19 / 05 / 2024

Günep Grup mobilya

Günep Grup mobilya

Mobilya, inşaat ve tarım sektörlerinde faaliyet gösteren Günep Grup. bu yıl iki yeni inşaat projesine başlamaya hazırlanıyor. Firmanın yapmayı planladığı projelerin yatırım bedeli 35 milyon TL civarında olacak

Eas Grup Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eas Grup Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Anıl Doğu Alyaz ve Hüsnü Semih Özaltındere ortaklığında kuruldu.

Gültek Grup İnşaat Hafriyat Hırdavat Makina Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Gültek Grup İnşaat Hafriyat Hırdavat Makina Sanayi Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Gültekin ortaklığında kuruldu.

İTO’dan tüm sektörlere “fedakarlık” çağrısı. Avdagiç: Marketlerin fiyat sabitlemesi örnek olmalı

Marketlerin başlattığı ardından da gıda ve mobilya gibi başka sektörlerin de katıldığı “fiyat sabitleme” kampanyası hakkında İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç’ten çağrı geldi. Avdagiç “fedakar tutum” dediği fiyat sabitleme kampanyasına diğer sektörleri de katılmaya çağırdı.

Göztepe Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göztepe Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Abdussamet Civelek tarafından kuruldu.

Gümaş Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gümaş Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yahya Yeşil tarafından kuruldu.

Güler Grup Nakliye İnşaat Taahhüt Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güler Grup Nakliye İnşaat Taahhüt Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ertaç Güler tarafından kuruldu.

Gürol Grup İnşaat Hafriyat Limited Şirketi kuruldu!

Gürol Grup İnşaat Hafriyat Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Uğur Gündüz tarafından kuruldu.

Laliberta Turizm Organizasyon Taşımacılık Otomotiv Gıda Ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Laliberta Turizm Organizasyon Taşımacılık Otomotiv Gıda Ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ekin Güneş elbuğa taarfından kuruldu.

Gül Grup İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Gül Grup İnşaat Yatırım Anonim Şirketi bugün Bayrampaşa'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Palvan, Mehmet Kerem Gül ve Yusuf Akyol ortaklığında kuruldu.

Gök Grup Gayrimenkul Ve Uluslararası Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gök Grup Gayrimenkul Ve Uluslararası Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammadmouse  Jannatghorbani tarafından kuruldu. 

Rekor Grup Mobilya Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rekor Grup Mobilya Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Başarslan tarafından kuruldu.

K Building İnşaat Gıda Tekstil Mobilya Temizlik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

K Building İnşaat Gıda Tekstil Mobilya Temizlik Hizmetleri Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Shener Enverov Kodzhebashev tarafından kuruldu.

Dener İnşaat Taahhüt Otomotiv Gıda ve Mobilya Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dener İnşaat Taahhüt Otomotiv Gıda ve Mobilya Ticaret Limited Şirketi  Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Dengiz tarafından kuruldu.

Günep Grup mobilya Haberi

Günep Grup mobilya

Mobilya, inşaat ve tarım sektörlerinde faaliyet gösteren Günep Grup. bu yıl iki yeni inşaat projesine başlamaya hazırlanıyor. Firmanın yapmayı planladığı projelerin yatırım bedeli 35 milyon TL civarında olacak Kayseri'de Nepa Ticaret ve Pazarlama adı altında birkaç ortakla 1979 yılında kurulan Günep, o zamanlar Emsan'm pazarlamasını yapıyordu. Nepa, 1985 yılında Adana'ya şube açtı. Bir yıl sonra da buraya Güney Nepa'nm kısaltılması olan Günep ismi verilirken, böylece Günep AŞ kuruldu. Daha sonra ortaklarıyla ayrılan İzzet Öksüzkaya, Günep'i kendi işletmeciliğinde devam ettirdi. O zamanlar genellikle zücaciye ürünlerinin pazarlamasını yapan firma, sonrasında 1993 yılında İstikbal'in bölge bayiliğini alarak, farklı bir sektöre adım attı ve diğer bütün işlerini bıraktı. İstikbal'in yanı sıra Bellona ve Mondi'nin de bayiliğini alan Günep, mobilya sektöründe bölgede hatırı sayılır...