03 / 05 / 2024

günaydın et kaça satıldı

günaydın et kaça satıldı

Yatırımcıların yakın takibe aldığı Günaydın Et Restoranları'nın yüzde 70'ini Ferit Şahenk ve Mansimov aldı. Satın almayı yeni şirket üzerinden yapan ortakların 350 milyon TL ödediği belirtiliyor...

Benzin, motorin, LPG fiyatları yeni ayın ilk gününde kaç TL oldu? ÖTV zammı gelecek mi? Sürücüler aman dikkat!

Geçtiğimiz günlerde, akaryakıt fiyatlarına ÖTV zammı beklendiği ileri sürülmüştü. Bakan Şimşek, konuya açıklık getirdi. Peki benzin, motorin, LPG fiyatları yeni ayın ilk gününde kaç TL oldu? İşte BP, Opet, Total, Shell, PO 1 Aralık 2023 fiyat listesi...

Yıllık gümüş talebinin 100 milyon onsa çıkması öngörülüyor! 1 gram gümüş bugün kaç liradan satılıyor? 

Küresel ekonomide stagflasyon tehdidi gittikçe açığa çıkması ons altın ve ons gümüş fiyatlarının daha iyi performans göstereceğine işaret ediyor. Yıllık gümüş talebinin 100 milyon onsa çıkması öngörülüyor. Peki bugün gümüşün ons fiyatı ne kadar? 1 gram gümüşün fiyatı kaç lira?

1 gram gümüş ne kadar? 14 Ağustos 2023 Pazartesi gümüş fiyatları kaç lira? İşte Güncel gümüş fiyatları

Gümüş fiyatları son zamanlarda atağa geçen yatırım araçlarından biri. Gümüşe yatırım yapmak isteyenler günlük olarak güncel gümüş fiyatlarını araştırıyor. Peki 1 gram gümüş ne kadar? 14 Ağustos 2023 Pazartesi gümüş fiyatları kaç lira? İşte Güncel gümüş fiyatları.

'Gümüşün bir anda yıldızı parlar' diyen İslam Memiş gümüş için yeni rekoru açıkladı!

'Gümüşün bir anda yıldızı parlar' diyen İslam Memiş gümüş için yeni rekoru açıklayarak yatırımcıları uyardı. Peki gümüş fiyatları ne kadar olacak? Gümüşün gramı kaç lira olacak?

Hüseyin Faik Açıkalın kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Galata Wınd Enerji A.Ş. Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Faik Açıkalın kimdir? Kaç yaşında? Hüseyin Faik Açıkalın daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hüseyin Faik Açıkalın'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Hüseyin Faik Açıkalın'ın  hayatına dair merak edilenler.

Altın bilezik fiyatları coştukça coştu! Altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 22,18 ve 14 ayar altın bilezik kaç TL?

Altın fiyatları yakından takip ediliyor. Altının ons fiyatı 2011 dolardan işlem görürken gram altında fırladı. Altın yükselirken Altın bilezik fiyatları coştukça coştu! Altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 22,18 ve 14 ayar altın bilezik kaç TL?

İstanbul’dan kaçışa EYT göçü de eklendi, o bölgede arsa bulmak mucize oldu!

Kahramanmaraş merkezli felaketin ardından 7 büyüklüğünün üzerinde bir depremin beklendiği İstanbul’dan kaçışa bu kez de EYT göçü eklendi. Megakentten kaçanların çoğunun adresi olan bu bölgede fiyatlar adeta uçarken artık arsa bulmak mucize oldu.

Son dakika altın fiyatları! 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç lira? Güncel altın bilezik fiyatları ne kadar?

Altın fiyatları haftanın son işlem gününde harekete geçti.  ABD'de tarım dışı istihdam ve işsizlik rakamlarının açıklanmasıyla ons altın yükselişe geçerken grama altın fiyatları da arttı. Peki altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç lira?

Altın bilezik fiyatlarını görenin ağzı açık kaldı! Bilezik alacaklar dikkat! 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL?

Altın fiyatları ve altı bilezik fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından araştırılıyor. Altın fiyatları dün dip seviyelere düşerken bugün yükselişe geçti. Altın bilezik fiyatlarını görenin ağzı açık kaldı! Bilezik alacaklar dikkat! 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL?

Çiftçiler hemen bakın! Mazot gübre desteği peş peşe açıklandı! Hemen bakın, tarihleri kaçırmayın!

Milyonlarca çiftçi Şubat ayı tarımsal destek ödemelerini araştırıyor. Çiftçiler hemen bakın! Mazot gübre desteği peş peşe açıklandı! Hemen bakın, tarihleri kaçırmayın!

Doların 30 gün sonra kaç lira olacağı resmen açıklandı! Tek tek açıklanan bu rakamı gören inanamadı! Hemen bakın!

Doların 30 gün sonra kaç lira olacağı resmen açıklandı... Tek tek açıklanan bu rakamı gören inanamadı... Hemen bakın...

Emeklilerin gözleri fal taşı gibi açıldı! Maaşı 3500, 4000, 4500 TL olanlar o tarihte tam bu kadar alacak! Son 7 gün!

2023 yılına ilişkin emekli ve memur maaşları çerçevesinde son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Peki maaşlar kaç lira oldu? Emeklilerin gözleri fal taşı gibi açıldı! Maaşı 3500, 4000, 4500 TL olanlar o tarihte tam bu kadar alacak! Son 7 gün!

Memur 1 Ocak 2023 zammını görenin gözleri fal taşı gibi açıldı! Memur maaşları kaç lira olacak? Hemen rakamlara bakın!

Memur ve emekli maaşı yılbaşı zammı için heyecanlı geri sayım devam ediyor. Memur 1 Ocak 2023 zammını görenin gözleri fal taşı gibi açıldı! Memur maaşları kaç lira olacak? Hemen rakamlara bakın!

günaydın et kaça satıldı Haberi

günaydın et kaça satıldı


Günaydın Et Restoranları bir süredir yatırımcıların takibindeydi. Ünlü restoranı satın almaya en çok yaklaşan ismin ise Doğuş Holding'in patronu Ferit Şahenk olduğu kulislerde konuşuluyordu. Şahenk uzun süre sıkı takibe aldığı markayla nihayet el sıkıştı. Son dönemde eğlence ve yeme-içme sektörlerindeki yatırımlarıyla dikkat çeken Şahenk, Günaydın'da farklı bir yol izledi. Ünlü işadamı bu kez yanına Azeri yatırımcı Mübariz Mansimov'u da aldı.


ORTAK ŞİRKETLE BÜYÜYECEK


Günaydın zincirlerinin yüzde 70'ini satın alan ortaklar, hisseleri yüzde 35'er paylaştı. Ancak Şahenk ve Mansimov ortaklığının yatırımları bununla sınırlı değil. İki işadamı önümüzdeki günlerde Dream dışında yüzde 50-50 ortaklıkla yeni bir şirket kurmaya hazırlanıyor. Buna göre Şahenk, Mansimov'a ait Cipriani Restaurant ve Billionaire adlı kulübün yüzde 50'sini de alacak. Bunlar da yeni şirkete bağlanacak.


Marinalar başta olmak üzere, birçok...