05 / 05 / 2024

günaydın group erol günaydın

günaydın group erol günaydın

Günaydın Group Yönetim Kurulu Üyesi Erol Günaydın kısa süre önce hizmete açılan yeni fuar alanı, farklı sektörleri buluşturan ihtisas fuarları, kongreler ve sağlık turizmindeki gelişmeler ışığında turizmin 12 aya çıkacağını öngörüyoruz" dedi.

Göktürk Group Gayrimenkul İnşaat Gıda Tekstil Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göktürk Group Gayrimenkul İnşaat Gıda Tekstil Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Muhammet Burak Tar ve Ali Kerem Tar ortaklığında kuruldu.

Görgün Group İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Görgün Group İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te İsmail Gorgün tarafından kuruldu.

Günaydınlar Gayrimenkul Kiralama Limited Şirketi kuruldu!

Günaydınlar Gayrimenkul Kiralama Limited Şirketi bugün Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Zengin tarafından kuruldu.

Gayrimenkul yatırımcıları gözünü ABD'ye dikti!

Yatırımcıların gözünü ABD'ye diktiğini belirten International Realtors Group, karantina günlerinde evden çıkmadan yatırım yapanların sayısında artış olduğunu bildirdi...

Kahraman Günaydın, Deniz Finansal Kiralama'dan ayrıldı!

Deniz Finansal Kiralama Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Kahraman Günaydın, 30 Nisan 2020 tarihinde Genel Müdür ve Yönetim Kurulu üyeliği görevinden istifa etti.

Fh Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fh Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Kasım Günaydın tarafından kuruldu.

Nef Özge Günaydın'ın 'Rhinos Back in Town' isimli sergisine sponsor oldu! 

Özge Günaydın'ın "Rhinos Back in Town" isimli kişisel sergisi 20 Mart Cuma günü, Nef’in ana sponsorluğunda sanatseverlerle buluşacak. Sergi, Maslak-Masterpiece Hall’da 20 Nisan 2020'e kadar her gün 11:00-20:00 saatlerinde açık olacak...

Akgün Group yurtdışında büyüyecek!

Bir yapının duvardan çatıya kadar ihtiyaç duyduğu toprağa dayalı sanayinin neredeyse her dalında faaliyet gösteren Akgün Group yurtdışında büyüyecek..

Günaydın Yapı Mobilya İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Günaydın Yapı Mobilya İnşaat Limited Şirketi Necat Söze, Ömer Balcı tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Ahmet Günaydın İnşaat Emlak Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmet Günaydın İnşaat Emlak Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ahmet Günaydın ve Muhammed Sait Günaydın ortaklığında 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Günaydın SteakHouse Restaurant yatırımları devam edecek!

Günaydın SteakHouse Restaurant'larının sahibi Cüneyt Asan, önceki gün İstinyePark Alışveriş Merkezi'nde objektiflere yansıdı.

Güven Reform Group İnşaat Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güven Reform Group İnşaat Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Servet Güven ve Halil İbrahim Güven ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 22 Ağustos'ta Büyükçekmece'de kuruldu.

Şehmus Günaydın'dan Isparta'da emeklilere TOKİ desteği sözü!

Vali Şehmus Günaydın, Türkiye Emekliler Derneği Başkanı Abdülkadir Ersal ve yönetim kurulu üyelerine Isparta'da yapılacak TOKİ Emekli Konutları konusunda destek sözü verdi.

günaydın group erol günaydın Haberi

günaydın group erol günaydın


İzmir'in stratejik bir konumda olduğunu ve ekonomisinin farklı alanlarda geliştiğini kaydeden Günaydın Group Yönetim Kurulu Üyesi Erol Günaydın, kent turizminin de bu gelişimden olumlu etkilendiğini söyledi. Günaydın, "Kısa süre önce hizmete açılan yeni fuar alanı, farklı sektörleri buluşturan ihtisas fuarları, kongreler ve sağlık turizmindeki gelişmeler ışığında turizmin 12 aya çıkacağını öngörüyoruz" dedi. Lojistiğin farklı modlarında hizmet veren Günaydın Group'un, personel taşımacılığı alanında edindiği deneyimleri, turizm alanında da değerlendirdiğini anlatan Erol Günaydın, "Yapımı devam eden İzmir - İstanbul otoyoluyla birlikte şehir dışı yatırımlar artacak. Kente yapacak yeni yatırımlarla birlikte turizm taşımacılığı da büyüyecek. Biz de bu gelişmeyi dikkate alarak Adnan Menderes Dış Hatlar Terminali'nde turizm taşımacılığı hizmeti veren yeni bir yatırım yaptık. Gelecek talebe göre VIP araçları da devreye alacağız"...