapılacak!

Gümüşhane Belediye Başkanlığı, Gümüşhane'ye AVM yaptırılmasını ve 30 yıl süre ile işletmesini ihale edecektir. İhale bedeli 8 milyon 640 bin TL olarak belirlendi.

Gümüşhane Süleymaniye Kayak Merkezi ilçeyi değiştirecek!

Gümüşhane Valisi Memiş, tarihi Süleymaniye Mahallesi'nde 20 milyon liraya mal olması planlanan kayak merkezinin faaliyete geçmesi ile ilçede önemli bir değişim yaşanacağını söyledi.

Gümüşhane konut yatırımlarıyla kabuk değiştiriyor!

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Gümüşhane'nin yapılan yatırımlarla kabuk değiştirdiğini belirtti. Çimen, bunun en son örneğinin Çamlıca Mahallesi'nde yapımına başlanılan 528 konut olduğunu söyledi.

Gümüşhane Devlet Hastanesi'ne 1 ayda taşınacağız!

Gümüşhane Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Özgür Çelebi, Yeni Devlet Hastanesi ile ilgili soruları yanıtladı. Çelebi, hastaneye 1 ayda taşınılacağını söyledi.

Gümüşhane'de 1 yılda 698 milyon TL'lik kamu yatırımı yapıldı!

Gümüşhane Valisi Okay Memiş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ve İdareciler Günü nedeniyle düzenlediği toplantıda Gümüşhane’ye 2016 yılında 698 milyon TL tutarında kamu yatırımı yapıldığını söyledi.

Eyüp Demirel: Gümüşhane'deki köylerde arsa oluşturulmalı!

Kamuoyu Bilinçlendirme Derneği Başkanı Eyüp Demirel, Gümüşhane'deki ekonomik döngüyü artırmak için köylerde arsa üreterek ev yapacak bireylerin önünün açılması gerektiğini söyledi.

gümüşhane valisi yusuf mayda Haberi

gümüşhane valisi yusuf mayda

Yusuf Mayda kimdir?

1964 yılında Gaziantep de doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini burada tamamladı. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünü 1986 yılında bitirdi. 

Memuriyet hayatına 1987 yılında Gaziantep Kaymakam Adayı olarak başladı. Sırasıyla Malatya/Arapgir, Siirt/Baykan, Kırklareli/Vize Kaymakamlığı, Karaman Vali Yardımcılığı ve Sakarya/Söğütlü Kaymakamlığı yaptıktan sonra 2003 yılında İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğüne Daire Başkanı olarak atandı, 2005 yılında Personel Genel Müdür Yardımcısı, 2008 yılında da Personel Genel Müdürü oldu. 


Resmi Gazete’nin 17 Ağustos 2011 tarihli sayısında yayımlanan kararnamesi ile İlimize Vali olarak atandı.

1993 de İnönü Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde yüksek lisansı, 2000 yılında Exeter Üniversitesinde yüksek lisans ve 2001 yılında İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde  doktorasını yaptı.

İyi derece İngilizce bilmekte olup, evli ve dört çocuk...