18 / 05 / 2024

gümüşhanede yüzme havuzu varmı

gümüşhanede yüzme havuzu varmı

Türkiye’de yüzme havuzu olmayan 17 ilden birisi olan Gümüşhane’de Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın ihalesinin ardından yüklenici firma çalışmalarına başladı. 5,6 milyon liraya mal olarak tesisin 300 gün içerisinde bitirilmesi planlanıyor...

Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Beklenen o rakam geldi! Uzman isim peş peşe açıkladı!

Son zamanlarda gümüş fiyatlarının yükselmesi ile yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne olacağını araştırmaya başladı. Yatırımcılar gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? sorusunu araştırırken uzman isimden peş peşe açıklama geldi.

Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Tarih verildi! Gümüş fiyatları bu kadar olacak

Yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını merak ediyor. Gümüş fiyatları yükselecek mi düşecek mi? Gümüş fiyatları için tarih verildi, gümüş fiyatları bu kadar olacak...

Atak yapan gümüşün geleceği en yüksek rakam belli oldu! Kuyumcular o tarihte dolup taşacak

Gümüş fiyatları 18 lira seviyesine kadar yükseldi. Gümüş fiyatları yükselmeye devam ederken Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş gümüşün geleceği en yüksek rakamı tarih vererek açıkladı.  Kuyumcular o tarihte dolup taşacak.

Altın değil hemen şimdi gümüşe bakın! Tam 24 yıl aradan sonra bir ilk yaşanıyor! Bu rakam çok konuşulacak

Altın fiyatlarındaki yükseliş gündemden düşmezken gümüş fiyatları yüzde 30 değer kazanarak rekor kırdı. Altın değil hemen şimdi gümüşe bakın! Tam 24 yıl aradan sonra bir ilk yaşanıyor! Bu rakam çok konuşulacak.

Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Gümüş alalım mı, bekleyelim mi? İslam Memiş peş peşe açıkladı!

Altın yatırımından sonra en çok yatırım gümüşe yapılıyor. Yatırımcılar güncel gümüş fiyatlarını araştırırken aynı zamanda gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Gümüş alalım mı, bekleyelim mi? sorularına da yanıt arıyor. İslam Memiş peş peşe açıkladı.

Gümüş fiyatları yükselecek mi düşecek mi? İslam Memiş resmen açıkladı! Gümüş yatırımcıları hemen gaza basın!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş gümüş fiyatlarının yükselecek mi yoksa düşecek mi? sorusunun yanıtını açıkladı. Gümüş yatırmcıları bu yanıtı öğrenir öğrenmez gaza basacak. İşte gümüşün geleceği rakam.

Güncel gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? 21 Mart 2023 gümüş fiyatları

Gümüş fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatları ile birlikte rekora koşan gümüş fiyatları bugün de araştırılıyor. Peki güncel gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? 21 Mart 2023 gümüş fiyatları.

Elinde altın ve gümüş olanlar hemen baksın! Altın ve gümüşün yönü resmen belli oldu! Yatırımcılar tam 12'den vuracak!

Altın ve gümüş yatırımcılarını yakından ilgilendiren son dakika açıklaması Troy Kıymetli Maden Ticaret AŞ'den geldi. Altın ve gümüşün yönü resmen belli oldu! Yatırımcılar tam 12'den vuracak!

Yeni yılın yıldızı gümüş mü olacak! İslam Memiş duyurdu! Yatırımcılar hemen bakın!

Yatırımcılar altın ve gümüş fiyatlarının seyrini merak ederken, "gümüş fiyatları yükselecek mi?" sorusunun yanıtını araştırıyor. İslam Memiş'ten dikkat çeken yanıt geldi. İşte merak edilen detaylar...

''Gümüşte yüksek seviyeler görülebilir'' diyen İslam Memiş yeni rekoru açıkladı! Son dakika gümüş fiyatları

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, ''Gümüşte yüksek seviyeler görülebilir'' diyerek yenği rekoru açıkladı. Gümüş fiyatları bugün ne kadar? Son dakika gümüş fiyatları...

Gümüş 9 yıl aradan sonra tekrar sahalara geri dönüyor! Zirve geliyor! Elinde gümüş olanlar hemen hazırlansın

Gümüş, yatırımcılarına son iki yılda gram bazında 6, ons bazında ise 2 kat kazanç sağladı. Gümüş fiyatlarının yükselmeye devam etmesi bekleniyor. Gümüş 9 yıl aradan sonra tekrar sahalara geri dönüyor! Zirve geliyor! Elinde gümüş olanlar hazırlansın.

''Ne zaman gümüş almalıyım'' sorusuna net yanıt İslam Memiş'ten geldi! Gümüşün rotası belli oldu! Bakmadan geçmeyin

Gümüş, 2022 yılına damgasını vururken 2023 yılına rekor yükselişlerle başladı. Gümüş almak isteyenler ise ne zaman gümüş almaları gerektiğini araştıtıyor.''Ne zaman gümüş almalıyım'' sorusuna net yanıt İslam Memiş'ten geldi! Gümüşün rotası belli oldu! Bakmadan geçmeyin.

Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Altın Kahini İslam Memiş cevapladı! Gümüş yatırımcıları çabuk bakın!

Gümüş yatırımcıları gümüş fiyatları ''yükselecek mi, düşecek mi'' sorusunun yanıtını merak ediyor. Altın Kahini İslam Memiş ise gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını açıkladı. Gümüş yatırımcıları çabuk bakın!

gümüşhanede yüzme havuzu varmı Haberi

gümüşhanede yüzme havuzu varmı


Türkiye’de yüzme havuzu olmayan 17 ilden birisi olan Gümüşhane’de Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın ihalesinin ardından yüklenici firma çalışmalarına başladı.


Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İsrafil Aslan, Karşıyaka Mahallesinde 5 bin 398 metrekarelik Spor Genel Müdürlüğü adına tahsisli alanda yapılacak olan yarı olimpik kapalı yüzme havuzunun geçtiğimiz aylarda Bakanlık tarafından ihalesi yapıldığını hatırlattı.


Yüklenici firmaya yer tesliminin yapıldığını ve iş makinelerini bölgeye sevk ederek ilk kazmayı vurduğunu kaydeden Aslan, 5,6 milyon liraya mal olarak tesisin 300 gün içerisinde bitirileceğini söyledi.


Gençlik ve Spor Bakanlığının “Yüzme Havuzu Olmayan İl Kalmayacak” projesi kapsamında gerçekleştireceği yatırımın Gümüşhane için çok önemli olduğuna değinen Aslan, böylelikle Türkiye’de yüzme havuzu olmayan iller arasından Gümüşhane’nin çıkacağını ve gençlerin spora daha fazla zaman ayıracaklarını kaydetti.


Gençlerin ve çocukların boş vakitlerini sporla...