17 / 07 / 2024

gümüşlükte yaşayan isveçliler

gümüşlükte yaşayan isveçliler

Muğla'nın Bodrum İlçesi'ne Paskalya tatili için gelen 60 İsveçli aileden 40'ı villa satın aldı.

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan İstanbul açıklaması: Artık İstanbullular yaşayan ölülerdir! 

Deprem bilimci Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, X sosyal medya hesabından 'Artık İstanbullular yaşayan ölülerdir' dedi. İşte Ercan'ın o paylaşımı... 

Lava Aqua Gümüşlük projesi satışta! Yeni proje!

Lava Yapı tarafından inşa edilen Lava Aqua Gümüşlük villa projesi satışa çıktı. Proje kapsamında 40 adet özel villa hayata geçirilecek.

Müjdeli haber geldi! Evde bakım, engelli ve yaşlı aylığına dev zam! İşte yeni rakamlar

Memur maaşlarının 2024 yılı zam oranları belirlendi. Hakem heyetinin son kararına göre zam oranları 2024 yılı için 15+10, 2025 için yüzde 6+5 olarak kararlaştırıldı. Buna göre Evde bakım, engelli ve yaşlı aylığının da bu oranlara göre artırılması bekleniyor. Peki evde bakım parası kaç lira olacak? E

Oxalis Gümüşlük'te yüzde 50'si peşin, kalanı taksitle ödeme fırsatı! Yeni proje! 

Oxalis Gümüşlük projesi, Bodrum Gümüşlük'te hayata geçiriliyor. Projede yüzde 50 peşin, kalanı taksit fırsatıyla konut ve villa sahibi olma fırsatı sunuluyor. Peki Oxalis Gümüşlük'te konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Beykoz Gümüşsuyu Mahallesi imar uygulaması askıya çıkarıldı!

Paylaşılan son dakika detaylarına göre, İstanbul İli Beykoz İlçesi Gümüşsuyu Mahallesi 1829, 1848, 1851, 1882, 1883, 1884 ve 1893 Adalar Muhtelif Parsellere İlişkin 3194 Sayılı İmar Kanunu 18. Madde Uygulaması askıya çıkarıldı.

Pardo Gümüşlük Bodrum'da son 3+1 konut 18 milyon 850 TL'ye!

Pardo Gümüşlük Bodrum'da konut satışları devam ediyor. Projede son kalan 3+1 villanın fiyatı 18 milyon 850 TL. İşte Pardo Gümüşlük Bodrum ile ilgili merak edilen her şey...

Pardo Gümüşlük Evleri yüzde 60 peşinat fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Pardo Gümüşlük Evleri'nde yüzde 60 peşinat ve kalanı taksit imkanıyla satışlar başladı. Projede her biri kendi alanına sahip 9 adet lüks villa yer alıyor. Peki Pardo Gümüşlük Evleri'nde konut fiyatları ne kadar? 

Sarıyer Gümüşdere-Kısırkaya Bölgesi 2. Etap 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Gümüşdere-Kısırkaya Bölgesi 2. Etap 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı İle 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Altın değil hemen şimdi gümüşe bakın! Tam 24 yıl aradan sonra bir ilk yaşanıyor! Bu rakam çok konuşulacak

Altın fiyatlarındaki yükseliş gündemden düşmezken gümüş fiyatları yüzde 30 değer kazanarak rekor kırdı. Altın değil hemen şimdi gümüşe bakın! Tam 24 yıl aradan sonra bir ilk yaşanıyor! Bu rakam çok konuşulacak.

Beykoz Gümüşsuyu ve İncirköy mahallelerinin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Gümüşsuyu Ve İncirköy Mahallelerinin Bir Kısmına Ait 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı NİP Değişikliği Ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

Beykoz Gümüşsuyu imar uygulaması askıya çıkarıldı!

İstanbul İli Beykoz İlçesi Gümüşsuyu Mahallesi 1831 Ada 16, 17, 18,19, 20 ve 23 Parsellere İlişkin 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulaması askıya çıkarıldı.

Elinde gümüşü olan yatırımcılar ''gümüşlerinizi satmayın'' gümüş yıl sonunda tam bu kadar olacak

Gümüş yatırımcıları gümüş fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri yakından takip ediyor. Son günlerde sert düşüş yaşayan gümüş fiyatları için analistlerden yıl sonu değerlendirmesi geldi. ''Gümüşlerinizi satmayın'' diyen analistler yıl sonunda gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını açıkladı.

Gümüşlü Proje Yatırım Turizm Otelcilik Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Gümüşlü Proje Yatırım Turizm Otelcilik Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Ümit Doğan tarafından kuruldu.

gümüşlükte yaşayan isveçliler Haberi

gümüşlükte yaşayan isveçliler

Bodrum'da yaşayan İsveçli sayısının hızla arttığını belirten işadamı Ali Pamir, Myndos Antik Kenti kalıntıları üzerine kurulu Gümüşlük'ün, İsveçlilerin gözdesi haline geldiğini söyledi.
Bodrum'a bağlı Gümüşlük beldesinde 3 yıl önce 120 dönümlük arazi üzerinde iki site kurarak lüks villalar yapan merkezi Amerika'daki Berggruen A.Ş. ile Pamir-Soyuer A.Ş., 40 konutu İsveçli işadamlarına sattı.
Villaların ailelere teslimi için özel Paskalya tatili turu düzenlendi. Villa sahipleri, beraberlerinde yakınlarını da Bodrum'a getirdi. Gümüşlük tepelerinde Kardak manzaralı Berggruen Tatil Sitesi'nde Paskalya için düzenlenen şenlikte çocuklar yüzme havuzunda düzenlenen yarışmalara katıldı. Yüzler boyandı, büyükler bira içme yarışında birincilik için mücadele etti. Çevreyi yeşillendirmek için eğlence sırasında 50 - 150 euro'dan 20 fidan satılarak gelir elde edildi.

15 milyon euro'luk yatırım
Bölgeye...