06 / 05 / 2024

Gümüştepe nerede

Gümüştepe nerede

Gazete Bursa köşe yazarı olan Muharrem Karabulut bugünkü yazısında Bursa İli'nin Nilüfer ilçesi'ndeki Gümüştepe bölgesi ile ilgili Nilüfer Belediyesi'nin açıklamalarına yer verdi. İşte o haber...

Hasan Gümüştekin nerede okudu? Hangi bankalarda görev aldı? Değer Varlık’ta hangi alanda çalışıyor?

Hasan Gümüştekin kimdir? Kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi bankalarda çalıştı? Hangi alanda yüksek lisans yapıyor? Değer Varlık’ta ne iş yapıyor? İşte Hasan Gümüştekin ile ilgili merak edilenler...

Altından sonra gümüş fiyatları da tepe taklak oldu! İşte 7 Temmuz 2022 son dakika gümüş fiyatları!

Küresel piyasalarda resesyon endişesi değerli metal olan gümüş üzerinde baskı oluşturmayı sürdürüyor. Gümüş fiyatları 20 senenin en düşük seviyelerini yaşıyor. Peki son dakika gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş fiyatlarında son dakika...

Politik güçler gümüşü tepe taklak etmeye geliyor! Gümüşte ani fren bekleniyor...

Gümüş fiyatlarındaki yükseliş Fed'in baskılaması ile sona erecek. Gümüş fiyatları üzerinde etkili olan savaş unsuru da ortadan kalkacak ve gümüş ani fren yapacak...

Güneştepe Millet Bahçesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Güngören İlçesi, Güneştepe Millet Bahçesi Projesine ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

TOKİ Aksaray Güzelyurt kurası nerede?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ve Aksaray Güzelyurt Belediyesi'nin ortaklaşa hayata geçirdiği Aksaray Güzelyurt projesinde kura çekimi için geri sayım başladı. Peki, TOKİ Aksaray Güzelyurt kurası nerede?

Bursa Gümüştepe'de imar kararı uygulandı!

Gazete Bursa köşe yazarı olan Muharrem Karabulut bugünkü yazısında Bursa İli'nin Nilüfer ilçesi'ndeki Gümüştepe bölgesi ile ilgili Nilüfer Belediyesi'nin açıklamalarına yer verdi. İşte o haber...

Gümüş Plaza Optimus yaktığın kadar öde sistemiyle avantaj sağlıyor!

Gümüş İnşaat'ın, İzmir'in yeni merkezi Bayraklı'da inşa ettiği, Gümüş Plaza Optimus, "daima kazandıracak" bir yatırım olarak sunuluyor. Peki Gümüş Plaza Optimus nerede hayata geçiriliyor?

İzmir Teras Gökyüzü nerede?

Toplam 25 milyon TL yatırım bedeliyle yükselen proje toplam 91 adet daireden meydana geliyor. Proje Uzunyayla Group imzasıyla inşa ediliyor. Peki İzmir Teras Gökyüzü nerede?

Hane'm Güneşli nerede?

Teslim tarihi Mayıs 2016 olarak belirlenen proede 44 konut ve 4 ticari ünite bulunuyor. Proje tek blok halinde hayata geçiyor. Peki Hane'm Güneşli nerede?

Gülpark Suits nerede?

Toplam 45 adet daire, 11 adet dükkan ve 1 adet süper marketi bulunan proje ulaşım bilgisine göre TEM’e 4.5 kilometre mesafede bulunuyor. Peki Gülpark Suits nerede?

Adım İstanbul nerede?

EYG, İntaya ve İntes tarafından Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirilen projede toplam 700 adet daire bulunacak. Proje orta gelir grubuna yönelik özelliğiyle yükseliyor.Peki Adım İstanbul nerede?

Bağcılar Referans Güneşli nerede?

Banka kredisi veya firma bünyesinde kredi ile ödeme yapılabilen Referans Güneşli projesi Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası ile yükseliyor. Peki Bağcılar Referans Güneşli nerede?

Niğde Göbekli Tepe 1. derece arkeolojik sit alanı oldu!

Nevşehir Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu, Niğde Gümüşler Beldesi, Göbekli Tepe Mevkiinde yer alan Göbekli Tepe Tümülüsü’nün 1. derece sit alanı olarak tesciline karar verdi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Gümüştepe nerede Haberi

Gümüştepe nerede

AK Parti Genel Merkezince incelemeye alındığı ve "Nilüfer'de AK Parti seçimleri neden kaybediyor?" şeklindeki sorulara cevap aranmasıyla ilgili olarak hazırlandığı öne sürülen raporda Nilüfer'de AK Parti'nin bazı teşkilat mensuplarıyla CHP'li Belediye arasında bazı çıkar işlerinin bulunduğu iddialarıyla ilgili olarak taraf gösterilen Nilüfer Belediyesi'nden açıklama geldi. 


Konuyla ilgili yazılarımı kaleme alırken, bu konuyla ilgili iddiaları yazdığımı ve bilgisi olan, elinde belge ve dokümanları olanlarında verdikleri bilgileri aynen kullanacağını okurlarımla paylaşmıştım. Nilüfer Belediyesi konuyla ilgili şu açıklamayı gönderdi. 


Bende, aynı açıklamayı sizlerin bilgilerine sunuyorum. 

Sayın Muharrem Karabulut, 29 Mart 2016 tarihli "Nilüfer'de Çirkin Oyun" başlıklı 1. sayfa manşetten verdiğiniz, devamını da köşe yazısı olarak değerlendirdiğiniz, belediyemizi de hedef aldığınız iddialar, gerçeği yansıtmamaktadır. 

Nilüfer Belediyesi tüm hizmet, çalışma ve projelerini ilgili yasalar ve kurallar çerçevesinde gerçekleştirmekte,...