günaydın et şubeleri Haberi
Önümüzdeki 4 ayda 6 şube açacaklarını söyleyen Asan, “Şu anda 30 şubemiz var. 4 ayda 6 şube açacağız. Ankara’da açılacak bir tane. Bakü’ye ikinci açılacak. Diğerleri İstanbul’da olacak. 1.200 çalışanımız var. Yıl sonuna kadar 1.500 kişi olacağız. Evet dünyada güzel yerler var. Bu işi en iyi yapanları geziyorum ama bizim servisimiz, hizmetimiz daha iyi. Ben Amerika’da en iyi steak house’u açmayı hedefliyorum” diyor. Asan’ın bir diğer hedefi de dünyanın en lezzetli etine sahip olduğunu söylediği Wagyu ineklerini üretmek.
Günaydın Et’in ortaklarından Cüneyt Asan, işine aşık bir adam. Buluştuğumuz anda işiyle ilgili detayları, işine gösterdiği özeni, alanına getirdiği yenilikleri birbir sıralıyor. Bitmek tükenmek bilmeyen bir enerjisi var. Bunu da her gün et yemesine bağlıyor. Günaydın Et’i önceleri İstanbul’un Anadolu Yakası biliyordu....