11 / 05 / 2024

Günaştı Turizm İnşaat adres

Günaştı Turizm İnşaat adres

Günaştı Turizm İnşaat Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ali Emin Emre Günaştı, Salih Günaştı, Elif Demir tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Sienalt Gıda Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Sienalt Gıda Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Aliş Türk ve Sinan Türk ortaklığında kuruldu.

Asel Taşıt Enerji İnşaat Turizm Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Asel Taşıt Enerji İnşaat Turizm Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gülten Yıldız tarafından kuruldu.

Parın Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Parın Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Burak Par, Bora Par ve Tolga Çom ortaklığında kuruldu.

Güneşyüz Yalıtım İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi Kuruldu!

Güneşyüz Yalıtım İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi Büyükçekmece'de Hakan Güleryuz tarafından kuruldu!

Magis Turizm İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Magis Turizm İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Şişli'de Aşkım Sedef Arısoy, Ayşegül Narin, Güray Nazlı, İsmail Filiz ve Mustafa Filiz ortaklığında kuruldu.

Başaran Güzellik Hizmetleri Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başaran Güzellik Hizmetleri Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da  50 bin  TL sermaye bedeli  ile Ömer Faruk Başaran  ve Sümeyye Başaran Tosun tarafından kuruldu.

Çılgın Deniz Tatil Köyü Turizm İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Çılgın Deniz Tatil Köyü Turizm İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Şile'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Kurşunoğlu tarafından açıldı.

Hisar İnşaat, Kale Yalıtım İnşaat ve 4 Kar Turizm İnşaat'ın kesin mühleti uzatıldı!

Hisar İnşaat, Kale Yalıtım İnşaat ve 4 Kar Turizm İnşaat tarafından adi konkordatodan kaynaklanan davada kesin mühlet süresü 20 Mayıs 2021'den itibaren 6 ay süreyle uzatıldı. 

Ütopya Turizm İnşaat'ın şirket payları yakın izleme pazarına alındı!

Ütopya Turizm İnşaat'ın Utopia World Hotel'in satışını gerçekleştirmesinin ardından Borsa İstanbul yönetimi tarafından, şirket payları yakın izleme pazarına alındı.

Utopya Turizm İnşaat kar payı dağıtmayacak!

Utopya Turizm İnşaat'ın 2019 yılını, VUK bilançosu ve UFRS bilançosuna göre zarar ile kapatması dolayısı ile 2019 yılı için kar payı dağıtılmamasının yapılacak Genel Kurul toplantısında ortaklarımızın onayına sunulmasına oy birliği ile karar verildi. 

Ütopya Turizm İnşaat'ın 2019 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 16 Aralık'ta!

Ütopya Turizm İnşaat'ın gündem maddelerini görüşmek üzere 16 Aralık 2020 Çarşamba Günü Saat 11.00'da 2019 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısının, Çankaya Mah. Çankaya Cad. No: 28 /5 Çankaya / ANKARA adresinde bulunan Şirketimiz merkezinde yapılmasına karar verildi. 

Aykem Gıda Turizm İnşaat Akaryakıt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye şubesi açıldı!

Aykem Gıda Turizm İnşaat Akaryakıt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye şubesi 400 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Aykem Gıda Turizm İnşaat Akaryakıt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi açıldı!

Aykem Gıda Turizm İnşaat Akaryakıt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi bugün Ümraniye'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Salih Us ve Eyüp Keleş ortaklığında açıldı.

Günaştı Turizm İnşaat adres Haberi

Günaştı Turizm İnşaat adres


Günaştı Turizm İnşaat Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ali Emin Emre Günaştı, Salih Günaştı, Elif Demir tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 26 Ocak'ta kuruldu. 


Günaştı Turizm İnşaat Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Her türlü gıda maddelerini almak, satmak, gıda maddelerini paketlemek için tesisler kurmak, işletmek, kiralamak, kiraya vermek.İnsanların beslenmesinde önemli bir etkinliği olan ve gıda sektörüne konu teşkil eden her nevi sıcak, soğuk, dondurulmuş, kurutulmuş ve konsantresi yapılmış besin maddelerinin pazarlanması konusunda toptan ve perakende satış yapmak amacı ile gerekli olan satış mağazalarını açmak ve işletmek. 2- Her türlü tabldot yemek üretimi ve satışını, üretilen yemeklerin servis hizmetlerini, pazarlamasını ve dağıtımını yapmak. Gerçek ve tüzel işletmelerin yemekli toplantılarının organizasyonunu yapmak.Yemek üretim...