27 / 04 / 2024

Gümüş yatırımcılarına kötü haber: 21 TL'nin altına sarkabilir

Gümüş yatırımcılarına kötü haber: 21 TL'nin altına sarkabilir

Altından sonra yatırımcılar en çok yatırımı gümüşe yapıyor. Altınla birlikte rekora yükselen gümüş için kötü haber geldi. Gümüş fiyatları 21 TL'nin altına sarkabilir. Peki gümüş fiyatları ne zaman düşüşe geçecek?



Gümüş fiyatları yatırımcılar tarafından merakla takip ediliyor. Yatırımcılar gümüş fiyatlarının yükselmeye devam edeceğini beklerken, Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş'ten kötü haber geldi. Gümüş fiyatları 21 TL'nin altına sarkabilir.

Gümüş yatırımcılarına kötü haber: 21 TL nin altına sarkabilir

GÜMÜŞ FİYATLARI 21 TL'NİN ALTINA SARKABİLİR!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gümğüş fiyatları ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu. Memiş: '' Ons gümüş 24.75 seviyelerinde. 23.80 ve 24.80 geçerliliğini koruyor. Ons gümüşte 23.80 destek seviyesi geçerliliğini koruyor. Yatay seviye korunuyor.

Gram gümüş 21.40 TL. Altına kıyasla rasyo nedenli daha yüksek. 21 liranın altına sarkmalar göreceğiz." diyerek yatırımcılara kötü haber verdi. 

Bugün gümüş fiyatları ne kadar? 1 gram gümüş kaç lira? Gümüş fiyatları bugün ne kadar oldu? Gümüş fiyatları kaç TL? 2 Ağustos 2023 gümüş fiyatları.

Gümüş yatırımcılarına kötü haber: 21 TL nin altına sarkabilir

GÜMÜŞ FİYATLARI BUGÜN NE KADAR? GÜNCEL GÜMÜŞ FİYATLARI KAÇ TL? 2 AĞUSTOS 2023 GÜMÜŞ FİYATLARI

2 Aağustos Çarşamba gümüş fiyatları yatırımcılar tarafından merakla takip ediliyor. Son zamanlarda yükselişe geçen gümüş rekor denemelerinde devam ederken yatırımcılar ''bugün gümüş fiyatları ne kadar? Güncel gmüş fiyatları kaç lira? 1 gram gümüş fiyatları kaç TL?''sorularının yanıtlarını araştırıyor.

Bugün gümüşün ons fiyatı 24,32 dolardan işlem görüyor. Gümüş alış fiyatı 20,897 lira satış fiyatı ise 21,475 liradan işlem görüyor.

Altın gaza bastı! Gram altın fırladı! Bugün gram altın, çeyrek altın ne kadar? 2 Ağustos 2023 altın fiyatları

Altın alacaklara ünlü kadın analistten flaş uyarı. Altın alacaklar sakın atlamasın

Altın alacaklara ünlü kadın analistten flaş uyarı. Altın alacaklar sakın atlamasın

Dolar, euro ve sterlin fiyatlarında sıcak gelişme! İşte son dakika döviz fiyatları...

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön