17 / 05 / 2024

Gündüzler Barajı ne zaman açılacak

Gündüzler Barajı ne zaman açılacak

Eskişehir'in Tepebaşı ilçesinde yapımı duran Gündüzler Barajı'nın akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Süllü, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TMO fındık fiyatları belli oldu! Ordu, Trabzon, Giresun fındık fiyatları ne kadar? 10 Ekim 2023 fındık fiyatları

Fındık fiyatları merak ediliyor. 10 Ekim itibarıyla fındık fiyatları belli oldu. Ordu, Trabzon, Giresun fındık fiyatları ne kadar oldu? 10 Ekim 2023 güncel fındık fiyatları.

Serbest piyasa fındık fiyat listesi! Samsun, Giresun ve Trabzon fındık fiyatları ne kadar oldu?

Serbest piyasa fındık fiyat listesi merak ediliyor. Genel olarak artış gösteren fındık fiyatlarının bugün ne kadar olduğu araştırılıyor. Peki Samsun, Giresun ve Trabzon fındık fiyatları ne kadar oldu? Güncel fındık fiyatları kaç lira? 4 Ekim 2023 fındık fiyat listesi.

Gündüzler Grup Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündüzler Grup Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ertan Gündüz tarafından kuruldu.

TMO güncel fındık fiyatları ne kadar? Trabzon, Ordu, Zonguldak fındık fiyatları açıklandı! İl İl fındık fiyatları 

TMO güncel fındık fiyatları açıklandı. İl il açıklanan fındık fiyatları merak ediliyor. Peki Trabzon, Ordu, Zonguldak, Samsun fındık fiyatları ne kadar oldu? İşte il il güncel fındık fiyat listesi...

Fındık fiyatları rekora koşuyor! Trabzon, ordu Giresun fındık fiyatları ne kadar oldu? İl il fındık fiyatları

Fındık fiyatlarındaki artış devam ediyor. Fındık fiyatları resmen rekora koşarken vatandaşlar  Trabzon, Ordu ve Giresun fındık fiyatlarının ne kadar olduğunu araştırıyor. Peki güncek fındık fiyatları ne kadar? İşte İl il fındık fiyatları...

Doların geleceği seviye gün yüzüne çıktı! Uzman isim yatırımcıları uyardı! Herkes bu rakama hazır olsun

Seçim sonrası gözler dolar kuruna çevrildi. Dolar alıp satmak isteyen yatırımcılar doların ne kadar olacağını araştırıyor. Doların geleceği seviye gün yüzüne çıktı. Uzman isim yatırımcıları uyardı! Herkes bu rakama hazır olsun.

Fındık fiyatları '100 TL' olmalı çağrısı! Güncel fındık fiyatları ne kadar? 17 Mayıs 2023 fındık fiyatları

Fatsa Ticaret Borsası Başkanı Ali Feyzi, “2 liralık ekmeğin 10 lira olduğu yerde fındığın 100 lira olmaması hepimizin sorumluluğundadır.” diyerek fındık fiyatlarının değerinin altında kaldığını söyledi. Peki  Güncel fındık fiyatları ne kadar? 17 Mayıs 2023 fındık fiyatları.

Fındık fiyatlarına zam geldi mi? Güncel fındık fiyatları ne kadar oldu? 3 Mayıs 2023 fındık fiyat listesi

Fındık fiyatlarındaki son durum çiftçiler tarafından yakından takip ediliyor. ''Fındık fiyatları ne kadar, fınfık fiyatlarına zam geldi mi?'' sorusu gümdende yer alırken, güncel fındık fiyat listesi belli oldu. 3 Mayıs 2023 fındaık fiyat listesi.

Fındık fiyatları ne kadar oldu? Güncel fındık fiyatları resmen açıklandı! 16 Nisan 2023 fındık fiyat listesi

Bu seneki fındık sezonunu geçtiğimiz senelere göre daha verimli geçiren üreticiler fındık fiyatlarındaki son durumu araştırıyor. Fındık fiyatları ne kadar oldu? Güncel fındık fiyatları resmen açıklandı! 16 Nisan 2023 fındık fiyat listesi.

Gündüzler Yol Yapı İnşaat İş Makinaları Kiralama Ve Nakliyat Limited Şirketi kuruldu!

Gündüzler Yol Yapı İnşaat İş Makinaları Kiralama Ve Nakliyat Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Gündüz tarafından kuruldu.

Berfu ve Eser Yenenler’in “Çift Terapisi” gösterisini izlemek isteyenler ne kadar ödeyecek? İşte bilet fiyatları

Berfu Yenenler ve  Eser Yenenler, “Çift Terapisi” adlı gösterileri ile seyirci ile buluşmaya devam ediyor. Peki eğlence dolu bir sohbetin, kahkaha dolu anların, sinir krizlerinin gülme krizine döndüğü dakikaların yaşandığı bu gösteriyi izlemenin bedeli ne?  İşte  Çift Terapisi'nin bilet fiyatları...

Güncel fındık fiyatları ne kadar? Trabzon, Ordu, Giresun fındık fiyatları belli oldu! 16 Mart 2023 fındık fiyat listesi

Güncel fındık fiyatları çiftçiler tarafından araştırılmaya devam ediyor. Peki güncel fındık fiyatları ne kadar? 2023 fındık fiyatları kaç lira? Trabzon, Ordu, Giresun fındık fiyatları belli oldu! 16 Mart 2023 fındık fiyat listesi.

Altın kritik virajı döndü! Yeni rekor rakam göründü! Bu rakamlar ne duyuldu ne görüldü! Altını olanlar köşeyi döndü

Altın fiyatları ABD enflasyon rakamları öncesinde 1900 dolara kadar yükseldi. Altın fiyatları yükselmeye devam edecek mi? Altın kritik virajı döndü! Yeni rekor rakam  göründü! Bu rakamlar ne duyuldu ne görüldü!  Altını olanlar köşeyi döndü.

Gündüzler Barajı ne zaman açılacak Haberi

Gündüzler Barajı ne zaman açılacak

CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü, Eskişehir'in Tepebaşı ilçesinde yapımı duran Gündüzler Barajı'nın akıbetine ilişkin soru önergesi hazırladı. Süllü, sorusunun Tarım Ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

CHP'li Süllü, ''Bakanlığınız Devlet Su İşleri (DSİ) kurumuna bağlı devam eden yatırımların maddi sıkıntılar nedeniyle durma noktasına geldiği, bir kısmında ise ödeme alamayan firmaların inşaatları durdurduğu yönünde kamuoyundan şikâyetler gelmektedir. DSİ 2019 yatırım planı verilerinden elde edilen bilgiler ışında ekonomik kriz nedeniyle 2019 yılına ait toplam 1,5 milyar TL'ye yakın tutardaki işlerin neredeyse yüzde 95'inin tasfiye, devir ve süre kapsamında olduğu anlaşılmaktadır'' dedi.

Süllü, şu açıklamalarda bulundu: ''Yarım kalan projeler arasında Eskişehir’de DSİ’nin yatırımları olan gölet ve sulama projeleri de vardır. Eskişehir'de merkez ve ilçelerde yapımına başlanılan birçok yatırım teslim tarihleri geçmesine...