29 / 04 / 2024

Gündem Enerji Anonim Şirketi

Gündem Enerji Anonim Şirketi

Dekar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Salih Kuzu, kurduğu yeni şirketle enerji sektörüne giriş yaptı. Kuzu'nun yeni şirketi 100 bin TL 'lik sermaye bedeli ile kuruldu...

Gündem Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Gündem Enerji Anonim Şirketi, Salih Kuzu Müdürlüğü'nde 100 bin TL'lik sermaye ile 20 Ağustos 2014 tarihinde Yeşilköy Dünya Ticaret Merkezi, A2 Blok Kat:3'de kuruldu.

Q Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Q Enerji Anonim Şirketi bugün Şişli'de Cihat Şahinkaya ve Tayar Günay ortaklığında kuruldu.

EKK'da gündem enerji ve gıda

Artan gıda fiyatları ve enerji sektöründeki dalgalı fiyatlar ele alındı.

Sekawind Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Sekawind Enerji Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Koray Altınkılıç ve Sami Ertaş ortaklığında kuruldu.

Fkg İnşaat Taahhüt Enerji Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Fkg İnşaat Taahhüt Enerji Anonim Şirketi İstanbul Şubesi  bugün Bağcılar’da 500 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

2021'de konutta gündem: Yeni yatırımlar ve fiyatlar!

Gayrimenkul sektörü, Kovid-19 salgınına rağmen yılı rekorlarla bitirecek. Kredi faiz indiriminin etkisiyle 1.4 milyona dayanan satışlar, yıl sonunda tarihin en yüksek seviyesini görecek. 2021'de ise yeni yatırımlar ve artan fiyatlar gündem olacak.

Türkiye İMSAD 40. Gündem Buluşmaları toplantısı bugün!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD), 40. Gündem Buluşmaları toplantısını bugün gerçekleştirecek.

Türkiye İMSAD 39. Gündem Buluşmaları toplantısı 3 Aralık'ta!

Türkiye İMSAD 39. Gündem Buluşmaları Toplantısı 'Pandeminin Domino Etkisi: COVID-19/Ekonomi-21' başlığı altında 3 Aralık 2020'de gerçekleştirilecek.

Türkiye İMSAD Gündem Buluşmaları’nda deprem gerçeği konuşulacak! 

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD), 38. Gündem Buluşmaları toplantısını ‘Değişmeyen Gündem: Deprem Gerçeği’ başlığı altında online olarak 17 Kasım'da gerçekleştirecek.

Türkiye İMSAD Gündem Buluşmaları toplantısı yarın!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD), 37. Gündem Buluşmaları toplantısını yarın gerçekleştirecek.

Göktekin Enerji Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Göktekin Enerji Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Beşiktaş'ta 100 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Göktekin tarafından açıldı.

Türkiye İMSAD 36. Gündem Buluşmaları 7 Ekim'de!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD), 36. Gündem Buluşmaları toplantısını “Pandeminin Gölgesinde 2021: Değişen Para Dinamiğinde Talep Nasıl Şekillenecek?” başlığıyla 7 Ekim 16:00'da online şekilde gerçekleştirecek. 

Karadağ İnvest Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

​​​​​​​Karadağ İnvest Enerji Anonim Şirketi Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cesur Karadağ tarafından kuruldu.

İstanbul Gündem İnşaat Taahhüt İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Gündem İnşaat Taahhüt İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Gündem tarafından kuruldu.

Gündem Enerji Anonim Şirketi Haberi

Gündem Enerji Anonim Şirketi

Dekar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Salih Kuzu, yeni şirketini kurdu. Salih Kuzu Müdürlüğü'ndeki Gündem Enerji Anonim Şirketi, 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile kuruldu. 


Butik ve nitelikli konut projeleri yapmaya devam eden Dekar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Salih Kuzu'nun yeni şirketi Gündem Enerji Anonim Şirketi, Yeşilköy Dünya Ticaret Merkezi'nde yer alıyor. 


Gündem Enerji Anonim Şirketi kuruldu!
Dekar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Salih Kuzu kimdir? 


Şirketin iş konusu ise; A.)Şirket, elektrik enerjisi üretim tesisi kurulması, işletmeye alınması, satın alınması, kiralanması, elektrik enerjisi üretimi, üretilen elektrik enerjisinin ve/veya kapasitenin müşterilere satışı ile iştigal eder. Şirket her türlü petrol, gaz, maden ve yeraltı kaynaklarının gerekli izinleri almak şartıyla arama, tetkik, çıkarma çalışmalarını ve madencilik faaliyetlerini yapabilir. Bu madenlerin ve yeraltı kaynaklarının işletmeciliğini yapabilir. Madenleri...