20 / 05 / 2024

gümüüşsuyunda ortalığı karıştıran daire

gümüüşsuyunda ortalığı karıştıran daire

İstanbul Beyoğlu’nda yaşayan Sirvant Markoviç 1990’da, eşi ise 1997’de öldü. Sahipsiz kalan 1 milyon TL’lik daireleri ise ortalığı fena karıştırdı.

Beşiktaş'ta GYO maddesi ortalığı karıştırdı: Beşiktaş'ın mülkleri satılıp, borçlar ödenecek! 

Beşiktaş'ta yapılacak genel kurul toplantısında tüzüğe eklenmek istenen bir madde yeni bir tartışmaya sebep oldu. Özellikle yönetimde hali hazırda olan gayrimenkul yatırım ortaklığı yetkisinin genel kurulun yetki ve görevleri arasına da eklenmek istenmesi soru işaretleri yarattı. Beşiktaş'ın mülkler

Geçen yıl altından fazla kazandıran gümüş fiyatlarının geleceği rakam tek tek açıklandı! Hemen bakın!

Geçen sene yatırımcılarına altından fazla kazandıran gümüş fiyatlarının ne kadar olacağı pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Gümüş fiyatlarının geleceği rakam tek tek açıklandı... Hemen bakın...

Dolar yorumları ile tanınan Selçuk Geçer'den kafa karıştıran açıklama: Dikkat sırat köprüsü ya düştün ya geçtin...

Dolar ve OVP hakkında kritik değerlendirmeler gelmeye devam ediyor. Bu yorumlardan birisi de Dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den geldi. Geçer, yaptığı açıklamayla görenlerin kafasını karıştırdı...

MIUI 14 alacak tüm Xiaomi, Redmi ve Poco modelleri! Güncel Liste!

Xiaomi, MIUI 14 güncellemesini hangi modellere göndereceğini açıkladı. Buna göre, Android 12 işletim sistemini çalıştıran tüm Xiaomi, Redmi ve POCO modelleri, MIUI 14 güncellemesini alacak.

1 gram gümüş ne kadar? 14 Ağustos 2023 Pazartesi gümüş fiyatları kaç lira? İşte Güncel gümüş fiyatları

Gümüş fiyatları son zamanlarda atağa geçen yatırım araçlarından biri. Gümüşe yatırım yapmak isteyenler günlük olarak güncel gümüş fiyatlarını araştırıyor. Peki 1 gram gümüş ne kadar? 14 Ağustos 2023 Pazartesi gümüş fiyatları kaç lira? İşte Güncel gümüş fiyatları.

Gümüş yatırımcılarına kötü haber: 21 TL'nin altına sarkabilir

Altından sonra yatırımcılar en çok yatırımı gümüşe yapıyor. Altınla birlikte rekora yükselen gümüş için kötü haber geldi. Gümüş fiyatları 21 TL'nin altına sarkabilir. Peki gümüş fiyatları ne zaman düşüşe geçecek?

Gümüş gram fiyatı ne kadar? 21 Haziran 2023 güncel gümüş fiyatları

21 Haziran 2023 Çarşamba günü gümüşün fiyatı ne kadar oldu? Yatırımcılar gümüş fiyatlarını araştırıyor. İşte güncel gümüş fiyatları..

Gümüş altını sollayacak! İslam Memiş'ten kafa karıştıran açıklama! Kuyumcuya gitmeden önce herkes baksın!

Altın uzmanı İslam Memiş, 2023 yılının gümüşün yılı olacağını söyleyerek altını sollayacağının sinyallerini verdi. Yatırımcıların kafası karıştı. Gümüş fiyatları ne kadar olacak? Gümüş fiyatları ne zaman yükselecek? Kuyumcuya gitmeden önce herkes baksın...

Dev bankadan ortalığı karıştıran tahmin! Seçimden sonra dolar işte bu kadar olacak

Yeni bir ilerleme yaşandı, JP Morgan, seçim bitiminde doların geleceği seviye ile ilgili öngörülerini paylaştı. Şirketin dolar TL öngörüsü merakla bekleniyor.

Altın mı alalım, gümüş mü? sorusuna net yanıt uzmanlardan geldi! En çok kazandıran yatırım aracı o olacak!

Piyasalardaki oynaklık devam ederken yatırımcılar altın mı alalım gümüş mü? sorusunun yanıtını merak ediyor. Uzmanlardan net yanıt geldi!

Altında 3 farklı fiyat görenlerin kafasını karıştırdı! İslam Memiş ''artık böyle bir hayat yok'' dedi! Herkes buz kesti

Altın fiyatlarındaki hareketlilik yatırımcıların odağında olmaya devam ederken Kapalıçarşı, banka ve ekranlardaki altın fiyatları görenlerin kafasını karıştırdı. İslam Memiş ''artık böyle bir hayat yok'' dedi!

Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Gümüş alalım mı, bekleyelim mi? İslam Memiş peş peşe açıkladı!

Altın yatırımından sonra en çok yatırım gümüşe yapılıyor. Yatırımcılar güncel gümüş fiyatlarını araştırırken aynı zamanda gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Gümüş alalım mı, bekleyelim mi? sorularına da yanıt arıyor. İslam Memiş peş peşe açıkladı.

Kafaları karıştıran tabela! Fiyatları gören isyan etti

İstanbul Sultangazi'de bulunan 'Et ve Balık K.' isimli kasabın tabela ve dükkan tasarımı müşteriler tarafından 'Et ve Süt Kurumu' mağazalarına benzetilyor. Dükkana gelenler, yüksek fiyatla karşılaşınca büyük tartışma oldu.

gümüüşsuyunda ortalığı karıştıran daire Haberi

gümüüşsuyunda ortalığı karıştıran daire

İstanbul Beyoğlu’nda, Gümüşsuyu Caddesi sağlık Apartmanı’ndaki daireyi 1971 yılında satın alan Macar asıllı Yanoş Markoviç, uzun yıllar Türkiye’de ticaretle uğraştı. Ermeni asıllı eşi Sirvant Markoviç’i 1990’da kaybeden Yanoş Markoviç, 1997’de öldü. Çocukları bulunmayan ailenin dairesi atıl hale geldi ve sahipsiz kaldı. Gümüşsuyu Muhtarı Çiğdem Nalbantoğlu, mahallelinin şikâyeti üzerine Beyoğlu Kaymakamlığı’na başvurdu. Kaymakamlığın sözlü oluru ile daire muhtarlık olarak kullanılmaya başlandı.


KIZI MİRASÇI OLDU

Habertürk'ten Güngör Karakuş'un haberine göre, 2013 yılında gayrimüslimlerin mallarıyla ilgili hukuki işlem yürüten bir emlak firması, Sirvant Markoviç’in ilk eşinden olan kızının ABD’de yaşadığını öğrenince harekete geçti. ABD’ye giden şirket yetkilileri, Markoviç’in kızı Alice Boronkay ile görüşerek, Gümüşsuyu’ndaki daire hakkında bilgi verdi.


Boronkay’dan vekâlet alan şirket yetkilileri, İstanbul 5. Sulh Ceza Mahkemesi’ne mirasçılık belgesi istemiyle dava açtı. Mahkeme miras...