19 / 05 / 2024

günaydın evleri fiyat

günaydın evleri fiyat

Günaydın Evleri'nde fiyatlar 185 bin liradan başlıyor, proje kapsamındaki konutlar hemen teslim ediliyor

Gümüşün gram fiyatı ne kadar? 1 Temmuz 2023 gümüş alış satış fiyatı

1 Temmuz 2023 Cumartesi günü gümüşün fiyatı ne kadar oldu? Gümüşün gram fiyatı ne kadar? İşte 1 Temmuz 2023 gümüş alış satış fiyatı...

Gümüş için rota belli oldu! Gümüşün gram fiyatı tam bu kadar olacak!  Görenlerin etekleri tutuştu!

Gümüş fiyatlarında son durum yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını merak ederken, rota belli oldu! Gümüşün gram fiyatı tam bu kadar olacak!  Görenlerin etekleri tutuştu!

Rekor... Gümüşün gram fiyatı 13 TL oldu! 

Gümüş, güçlü ABD dolarına karşı yükselişine devam ediyor. Geçtiğimiz hafta cuma günü ABD enflasyon rakamlarından sonra yükselişe geçen gümüşün gram fiyatı 13 TL oldu. 9 Kasım 2022 güncel gümüş fiyatları.

Seba Göktürk Evleri Ekim 2022 fiyat listesi! 

Seba İnşaat'ın Göktürk'te hayata geçireceği yeni projesi Seba Göktürk Evleri projesi 42 dönümlük alanda yükseliyor. Peki Seba Göktürk Evleri'nde konut fiyatları ne kadar? İşte Seba Göktürk Evleri fiyat listesi Ekim 2022!

Gümüş fiyatları bugün kaç lira? Gümüşün gram fiyatı ne kadar? 10 Mayıs 2022 gümüş fiyatları...

Gümüş fiyatları, bugün gümüş almak isteyenler ve yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Gümüş fiyatları bugün ne kadar olduğu araştırılıyor. Altın fiyatları değer kaybederken gümüş fiyatları ne oldu? Gümüşün gram fiyatı ne kadar? İşte 10 Mayıs 2022 gümüş fiyatı...

Gümüş fiyatları ne oldu? Gümüşün gram fiyatı bugün kaç lira? İşte son dakika gümüş fiyatları...

Gümüş fiyatları, bugün gümüş yatırımcıları tarafından yakından takip ediliyor. Gümüş fiyatları bugün ne kadar olduğu araştırılıyor. Altın fiyatları gün içerisinde değer kazanarak yükselişe geçerken gümüş fiyatları ne oldu? Gümüşün gramı ne kadar?

Gümüş fiyatları dibe çöküyor! Yatırımcılar dikkat bugün gümüşün gramı ne kadar?

Gümüş fiyatları, gümüş almak ve gümüşe yatırım yapmak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Gümüş fiyatları dibe çökmeye başladı, gram fiyatı 12 liranın altına kadar düştü. Peki gümüş fiyatları bugün ne kadar? Gümüşün gram fiyatı nedir?

Gümüşün gram fiyatı bugün ne kadar? 27 Nisan 2022 gümüş fiyatı

Gümüş fiyatları, gümüş almak ve gümüşe yatırım yapmak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Gümüş fiyatları haftaya değer kaybederek başladı. Gümüşün gram fiyatı 12 liranın altına kadar düştü. Peki gümüş fiyatları bugün ne kadar? Gümüşün gram fiyatı nedir?

Yatırımcılar dikkat gümüşte alım zamanı mı? Gümüşün gram fiyatı kaç lira?

Yatırımcılar altın fiyatlarından sonra en çok gümüş fiyatlarını araştırıyor. Gümüşün gram fiyatı şu dakikalarda alış fiyatı 11,54 lira, satış fiyatı ise 11,87 lira seviyesinde işlem görüyor. Peki gümüş bugün kaç lira seviyesinde güne başladı? Gümüşün gram fiyatı kaç lira?

Gümüşün gramı bugün kaç lira? 2 Nisan 2022 gümüşün gramı!

Yatırımcılar altın fiyatlarından sonra en çok gümüş fiyatlarını araştırıyor. Gümüşün gram fiyatı dün haftanın son işlem gününü, alış fiyatı 11,60 TL, satış fiyatı ise 11,95 TL seviyelerinde tamamladı. Peki bugün gümüşün gramı kaç lira?

Gümüş 12 liranın altına düştü! Gümüşün gramı bugün kaç lira?

Yatırımcılar altın fiyatlarından sonra en çok gümüş fiyatlarını araştırıyor. Gümüşün gram fiyatı haftanın son işlem gününü, alış fiyatı 11,60 TL, satış fiyatı ise 11,95 TL seviyelerinde tamamladı. Gümüşün onsu ise kapanışta 24,73 dolar oldu.

Gümüşün gramı bugün ne kadar? 30 Mart 2022 gümüşün gram fiyatı...

Gümüşün gram fiyatı dün güne 12,16 lira seviyesinde başlarken, gün içerisinde gelen barış haberleri ile değer kaybeden emtialar arasında yerini aldı. Peki gümüşün gramı bugün ne kadar? Gümüş kaç TL oldu?

1 gram gümüş ne kadar? 29 Mart 2022 gümüşün gramı!

Yatırımcılar altından sonra en çok yatırım tercihini gümüşten yana kullanıyor. Gümüşün gramı dün güne 12,24 liradan başlarken bugün kaç lira oldu? 1 gram gümüş ne kadar? İşte 29 Mart 2022 gümüşün gram fiyatı...

günaydın evleri fiyat Haberi

günaydın evleri fiyat

Anadolu Yakası Tuzla'da 17 bin 500 metrekarelik inşaat alanı üzerinde inşa edilen Günaydın Konakları Hak Yapı imzası taşıyor. 4 blok halinde hayata geçirilen projede 102 konut yer alıyor. Projede konut tipleri 2+1, 3+1, 3+2 ve 4+2 olarak tasarlandı. 


Günaydın Konakları nerede? Havadan görüntüleri için tıklayınız!


Hak Yapı Günaydın Konakları'nda; 2+1 daireler 95 metrekare ve 118 metrekare, 3+1 daireler 138 metrekare, 3+2 dubleks daireler 215 metrekare, 4+2 dubleks daireler ise 235 metrekare alana sahip olarak tasarlandı.


Tuzla Günaydın Evleri'nde;

2+1 daireler 185 bin TL ile 225bin TL arasında,

3+1 daireler 300 bin TL ile 320 bin TL arasında,

3+2  dubleks daireler 390 bin TL'den,

4+2 dubleks daireler 490 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor. Projeden konut sahibi olmak isteyenler yüzde 35 peşinat ödeyerek banka kredisi kullanabiliyor.


Günaydın...