03 / 05 / 2024

gümüşkesen anıtı

gümüşkesen anıtı

Muğla Milas'a yeni yapılacak olan arkeoloji müzesi ve de Gümüşkesen Anıtı'nın çevre düzenleme işini İzmir Rolove ve Anıtlar Müdürlüğü Kültür ve Turizm Bakanlığı ihaleye çıkarıyor.

Hasan Gümüş kimdir? Hasan Gümüş nerelerde görev almıştır?

Hasan Gümüş kimdir? hangi görevlerde bulundu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Hasan Gümüş ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Gümüş ile ilgili tüm tahminleri unutun! İslam Memiş'ten sil baştan gümüş yorumu geldi! Gümüş yatırımcıları dikkat!

Altın ve gümüş yorumları ile tanınan uzman isim İslam Memiş'ten gümüş fiyatları ile ilgili sil baştan yorum geldi. Gümüş yatırımcıları dikkat!

Gümüş altını sollayacak! İslam Memiş'ten kafa karıştıran açıklama! Kuyumcuya gitmeden önce herkes baksın!

Altın uzmanı İslam Memiş, 2023 yılının gümüşün yılı olacağını söyleyerek altını sollayacağının sinyallerini verdi. Yatırımcıların kafası karıştı. Gümüş fiyatları ne kadar olacak? Gümüş fiyatları ne zaman yükselecek? Kuyumcuya gitmeden önce herkes baksın...

İslam Memiş'ten sil baştan gümüş yorumu! Tüm bildiklerinizi unutun! Bu rakamı görenler tarumar olacak

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gümüş fiyatlarının rekor kıracağını belirten açıklamalarda bulunmuştu. Seçim sonrası yeni açıklamalar yapan 'ten sil baştan gümüş yorumu geldi.  Tüm bildiklerinizi unutun! Bu rakamı görenler tarumar olacak.

Gümüş alalım mı? sorusuna kesin yanıt İslam Memiş'ten geldi! Ben olsam...

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, ''gümüş alalım mı?'' sorusuna yanıt verdi. Peki gümüşe yatırım yapılır mı? Gümüş fiyatları ne olur? İşte merak edilenler...

Gram altın zirveye bir adım daha yaklaştı! 1 gramı bile olan köşeyi döndü! Bu rakam ilk kez görüldü! 

Gram altın bugün, Avrupa Merkez Bankası'nın faiz artışı sonrasında sıkılaştırmaya gideceğine yönelik gelen mesajlar ve bankacılık krizi dair endişelerin artmasıyla zirveye bir adım daha yaklaştı. 1 gramı bile olan köşeyi döndü! Bu rakam ilk kez görüldü.

Altın mı alalım, gümüş mü? sorusuna net yanıt uzmanlardan geldi! En çok kazandıran yatırım aracı o olacak!

Piyasalardaki oynaklık devam ederken yatırımcılar altın mı alalım gümüş mü? sorusunun yanıtını merak ediyor. Uzmanlardan net yanıt geldi!

Altın değil hemen şimdi gümüşe bakın! Tam 24 yıl aradan sonra bir ilk yaşanıyor! Bu rakam çok konuşulacak

Altın fiyatlarındaki yükseliş gündemden düşmezken gümüş fiyatları yüzde 30 değer kazanarak rekor kırdı. Altın değil hemen şimdi gümüşe bakın! Tam 24 yıl aradan sonra bir ilk yaşanıyor! Bu rakam çok konuşulacak.

Güncel gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? 21 Mart 2023 gümüş fiyatları

Gümüş fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatları ile birlikte rekora koşan gümüş fiyatları bugün de araştırılıyor. Peki güncel gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? 21 Mart 2023 gümüş fiyatları.

Gümüş fiyatlarının düştüğünü sanmıyorum diyen islam Memiş bombayı patlattı! Bu rakam eninde sonunda gelecek 

Gümüş fiyatlarının düştüğünü sanmıyorum diyen İslam Memiş bombayı patlattı! Bu rakam eninde sonunda gelecek...

Gümüş yatırımcıları ters köşe olacak! İslam Memiş sır gibi sakladığı yeni tüyosunu açıkladı! Çok yükselecek! 

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, gümüş yatırımcılarını üzecek açıklamalarda bulundu. Gümüş yatırımcıları ters köşe olacak! İslam Memiş sır gibi sakladığı yeni tüyosunu açıkladı! Çok yükselecek! 

Altın mı alalım, gümüş mü? İslam Memiş net yanıtı verdi! Yatırımcılar hemen bakın! Sonra pişman olmayın!

Yatırımcılar altın ve gümüş fiyatlarını yakından takip ederken, ''altın mı alalım gümüş mü?'' sorusunun yanıtını araştırıyor. İslam Memiş net yanıtı verdi! Yatırımcılar hemen bakın! Sonra pişman olmayın!

Sevgililer Günü’ne özel tüm ürünlerde yüzde 65 indirim! 4990 TL üzeri alışverişe altın pırlanta bileklik hediye…

Sevgililer Günü’ne özel tüm ürünlerde yüzde 65 indirim! 4990 TL üzeri alışverişlerinize altın pırlanta bileklik hediye ediliyor. İşte ayrıntılar…

gümüşkesen anıtı Haberi

gümüşkesen anıtı

İzmir Rolove ve Anıtlar Müdürlüğü Kültür ve Turizm Bakanlığı, Muğla Milas'a yeni arkeoloji müzesi yapacak ve Gümüşkesen Anıtı'nın çevre düzenleme işini ihaleye çıkarıyor. İhale; 19 Ağustos saat 10.30'da gerçekleştirilecek. 


180 günde tamamlanacak iş 2 bin metrekare kapalı alanlı yeni müze inşaası için mimarı, inşaat, makine ve elektrik tesisatı ve çevre düzenlemesi projelerinin hazırlanması, Koruma Kurulundan hazırlanan projelerin onaylarının alınması olarak belirlendi. 



İHALE İLANI:


GÜMÜŞKESEN ANITI ÇEVRE DÜZEN. RÖLÖVE VE ANITLAR MÜDÜRLÜĞÜ - Evrak No: 1941


MUĞLA MİLAS YENİ ARKEOLOJİ MÜZESİ PR0JE YAPIMI İLE GÜMÜŞKESEN ANITI


ÇEVRE DÜZENLEMESİ PROJESİ YAPIMI İŞİ


İZMİR ROLOVE VE ANITLAR MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI MÜSTEŞARLIK


Muğla Milas Yeni Arkeoloji Müzesi Proje Yapımı ile Gümüşkesen Anıtı Çevre Düzenlemesi Projesi Yapımı İşi danışmanlık hizmeti işi için, yeterli tecrübeye sahip adaylar teklif vermek üzere...