05 / 05 / 2024

gümüşyaka küçük sanayi sitesi projesi

gümüşyaka küçük sanayi sitesi projesi

Esnafı tek çatı altında toplayacak Gümüşyaka Küçük Sanayi Sitesi projesini anlatan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, esnaf ile görüş alışverişinde bulundu.

Elinde dolar, altın, euro ve gümüş olanlar kırmızı kodla uyarıldı! Hesaplar değişti! İşte yeni yatırım sıralaması...

Piyasa uzmanı İslam Memiş Fed ve Savaş beklentilerinin hesapları değiştirdiğini söyleyerek elinde dolar, altın, euro ve gümüş olanları uyardı. İşte yeni yatırım sıralaması...

İstanbul ve İzmir suya mı gömülecek? Kıyı kentleri için ürküten uyarı! Uzmanlar tarih verdi, ilçe ilçe açıkladı!

İzmir ve Karadeniz sahillerinde deniz taşması ile yaşanan felaketin ardından 'İstanbul ve İzmir suya mı gömülecek?' sorusu gündeme geldi. İşte uzman isimlerin konuya ilişkin açıklamaları ve hazırlanan raporlar...

Koza altın Gümüşhane Kürtün'e yeni maden ocağı açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Gümüşhane Kürtün'e açık ocak madenciliği yöntemi adı ile altın, gümüş, bakır, kurşun, çinko maden ocağı açıyor. 

Lava Aqua Gümüşlük projesi satışta! Yeni proje!

Lava Yapı tarafından inşa edilen Lava Aqua Gümüşlük villa projesi satışa çıktı. Proje kapsamında 40 adet özel villa hayata geçirilecek.

Oxalis Gümüşlük'te yüzde 50'si peşin, kalanı taksitle ödeme fırsatı! Yeni proje! 

Oxalis Gümüşlük projesi, Bodrum Gümüşlük'te hayata geçiriliyor. Projede yüzde 50 peşin, kalanı taksit fırsatıyla konut ve villa sahibi olma fırsatı sunuluyor. Peki Oxalis Gümüşlük'te konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Gönye Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gönye Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Veysi Kılıçdoğan tarafından kuruldu.

Pardo Gümüşlük Bodrum'da son 3+1 konut 18 milyon 850 TL'ye!

Pardo Gümüşlük Bodrum'da konut satışları devam ediyor. Projede son kalan 3+1 villanın fiyatı 18 milyon 850 TL. İşte Pardo Gümüşlük Bodrum ile ilgili merak edilen her şey...

Gümüş fiyatları 19 liraya dayandı! Gümüşü olan köşeyi döndü! 23 Haziran Cuma gümüş alış satış fiyatı

Merkez Bankası faiz kararı sonrası yükselen gümüş fiyatları 19 liraya dayandı! Gümüşü olan köşeyi döndü! 23 Haziran Cuma gümüş alış satış fiyatı.

Küçükler Kentsel Dönüşüm Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Küçükler Kentsel Dönüşüm Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hilal Küçükşabanoğlu ve Yunus Küçükşabanoğlu ortaklığında kuruldu.

Pardo Gümüşlük Evleri yüzde 60 peşinat fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Pardo Gümüşlük Evleri'nde yüzde 60 peşinat ve kalanı taksit imkanıyla satışlar başladı. Projede her biri kendi alanına sahip 9 adet lüks villa yer alıyor. Peki Pardo Gümüşlük Evleri'nde konut fiyatları ne kadar? 

Herkes altını konuşuyor ama asıl gümüşün geleceği rakama bakın! O tarihte gümüşte kıyamet kopacak

Altın fiyatları son zamanlarda rekor üstüne rekor kırarken gümüş fiyatları da 17 TL oldu. Herkes altını konuşuyor ama asıl gümüşün geleceği rakama bakın! O tarihte gümüşte kıyamet kopacak...

Sarıyer Gümüşdere-Kısırkaya Bölgesi 2. Etap 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Gümüşdere-Kısırkaya Bölgesi 2. Etap 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı İle 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

İslam Memiş gümüşün onsu bu kadar olacak dedi! Yastık altında 1 gram bile gümüşü olanlar köşeyi döndü! 

Altın ve piyasalar uzmanı İslam Memiş, gümüşün onsu için rakam verdi. Yastık altında 1 gram bile gümüşü olanlar köşeyi döndü! 

gümüşyaka küçük sanayi sitesi projesi Haberi

gümüşyaka küçük sanayi sitesi projesi


Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Gümüşyaka’da hizmet veren marangoz, mermerci ve demirci esnafı ile geçtiğimiz hafta sonu Belediye Çay Bahçesi’nde bir araya geldi. Esnafı tek çatı altında toplayacak Gümüşyaka Küçük Sanayi Sitesi projesini anlatan Başkan Işıklar, esnaf ile görüş alışverişinde bulundu. Toplantıya; CHP Silivri Belediye Meclis Üyeleri Zafer Bıyıklı, Devrim Uzun ve İbrahim Çeşmecioğlu, Bağımsız Belediye Meclis Üyesi Lütfü Vardar, Gümüşyaka Muhtarı Osman Başmaya, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Has ile mimar ve eski dönem meclis üyesi Taylan Memiş de katıldı.


IŞIKLAR: “SİZLERE VE GÜMÜŞYAKA’YA YAKIŞIR BİR SİTE OLSUN”


“Esnafla yerel yönetim şehrin soruna ilişkin ortak çözüm yolları bulmalı” diyen Başkan Işıklar, toplantı şöyle konuştu: “Gümüşyaka’da gerçekleştirdiğimiz yan yol düzenlememizin ardından, şehrin girişinden itibaren sağlı sollu iş yapan esnafımız ortada kaldı. Şehir...